Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Пия си второто кафе с вас, макар и вече да е време за обяд. Днес поспах до по-късно, а ММ стана с час по-рано, за да ни пази. За късмет му се наложи да си мие очите в казармата, вкъщи нямало вода призори.
Снощи девойката ни заведе на опера. т.е. бяхме на сватба, на тази на Фигаро. Приятно останах изненадана от театъра на В. Търново. Много ми хареса. И постановка, и оркестър, и изпълнители. Направо сложиха в малкия си джоб Софийската опера, която с постановката си на Кармен направи така, че приятелката ми да не желае да чуе повече за опера.
дафинов лист, благодаря за клипа. Част от упражненията ми ги показа и физиотерапевтът. Аз мога да добавя още малко с гирички и с разтягане на един ластик. Довечера ще поиграя с този симпатичен младеж, най-вероятно ще правя упражненията вечер, сутрин няма да имам толкова време.
Както каза неврохирургът - възстановяване от 4 до 6 месеца. На втория месец имало застой, да не се отчайвам, а да продължавам. И да се погрижа за гръбначния си стълб, че съм се родила с "дефекти" Blush

На мен ми е все едно кое часово време е, важното е да спрем с тази смяна. Така или иначе през лятото дните са дълги, а през зимата са къси, все в един момент някой ще се прибира или ще излиза по тъмно.  
magi_sveta, видя ли те лекар? Понякога не се знае какви последици може да има след такъв инцидент. Може и да си писала. То и със стреса е така. Не си даваме сметка в началото, после изведнъж се усещаме като смазани.
ММ покрай мен и това, през което минавам и ми предстои, не само с операцията и възстановяването, вчера се събуди с красив херпес на устата.
МисЮ, и аз купих килими от нета, от една сливенска фирма, трябва да видя в пощата кой им е сайтът. Доволни сме. Не са УАУ, но поне няма да ме е яд, ако се наложи бързо да ги сменя.  
Пожелавам приятна неделя, аз обаче трябва да поработя, че през седмицата не успях да си свърша задачите.
Хем съм в болнични, хем не ми дават да мързелувам.
прегръдки от мен.

# 481
Здравейте,
И аз съм тук, чета си ви, сега стигнах и да драсна 2 реда, докато дребчето си търчи из една площадка до нас, а баща й дремва след вчерашния наряд. Мама ни беше на гости, омеси ни питка, хапнахме, поговорихме си, постоя си при нас и преди час си я закарах на влака. Хубаво си е като е наблизо. ❤️
Благодаря ви за килимите, от Килимче.бг си харесахме модел, но все пак килима е най-лесен, тепърва кухня ще й монтират, после други довършителни сглобявания и килима последен може.
Неуморни сте всички като ви слушам, напоследък аз съм влязла в някаква летаргия... Имам чувството, че само спя и ходя на работа... Ама сигурно ще ми мине.
На мен също смяната на часа не ми е проблем, колкото показва часовника толкова. 
Днес тук отново е слънчево и топло, вечв открих сезона на късия ръкав и съм много доволна! 🤣
Сега ви оставям, пожелавам ви усмивки и още по-бързо да ви минават болежките 😍

# 482
  • София
Здравейте, прекрасни!
Как сте, с какво се занимавате?
Аз съм затънала до шия в работа. Добре че синът пое децата. Този път се отчетох с един китайски обяд, с една вечеря от Хепи и едни бухтички онзи ден. Баба калпазанка.
Вчера най-малката внучка стана на 12. Спретнахме грандиозен купон, с песни и танци, с интересни подаръци. Абитуриентът е готов за бала. Всичко от до! Беше решил изцяло да е в черно, надяваше се да е интересен точно така. Подхвърлих няколко изречения, ей така, между другото - изцяло в черно, като не дай Боже - агент в траурна агенция. Изцяло в черно - липса на фантазия, скука скукаааа и след час концепцията беше сменена. Сега сме доволни,  дядо осигури финансите. Младежът е в тъмносив костюм, с малко по-светли сатенени ревери, бяла риза, винено червена папийонка, черен колан и обувки. Много добре му стои и изглежда като от журнал. GrinningБабин убавец! Важното е, че той се харесва, че се чувства добре и обувките му са много удобни.
Това са новините при нас. Grinning

# 483
Добра вечер и от мен,
Фло, добре, че писа, от няколко дни се канех сутрешно кафе да пускам, ама съм с последен пост и не знаех дали може пак да съм аз 🫣 та да не ме блокират, страх лозе пази, не писах с кафета ☺️
Браво на вас, свършили сте страхотна работа, отметнали сте важна задача, този ден си е важен за младежите, мислят (то и аз тогава де), че най-хубавото започва едва сега ... Ама не е точно така, никога нищо не е лесно просто както си го мислим, трябва упоритост, труд и сърце, за да постигаш нещата! Но... Успява се, разбира се! Да ви е жив и здрав порасналия младеж и да постига всичко с лекота! Внучката също, събрали са се поводи при вас!
При нас нищо ново, завъртели сме се с работа и ежедневие... И двамата... Имам чувството понякога, че само спим, ядем и ходим на работа многооо дълго време, нооо идва Великден... Ще се разнообразим.. или поне ние с дребчето...баща й  ще е дежурен, разбира се... Надявам се покрай празниците в началото на Май да успеем да сме почивка заедно двамата... Че това в последните месеци е мираж... 🤔
Но както обичам да казвам, важното е да сме живи и здрави! Все някога ще има време за всичко... ❤️
Измрънках леко, ама ще ме извините... Понякога доста навътре приемам някои неща и това го отчитам като голям минус в моя характер като цяло... Ама то не може само плюсове 🤣
Пожелавам ви лека нощ и отивам да си догледам Един за друг, утре пак ще се включа 🥰

# 484
Добро утро!💗☕️💗
"Вчера приключи снощи.
Днес е съвсем нов ден и той е напълно ваш!"
Зиг Заглар

Малко късно се включвам, но ми е простено. Снощи ходихме на "концерт". В кавички е, защото беше в една бирария тук, но там идват групи и певци и е много приятно. Снощи бяха Едит и Георги Зайков - микс от най-различни песни, беше много зареждащо. Едит ще участва в "Коса" - Пловдивската опера ще го поставят. Екипът е почти същия, който постави мюзикъла "Исус Христос суперзвезда", т.е. - ще се гледа. Ние познаваме хореографа и той ни уведоми снощи. Другото удоволствие беше, че актьорите от и режисьорът на "Исус..." бяха снощи в заведението и те и се забавляваха заедно с нас. Ако не сте го гледали - препоръчвам. Живот и здраве август ще отида и на "Коса".
Мис Ю - така е, но е важното да сте заедно и да се обичате и разбирате. Времето за вас е след като порасне детето и стане по-самостоятелно. Но това е животът.
Фло, ти ако си баба мързеланка, не знам какво да кажа за себе си и другите Laughing. Твоите действия пък опровергават казаното от мен за времето след като пораснат децата - ами то тогава идват внучетата - да са живи и здрави! Моят син беше с един спортен сив костюм и обу кецки, не искаше да чуе за обувки. Единствен той изкара безпроблемно вечерта - на другите им било неудобно с обувките и костюмите.
След като си изпия кафето с вас ще стана да сменя чаршафите, ще поизчистя и после пазар, готвене и т.н. Както съм цитирала - денят е мой Simple Smile
Как ли са другите? Дано се включат и те нещо да кажат.
Хубав ден!

# 485
Здравейте! Ние сме добре, имаме да напишем малко домашни днес, да пазаруваме, да готвя. Стягаме пътуване до Виена след месец и имаме друга важна задача - да набележим кои места да посетим. За Великден още не сме решили дали да пътуваме.
Оставям ви, че тъкмо ми стана закуската (не обръщайте внимание по кое време закусваме Simple Smile)))
Фло, да е здрава и много щастлива внучката! Много успехи и верни приятелчета!

# 486
  • София
Здравейте и от мен.
Аз съм работна днес и утре! Цяла седмица беше пълна лудница на работа, сега за отмора - днес и утре на лекции в академията.
В къщи всичко вече е с краката нагоре. За ядене няма нищо... Бедствие.
Яко зависи от мен, не бих мръднала никъде в почивните дни, но по Великден и по шести май ще пътуваме.
Боже вс едно беше вчера Коледа, днес вече за Великден се готвим... Като омагьосана съм, така бързо ми лети времето...
Фло, честита да е внучката и да му е успешно и благодатно на внука. И мен догодина ще ме тресе абитуриентска треска.
Мис Ю, не се притеснявай, една колежка ми казваше, че животът на жената започва след 40 (аз допълвам, ако на 38 не роди).
Поздрави и хубав ден (аз не зная какво ще правим като се прибера след малко, ще трябва да измислим нещо).

.
Добро утро от мен!!! Пих кафето с в тролея! Аз отивам на лекции и се наслаждавам на разсънващата се ветровита столица в неделя. Около СУ цари оживление, има изпит по Химия за кандидат-студенти.
Поздрави!!!

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 07:46 от magi_sveta

# 487
"Усмивката е прозорец, през който се вижда дали сърцето си е в къщи. "
Руска мъдрост.
Добро утро! С пожелание да се усмихваме повече.

Маги - така е, времето лети ужасно бързо, но важното е да се опитаме малко да забавим темпото.
Сети, много хубаво, че сте решили да посетите Виена. Дано времето е приятно и да се насладите на града.
Фло и Мис Ю удариха по едно палче на поста ми и това беше. Явно са доста заети.
Аз нямам какво да пиша - днес традиционните процедури по разкрасяване, трябва да си прехвърля някои неща от телефона /не ми допада да се занимавам с такива неща/, ще наготвя и така. Направо мързеливо. Все още не съм почнала да пера завивки и т.н., защото все вали и е студено, но и това ще стане.
Хубав ден от мен!

# 488
Добро утро,
Така е, Дафиново листенце, вчера видяхме хубаво време и отметнахме доста неща, които си бяхме набелязали. Бяхме първо на фризьор с дребчето, че и тя беше за подстригване.. за мен боя  и този път и рязане, много обичам да подновявам дължината на косата, веднага се променя излъчването на човек. После разходка, задачи, следобяд готвене и кафенце и денят мина.. днес е мрачно и облачно, ще е ден за дейности вкъщи.
С тази прогноза дето дават от днес да става, рано е за пране на завивки, ние и климатика си пускаме още, студеничко си е.
Сети, мои приятели сега през ваканцията бяха във Виена, много са доволни, харесало им е, със сигурност и на вас ще ви.
Маги, не съм много далече от 40те, та ще видим как ще е, след има няма 3 години ще ги навърша 🤣 а това за бързо летящото време е така, осъзнавам го с детето.. докато се завъртяхме и ей я на 6г ще стане след 3 месеца.
Дунди, как си, как върви лечението? Какво ще прави сега твоята госпожица след като няма вече учене, иска ли малко почивка или започва работа веднага?
Лунно цвете този уикенд нещо липсва, сигурно е при бебетооо 😊
Пожелавам ви усмихнат ден, а аз отивам да слагам закуска, добре, че снощи врътнахме един кекс, та сега сме с готова закуска 🫣😊😊😊

# 489
  • София
Добро утро, прекрасни! Добро утро ранобудни ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ и МИС Ю! Hug Hug
Мрачно, студено, мокро. Никак, ама никак не ми харесва това време. И все пак ще мине, няма да е все така.
Започвам деня с усмивка - Grinning Хареса ми руската поговорка. Нощес сънувах, че се разхождам из Русия, с моите руски приятели. Приятно преживяване беше. Събудих се и за настроение си прочетох разказа, в който описвам цялата наша красива и романтична история. След това надникнах при вас - взимам си от кафето и сядам на раздумка.
Вчера помързелувах. Преглеждах си лекциите за предстоящите срещи с моите "студенти". Някои неща публикувам в другата ми тема - при бабите. Нека тези, които влизат в КГБ-то не си мислят, че ние освен за чорби, плетки и внучета за друго не си говорим.
След обяд и аз изпекох един кекс. Вечерта пак се събрахме у дома. Винаги много весело изкарваме времето си заедно. Снощи им показахме с деди наши снимки от абитуриентските ни балове. Интересно им беше.
Заминаха си, ваканцията свърши. След месец и половина ние заминаваме. Предстои ми да огледам магазините и да си купя тоалет. Рядко обикалям с дни и седмици. Обикновено си намислям какво искам, тръгвам и ако не в първия, то във втория магазин съм си го намерила. Така за сватбата на сина знаех, че искам дълъг, официален тоалет в електриков цвят. Влязох в първия магазин и тоалетът пред очите ми. Премерих, платих и за 15 мин. бях готова.  После видях зор с тюрбана, но това е друга история. С помощта на Ирина Сардарева имах най-красивия завършек на празничния тоалет. Simple Smile
Днес Ромео е дежурен по кафе. Готово е. Отивам. Heart

# 490
  • Пловдив
Добро утр. Да се отчета и аз и да драсна някой ред, докато пия първото кафе. Пия две на ден, като второто го ближа почти до обяд. Blush Нямам време през седмицата за писане във фоума, само хвърлям по едно око през телефона. Имам си нова колежка, която обучавам. Като я оставя да свърши нещо сама, проверявам. Справя се добре, но ѝ трябва време, за да запомни всичко. При мен на работата е пълна лудница.
Скрит текст:
Шефовете се разделят т.е. ще ме правят шеф, а аз не съм сигурна дали искам точно това за себе си. Във фирмата има много неща, които не са така, както трябва. И това ме притеснява.
Засега се справям, но трудното тепърва предстои.
Между другото и тук да кажа, че се продава една хубава кола. Ако някой иска да знае подробност, да ме пита на лични.
Та след като си изпия кафето с вас, ще имам писане, трябва да подготвя едни документи, а в офиса не остава време.

МисЮ, девойката работи още от миналата година, преди де се дипломира. Започна в маркетинговия отдел, който се състои от двама души Blush в Милара интернешънъл. Подготвя техническата документация и там, каквото ѝ дадат, свързано с реклама. Не ѝ харесва особено много, но не се оплаква, просто трупа стаж и свиква да работи.
Иначе аз съм добре, трябваше да си остана още малко вкъщи да си почивам, но обстоятелствата не го позволяват.
Фло, чудесно си изкарвате времето с внуците. Живи и здравии да са и рожденичката, и абитуриентът. При него сега започват важните неща в живота. Пожелавам му успех. И още много прекрасни преживявания с вас и с момичетата.
Пожелавам на всички усмихнат ден, нищо че е мрачен.

# 491
Здравейте и успешна семица! Тук слънцето изгря и настроението вече е друго Simple Smile

# 492
Добро утро,
Понеделник, сняг.... Все любими мои неща, настроението хич не е приповдигнато 😄
Тук е мрачно, облачно, преваляват някакви мокри заблудени снежинки, общо взето... Чакам си слънцетооооо!
Хубава седмица на всички! ❤️

# 493
Здравейте, момичета. В София е много студено, но поне снегът спря. Аз нали имах малко ваканция, бях при бебето, после пътувахме до Истанбул. Интересно преживяване беше. Има какво да се види.
Времето беше хубаво, лалетата бяха цъфнали, красиво беше. Дано моите цветя не са измръзнали.
Дано се стопли поне за Великден.

# 494
  • Пловдив
Привет и от мен.
Ние попътувахме "малко", видяхме всеобщия ни любимец Боян и за съжаление се разминахме с Нийка Heart
Радинка, специални поздрави да ѝ предадеш от нас и ви чакаме, да върнете визитата!
Утре отивам точно в срещуположния край на България Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да се оплача, от липса на километри Joy
Иначе сме добре, баткото не се и сеща, да се обади, ако не го потърсим ние, малката ни тича по нервите... Абе тежък пубертет ще кара Rolling Eyes Аз се опитвам да балансирам с учене, работа, курсове и писане на домашни... От време на време, ми остава време и да изчистя, и да сготвя Relaxed
Сега си сипвам една биричка, казвам ви наздраве и отивам да се хоризонтирам, че главата ми се запали, пък утре ме чака доста път

Общи условия

Активация на акаунт