Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
За много години и от мен!!!  Да сме здрави, да сме успешни, да сме заедно и да е мир наоколо (ако може и навсякъде!).
Ние бяхме в къщи само тримата. Голямата дъщеря мина за малко до към 19 и отидоха да си приготвят купона. В 13 изпратихме сина в Пловдив и така, спокойно и без много преяждане дочакахме новата година. За първа година съвсем не можахме да видим нищо от пукотевицата, толкова беше мъгливо, но пък малката се престраши да запали бенгалски огън и и хареса.
Сега се излежаваме още и бавно започваме годината.

# 256
  • Пловдив

С пожелания за здраве и щастие през новата година.
Ние си бяхме у дома. Пукотевицата я чухме и видяхме. След което въздухът мирише ще на барут.
Сега слушам Виенската филхармония и си почивам.
Лунно цвете, честита да си. Прекрасен празник ти пожелавам. Да се чувстват поздравени и другите именици, ако имаме такива в темата.
Аз днес си пожелах нещо за новата година. Дано се сбъдне.
Още веднъж да пожелая на всички да са здрави, другото ще се нареди.

# 257
"Никъде и нищо не ни чака. Всичко трябва да донесем със себе си. Любовта в семейството. Щастие - в бъдещето. Топлина в приятелството."
Ерих Мария Ремарк

Честита Нова година! Бъдете здрави и благословени! Честит имен ден на празнуващите днес!
При нас днес голяма мъгла, добре че вчера се поразходихме малко към гората, въпреки че беше доста кално. Поздрави!

# 258
За много години, прекрасни девойки!
Пожелавам ви от здраве да не се отървете, много поводи за радост, усмивки и щастливи моменти и пътувания! 🥰
Честит имен ден на празнуващите! Да сте живи и здрави!
Ние с дребчето бяхме при майка ми, таткото ни беше дежурен! Вчера бяхме на работа до обяд, пак двете в комплект, после отпътувахме при мама... Нова година посрещнахме спокойно, живеем близо до площада и гледахме зарята, която бяха подготвили от кметството - от вкъщи, беше доста пищна и продължителна, красива като цяло!
Днес бяхме да сурвакаме някои роднини на село, после си допътувахме, вече сме в Пловдив и ще се подготвяме за работен ден утре...
Пожелавам ви приятен празничен ден! ❤️

# 259
Честита 2025 година, момичета мили! Бързо изтичат дните. Да е здрава и спорна годината, да сме здрави ние и семействата ни, за да реализираме мечтите си!
Благодаря ви за пожеланията за имения ми ден, празниците нямат край,
Ние бяхме при нашето малко съкровище, което е нашият най-голям подарък тази година. В града имаше красива заря. Бебето беше послушно, въпреки целия шум наоколо. Направихме му сурвачка и бяхме най-щастливите баба и дядо,

# 260
  • Пловдив
Да е честита 2025!
Нека носи здраве и радост, късмет и любов, детска глъч и споделени мигове!
Винаги съм го казвала, ще го кажа и сега - нека през следващите 365 дни децата да ни ядосват, защото нерви трошим по здрави деца!!!

Лунно цветенце, в здраве и щастие да си носиш името!

# 261
  • София
Наздраве за Новата 2025! Да е здрава и мирна!
Посрещнахме я с много веселие и настроение, с надежда и добри намерения.
Честит имен ден на ЛУННО ЦВЕТЕ! Бъди здрава, носи си името с гордост!

# 262
Рецепта за щастие:
Затваряш очи. Поемаш въздух: вдишваш спокойствие, издишваш стрес. Правиш чаша кафе, вземаш книга. Изчезваш...
Добро утро!

Днес доста си поспах по моите стандрати. Вчера бях на работа и започнахме ударно. Но нека да има работа. Сега си пия кафето с вас и после чистене, пране, пазаруване. Да си вляза в ритъм, че ....
Това е от мен за сега. Хубав ден!
Добро утро!
Изключила съм алармата на часовника... Не бързам за никъде... изпадам в безвремие... сладко, канелено, портокалово... топло и светло...
У дома съм...

Не мога да започна ново съобщение, защото пак си пиша сама и не ми позволява системата. Явно сте много заети и не пишете - възстановяване след празниците Laughing Дръжте се, още празнични дни предстоят.
Аз не мога да се позная - спя до по-късно Open Mouth. Да си призная - допада ми, но въпреки това се чувствам изморена. Не знам какво ми става, не ми се излиза, не ми се ходи на работа. Ако имах възможност щях да си постоя една седмица без нищо да правя, но естествено не може. Така че, стягам се, днес разкрасяване и подготовка за работната седмица.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 08:30 от dafinov list

# 263
  • София
Привет, прекрасни.
Не знам колко сте заети, ама чак пък толкова, че да не ви остане време за няколко реда, изобщо не съм съгласна!
Добра душа си, ти, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Все намираш оправдание.
Хайде аз, най-възрастната, с мъж, деца и 4 внучета да се покажа на хоризонта. С доста служебни ангажименти и няколко пъти повече домашни.
Какво ли не правих през тези няколко дни от първия ден на Новата година насам.
Здраво хапване, някои и пийнаха, посвирих на акордеона, попяхме, разказвахме си мили спомени.
Наложи се да тичам и два пъти до тръстиката. Три дни яли, пили и се веселили, зъби потрошили и коронки разлепили. И един кътник се наложи да извадя по спешност. Всичко вървеше като по ноти. Дай Боже все така да е за колегата и за мен, през цялата година! Hands Pray
Вчера изпратихме двете деца на сина ми, а посрещнахме голямата ни внучка. Отново хапване и веселба.
Днес ще прибирам останалата храна в кутии и - във фризера. Пералната ми прави номера. Установих, че е станала много икономична - пере със студена вода. Утре щв дойде един приятел да и бае, та белким проработи.
Днес се занимавам и с интелектуален труд. Стига с това ядене. Grinning Използвах "интелекта", попрочетох това, онова и спретнах една лекция за Завистта. Получи се много добре. За финал използвах стихотворението на една баба от КГБ. Пише чудесни стихове, но не иска да ги публикува. Излишна скромност!
От утре започвам моя хранителен режим. Имам в излишък 7 килограма. Срок за справяне - първа пролет. Стартирам от 87. Мисля, че ще се справя. Даже по-скоро вярвам, че ще се справя.
ЛУННО ЦВЕТЕ, не си сама! Hug Може би те е налегнала пролетната умора. а може би си хронично преуморена. Намирай време за почивка и повече витамини. Човек не може да е все напружинен. Нужно му е да разпуска отвреме навреме, да разхлабва пружината.

# 264
  • Пловдив
Тук съм и аз, по пътищата родни... Този път шофьорът не съм аз, та ще имам време и да почета Stuck Out Tongue Winking Eye
Пръснахме се пак из цяла България - сутринта татито и щерката отидоха, да закарат баткото. Имат си и сняг там Heart
Нашата планинска почивка се провали (аз май вече казах), смятахме поне за ден да се качим като не може за повече, поне да се напързаляме, но на 2-3 километра от там закъсахме и в крайна сметка си останахме с плановете Joy
Вчера сутринта се прибрахме вкъщи и цял ден въртя перални и сушилни, междувременно стягах куфарите и давах "консултации" на правешкия ученик, за неговият багаж Joy Абе никак не ми беше скучно "връщането в реалността".
От утре с раничката на гръб и на лекции Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 14:46 от sweet_maniche

# 265
Оо аз винаги съм тук, Фло! 🤭
Все пак извършвам надзор на броя странички, че нова тема да не изпусна 😆
Ние сме добре, бяхме 2 дни на работа вече от новата година, вчера и на детските рождени дни направихме сефтето в новата година.. вчера цял ден по женски изкарахме, днес домакинстване и лежерен следобяд... Тъкмо си направих едно фрапе, харесвам си го и си пия цяла година, не само лятото...
От утре всеки по направление, започва се детската градина, надявам се да държим с вирусите, ама каквото дойде... Само бързо да минава... Снощи си говорихме за варицелата, ще ми е любопитно какъв е вашият опит с нея? Не е изкарана в групата на дребчето още.. не съм я ваксинирала... Доста хора чувам, че коментират, че с ваксината нямало да хванат шарката..
Фло, като спомена, че си била на работа,преди месец водих детето, зъболекарката я похвали, че са малко на брой децата на почти 6, които нямат кариеси и проблеми... Трябва да взема да ти я доведа някога за един преглед да ви запозная 🤭🤭🤭
Мъниче, лек път и приятни лекции! ❤️
Приятен следобяд от нас! ❤️

# 266
Здравейте! Стягаме се и ние за началото на учебната/работната седмица. Добре си починахме, помързелувахме.
Днес една кратка разходка направихме към гората, сега лека вечеря и после някое филмче или книжка. Започнах Където пеят раците, исках да я прочета и една приятелка ме изненада като ми я купила за Коледа. Получих много изненадващи подаръци тази Коледа, аз не се бях подготвила чак толкова този път. Радвам се, че имам такива приятели. Сега и една бутилка домашно вино ми донесоха и домашен кашкавал, та пийвам.
Желая ви успешна нова седмица, на учениците и учителите - лек преход към часовете и уроците. В Германия обикновено започват във вторник след такива ваканции, че да не се стресират излишно.
Поздрави и успешна нова година на вас и семействата ви!

# 267
  • София
Късно здравейте и от мен. Аз завърших странно годината и така започнах новата. От 26.12, та на 27.12, та на 29.12 и на 01.01 имахме видеоконферентни на работа (измислили един проект, чийто срок за участие е днес 00:00 часа брюкселско време). Предадохме го току-що в онлайн системата на НАТО... Имах чувството, че ще ме изгонят от къщи... То остави, че половината рът ш гости ги изкарах на слушалки,.че да съм в обстановката, ами и в петък и събота, та днес до преди час плътно... Голям екшън беше. Утре съм на работа в академията, имам цяла седмица лекции с едни испанци и румънци. Надявам се, че ще ми е интересно и ще си почина въпреки работата.
Някъде измежду писането спретнах една мусака, аз пусках перални, половинката ги простираше, та и домакинската поотхвърлих.
И така, сега се изморих, но не ми се ляга още (все пак следващата седмица се водя в отпуск, нищо, че ще работя, ама с хонорарите при нас е така).
Пожелавам спорна седмица на всички. Аз ще си спазвам късметите "яко бачкане" и "професионални успехи".

# 268
  • София
Добро утро, прекрасни! Hug
Честито ви Благовещение, Честит Йордановден!
На имениците честито, на всички наздраве.
Успешна първа работна седмица за Новата 2025. Flowers Four Leaf Clover
Посъбра се дружината. Кой закъсал по пътищата, кой здраво е работил на тръстиката, СЕТИ_БЕТИ, теб да не те мисля - с винце и хубава книжка, добре си прекарваш. Grinning
МИС Ю, споко. С темпото, с което се движим, ще ти се наложи да пускаш нова тема, когато щерката ти завърши четвърти клас, а може и по-нататък. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е бебчо? Слушка ли?
РАДИНКА, как се развиха събитията около Ния?
ДУНДИ, поздрави Красавичката.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, посъбра ли сили за новата седмица?
Хайде, със здраве. Hug

# 269
  • Пловдив
Да се включа и аз в началото на новата седмица.
Фло, благодаря, ще бъде поздравена. Тя без друго днес се счита за именичка, понеже е кръстена на баба си Йорданка. Blush
Ние си ги изкарахме лежерно двата работни дни миналата седмиа и днес сме на въртележката. Мейлите заваляха, поръчките също. То хубаво е да има работа, но да е равномерно, а не да блееш няколко дни и после да ти излезе през носа. Но в нашата фирма винаги е било така.
При нас е слънчево, сутрин обаче слънцето "хапе", поне сняг няма. Стоим си на топло вкъщи в почивните дни. Аз не обичам да пътувам през зимата. Предпочитам да се въртя около печката и да изпълнявам желанията на домашните, но все пак умерено, без да прекаляват, че и аз съм човек, домързява ме понякога. Blush А и всичко това трябва да се яде.
Аз нещо с периодичното гладуване не успявам да сваля нищо. Поне задържам да не качвам. Та си търся някакъв режим. Лошото е, че никой не е измислил такъв, в който да си хапваш, каквото ти се яде, и да не пълнееш. Blush А аз обичам да си хапвам, то си ми и личи де.
Приятна седмица на всички с повече усмивки и добро настроение.

Общи условия

Активация на акаунт