Снощи девойката ни заведе на опера. т.е. бяхме на сватба, на тази на Фигаро. Приятно останах изненадана от театъра на В. Търново. Много ми хареса. И постановка, и оркестър, и изпълнители. Направо сложиха в малкия си джоб Софийската опера, която с постановката си на Кармен направи така, че приятелката ми да не желае да чуе повече за опера.
дафинов лист, благодаря за клипа. Част от упражненията ми ги показа и физиотерапевтът. Аз мога да добавя още малко с гирички и с разтягане на един ластик. Довечера ще поиграя с този симпатичен младеж, най-вероятно ще правя упражненията вечер, сутрин няма да имам толкова време.
Както каза неврохирургът - възстановяване от 4 до 6 месеца. На втория месец имало застой, да не се отчайвам, а да продължавам. И да се погрижа за гръбначния си стълб, че съм се родила с "дефекти"

На мен ми е все едно кое часово време е, важното е да спрем с тази смяна. Така или иначе през лятото дните са дълги, а през зимата са къси, все в един момент някой ще се прибира или ще излиза по тъмно.
magi_sveta, видя ли те лекар? Понякога не се знае какви последици може да има след такъв инцидент. Може и да си писала. То и със стреса е така. Не си даваме сметка в началото, после изведнъж се усещаме като смазани.
ММ покрай мен и това, през което минавам и ми предстои, не само с операцията и възстановяването, вчера се събуди с красив херпес на устата.
МисЮ, и аз купих килими от нета, от една сливенска фирма, трябва да видя в пощата кой им е сайтът. Доволни сме. Не са УАУ, но поне няма да ме е яд, ако се наложи бързо да ги сменя.
Пожелавам приятна неделя, аз обаче трябва да поработя, че през седмицата не успях да си свърша задачите.
Хем съм в болнични, хем не ми дават да мързелувам.
прегръдки от мен.
Бабин убавец! Важното е, че той се харесва, че се чувства добре и обувките му са много удобни.
. Твоите действия пък опровергават казаното от мен за времето след като пораснат децата - ами то тогава идват внучетата - да са живи и здрави! Моят син беше с един спортен сив костюм и обу кецки, не искаше да чуе за обувки. Единствен той изкара безпроблемно вечерта - на другите им било неудобно с обувките и костюмите. 

Не мога да се оплача, от липса на километри 
Аз се опитвам да балансирам с учене, работа, курсове и писане на домашни... От време на време, ми остава време и да изчистя, и да сготвя