Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Светла и весела Коледа, прекрасни момичета! На вас и на семействата ви!
А днес имаме именичка!
МЪНИЧЕ, ЧЕСТИТА ДА СИ, ДА СИ НОСИШ С ГОРДОСТ ХУБАВОТО ИМЕ. БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! НАЗДРАВЕ!
На Бъднивечер бяхме със сина и внуците, а на  Рождество  дойдоха още племеника и неговото домочадие. Имаше много смях, спомени, пяхме и се забавлявахме, а защото сме слушали, получихме и много подаръци.
Севга малко почивка и после ще се готвим за среща с Новата.
Бъдете здрави и щастливи!

# 241
  • София
Сигурно и днес имаме именици! Честити да сте!!!
Ей, спря да вали!!!
Ние продължаваме с пътя! Вчера бяхме у свекъра за деня на бащата , събрахме се с девера. Голяма глъчка и много уют... Май там всички се чувстваме най-добре. Свекъра е благодарен човек, помирил се с живота, щастлив с петте внука (много ми се иска и моите родители да постигнат това спокойствие и благодарност за това, което имат, но те са неспокойни, припряни, недоволни).
И днес отново на изток - крайна точка Бургас. По магистралата засега е сухо и спокойно.

# 242
Честити именици! Да сте живи и здрави празнуващите!
Маги, завидях ти за Бургас! ❤️ Благородно де! 🤭

# 243
"Ако искаш любов, помъчи се да осъзнаеш, че единственият начин да получиш любов е да даваш любов, че колкото повече даваш, толкова повече ще получаваш и единствения начин е да се преизпълниш с нея, докато не се превърнеш в магнит."
Чарлз Хаанел
Добро утро!

Ето ме момичета, седнала си вече на четирибуквието пия си кафето с вас Satisfied Пантелей пътник се спря малко, до 2-ри януари ще съм си в Шумен.
Първо да ви пожелая Честита Коледа - от здраве да не се оттървете, светлина и усмивки!
Да са ни живи и здрави имениците - с гордост да си носите имената!
Ние бяхме в София, след това в Пловдив и вчера кацнахме в Шумен. Голямо пътуване, но си струва. Сега ще се видя с приятелите си, ще си пообиколя града, че ме е забравил и така. Важното е да сме здрави, другото както си го направим.
Чета, че и при вас има обикалящи, готвещи, посрещащи и изпращащи - така трябва да е, да се видим с близките и приятелите, да има топлина и уют.
След като си изпия кафето ще започвам с уговорките - с кого и къде. Това е от мен. Бъдете усмихнати!

# 244
"Хората растат там, където са оценени. Те отиват там, където са добре дошли. И остават там, където са обичани."
(С. Хокинг)
Добро утро!

Пак си пиша сама, надявам се, че си прекарвате страхотно тези дни!
Аз се срещам с приятели и роднини и това е много хубаво - да ги видя, да си поприказваме и т.н.
Хубав ден!

# 245
  • София
Добро утро, момичета!
И аз се включвам от последната отсечка, която ще ни отведе на гости у леля в Стара Загора.
Да си призная изморих се от това роднинско турне и вече ми се иска да се прибера у дома, да пусна пералня и да гледаме филми с чай.
Дафиново листинце, радвам ти се искрено на положителните емоции. Аз нямам такова място и приятели и това ми липсва много през годините. В малкия град се разпиляхме още след седми клас и от тогава дори и да пускам корени някъде, то отново е нетрайно,.а вкъщи се връщам само у мама, няма къде и с кого друг да се срещна. Затова пък много се радвам на хора, които имат младежките си контакти и поддръжат връзките си.
Поздрави и се надявам скоро да се запиша от София.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 14:23 от magi_sveta

# 246
Здравейте, тук съм и аз.. голямо лежане тези дни при мен, но нека, че после чак лятото пак така почивка 🫣
Дафиново листенце, чудесни емоции имаш!
Маги, при мен също е така като при теб, понякога се ядосвам на себе си, че съм го допуснала, после пък си викам сигурно е за добро ☺️
При нас днес пазаруване, малко разходка, готвене и утре на работа...
Пожелавам ви хубав неделен ден! ❤️

# 247
  • Пловдив
Привет и от мен!
По план, трябваше да сме в планината до 4.01, но заради времето, си слязохме и останахме при нашите. И добре, че го направихме - вече 4 ден нямат ток и вода, а пътят едва преди малко са го разчистили от падналите дървета Scream
Ще посрещнем Новата година тук, макар и да няма сняг, пък ще се качим за през деня в планината, да се попързалят децата (и ние с тях Joy)
Живот и здраве, след НГ и аз ще се пребазиране в Шумен и ще съм там до средата на февруари - надявам се времето да не е много студено Joy
От ученическите ми години поддържам връзка само с 2 приятелки. За съжаление, така ни завъртя живота, че рядко се събираме последните години.

# 248
  • София
Привет, момичета.
Да рапортувам - програмата по посрещане на гости е изпълнене. Кой какво прави, ние с Ромео, през целия месец,  гости посрещаме. Затъжили се бяхме за гости.
И коледните празници изкарахме у дома със сина и внуците и със семейството на племеника. Новогодишните празници ще посрещнем също дома, но към компанията ще се присъедини щерката и нейното семейство.
На всички ви желая да сте заобиколени с любими хора, да имате добро настроение, да ви е топло и уютно.

# 249
  • София
Минавам на бърз рапорт - вкъщи сме. Допътува ме по живо по здраво, изпрах три перални и сега правя план утре да заведа Малечка с шейната на Витоша, че любимият ще работи...

# 250
  • Пловдив
Ето ме и мен, чета ви, но не обичам да пиша от телефона.
Радвам се, че всички сте изкарали добре коледните празници.
При нас са свързани и с рождени дни.
Та в общи линии дните минаха в готвене, хапване, празнуване, разходка и почивка, а за някои и с малко работа.
То и аз днес съм на работа. Не ми е ясно защо точно сме тук, може би работниците ще свършат днес всичко, което се е натрупало за вършене /и да искат, няма как да стане/, но щом шефът казва, сме на тръстиката. Лошото е, че в цеха е много студено.
Та днес след работа продължавам отново с малко пазаруване и готвене.
А след празниците минавам на режим, че се поотпуснах и никак не се чувствам добре.
Весело посрещане на Новата 2025 г. на всички.

# 251
  • София
Плана за днес е изпълнен.
Направих Добуш торта и целувчена торта и една голяма купа руска салата.
Утре - баницата с късметите, тестото за погачата и пуйката със зеле.
ДУНДИ, от известно време съм му сърдита на кантара. Не го удостоявам с внимание. А той какво е виновен, завалията, та му се сърдя? След празниците се вземам в ръце и вярвам, че до първа пролет ще се справя с излишното, а то никак не е малко - 6 - 7 кг.
Мили момичета, хайде, огън, не остана!
Весело посрещане на Новата!
А кой къде ще бъде?
Ние у дома  с децата и внуците ни. Какво по-хубаво от това?

# 252
  • София
С малката днес спретнахме пързалка на Витоша. Много добре си изкарахме. Сега приготвям разни неща за утре за децата.
Дъщерята ще е с женска компания у тях си, синът е с гаджето и т.има приятели в апартамента в Пловдив - заминава утре и се прибира на втори. Ние ще сме само с любимия и Малечка. Хич не ми се готви. Обещала съм руска салата, баницата с късмети ясно, че ще има - какво още обаче - умът не ми го побира. Аз още боледувам и вкусът хич ми го няма, малката като я ритам ми вика - филия с масло ще ям... Ми накрая за вечеря руска салата с циганска баница и за десерт - новогодишна баница.

# 253
И аз като Маги - хич не ми се готви, не съм измислила какво да е. Днес пращах ММ да пазарува и забравих яйца, та утре пак ще трябва са се излиза, ако искаме баница с късмети. Ние ще сме вкъщи, макар че ми се ходеше някъде, но не се организирахме с приятели. Та така. Пожелавам ви весело посрещане на новата година.

# 254
Добро утро!
За много години!
С пожелание, всеки следващ ден да ви е малък празник.
Да се чувства изобилието, да го има здравето, да прелива щастието. Сбъдвайте се с любов и вяра. Да сте заобиколени от любимите си хора, да се радвате на споделено присъствие и вълшебни мигове. Нека това, което ви липсва да ви намери, а това което ви дава смисъл и усмихва отвътре, да остане.

Честито и на имениците, ако има такива! От здраве да не се оттървете!
Аз се прибрах в 5 сутринта, бяхме в приятелите ни. Тази година я посрещнах на площада - за първи път в моя живот Laughing. Излязохме към 11,45 и след хората и зарята се прибрахме.
 Та така, това е от мен за днес! Хубав и мързелив ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт