Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 186
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Момичета, макар и съвсем в края на деня, да споделя с вас нашия двоен празник днес.
На този ден през далечната 1976 се запознах с Ромео. Танцувахме цяла нощ. И така вече 49 години...Grinning
Три години след това, пак на този ден му родих нашия син Петър.  Да живее много дълго и да е щастлив! Heart
И пак на същия този ден, преди 46 години излетя в Космоса първият ни космонавт Георги Иванов.

Скрит текст:
Бях поканена от брата на Ромео на рождения му ден у тях. Познавах го покрай братовчедка ми, с която живеят през няколко къщи, на една улица. Бъдещият ми девер споделил с братовчедка ми, че ме харесва, но по-добре би било да ме запознае с брат си. ( сиреч с Ромео) Преценил, че много сме щели да си паснем. А въпросният "Ромео" дошъл със свой колега също офицер, а и съквартирант на мач - ЦСКА срещу МиньорО. Не ги заварих у тях. Бяха отишли на стадиона. Та домакинът и ние с братовчедка ми въртим сандвичи, та пушек се вдига. Музиката на Макс. Започнаха да прииждат гостите. Порядъчно ме оглеждаха, защото не ме познаваха. По едно време пристигнаха и офицерите. Ромео в страхотно настроение, защото МиньорО победил ЦСКА-то. Та благодарение на този триумф на пернишкия тим, Ромео весел, доволен и настроен за запознанство. И като започнахме едни танци...та до първи петли. Той целия в черно и само умопомрачителните му синьо зелени очи искрят. Аз - с пъстра дълга пола, с три волана, бяла дантелена блуза, косата разпиляна, малко над кръста,( предната нощ бях спала на ролки - от мераци ще да е било да се изтезавам като индийски йога), задължителния шал и египетските кастанети.  Цяла нощ не позволи на никой друг да танцува с мен...И така, вече почти половин век! Минаха години... и веднаж Ромео и колегата му направиха пълни самопризнания.  Колегата: Виждам, че ти я харесваш, но и аз я харесвам. Ако ти не я вземеш, аз ще я взема. Ти да видиш...А някой мен да ме пита??? И продължението: Ако ли бъде твоя, аз кум ще ви стана...И ни стана кум след 7 месеца.  Та това е нашата история със запознанството.

# 496
  • София
Ех, Фло, честит ви 10 април тогава с всичките му усмики ш истории. Моите родители вчера отпразнуваха 48 години семеен живот (те не са по празниците,по танците хич, но яз ги изненадах - изпратих им букет и бутилка вино - една цветарница в града им ми предложи услугата и представяш ли си - успях да ги усмихна, моите прашсторически "чудовища").

# 497
Фло, много интересно разказваш! Бъдете здрави и не спирайте да се обичате!
При мен петъчно засега е спокойно. Още нямаме план за Великден - ще пътуваме ли, ако да - къде. Явно в последния момент ще решаваме пак.
Поздрави на всички!

# 498
Еххх, Флоооо! Чудесен разказ!
Пожелавам ви от сърце тази искра между вас да се запази още толкова! Прекрасни сте!
Петъчно е спокойно и при нас, днес сме навън да хапнем семейно, а после мама отива на забавление с колежките, а останалите се прибират да спят 🤭🤭 и мама е човек, нали така казват?!
Макар, че майка ми днес ме пита какви са тези барове дето ще съм ходила, да не съм на 25... Казах й, че съм на 36 и изобщо не ми е проблем да ходя на бар 2 пъти в годината 🤣Пожелавам ви приятна вечер, ще се включа утре пааак! ❤️

# 499
"Луксът се измерва с времето, което можеш да отделиш за себе си."
Добро утро!

Този лукс се постига малко трудно, но все пак трябва да се стараем и да си го набавяме.
Моят лукс днес е, че поспах до по-късно. Все още не мога да свикна с тази смяна на времето и обстановката навън не ми помага за това - студ и дъжд. Да се надяваме, че времето вече ще се оправи, че иначе ще стане от боти в сандали. Ами хубавите ни обувки Sob Wink???
Фло, наистина много увлекателно разказваш. Да сте живи и здрави и още дълги години да се радвате на живота заедно!
Мис Ю, кажи на мама, че и на 50 и хората ходят по барове - то за там възрастово ограничение няма - важно е да ти е забавно Simple Smile.
Мъниче, и ти не спираш, браво!
Лунно цвете, с автобус ли ходихте?
Дунди, ти си герой! По-добре ли се чувстваш?
Неспоменатите - прегръдки за вас!
Аз днес ще изчистя и трябва да се мобилизирам и да отида до мола - неприятно преживяване, но имам една пратка, която ми доставиха там. Предстои ми едно пътуване и се подготвям. Та днес наистина го пиша дъждовен - в мола Laughing. Хората нали там се крият, когато времето е лошо?
Честит Лазаровден! Здраве и усмивки да има!
Хубав, въпреки лошото време, ден на всички!

# 500
  • София
Привет, прекрасни!
Проспах добро утро, идвам с добър ден!
И при нас е мръчкаво, но в душите ни да е светло и спокойно. И да ви е луксозно. Grinning
Днес съм запланувала слугинаж, Ромео е освободен от длъжността оператор на прахосмукачка. От студеното време го наболява кръста, та нека днес да почива. Искам го здрав, прав, като преди 49. Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще се съберем всички-ще дойде и племеникът с децата, да ни почетат - у нас именички сме щерка, внучки и аз.
Честит Лазаровден на всички. Харесвам пролетните празници. Носят много заряд и настроение.

# 501
И аз утрото го проспах, затова добър деен!
То стана обяд, докато се включа.
Тук наистина е много мрачно и хич не приятно, днес мисля да го изкараме вкъщи с пране, готвене и следобяд кафе с книжка.
Даже не знам дали няма и да поспя следобяд 🫣
Добре, че дребосъка ми е кротка и докато си играе аз може да си дремна 🤣
Честит Лазаровден, ако има именици тук да са живи и здрави!
И аз обичам пролетните празници, пролетта като цяло. Нямам търпение дните да започват с много слънце и вечеер да е ок за дълга разходка. ❤️
Пожелавам ви хубав празничен ден! 🌸

# 502
  • София
Честита Цветница, моличета!!!
Честит имен ден на Фло и на мен, и на всички други празнуващи!!! Бъдете здрави,.цветни, усмихнати и нека всеки ден прави смета по добро място!!!
Отивам да правя кафе на мен и баница на домашните!!! После на църква и на семеен обяд навън!

# 503
Добро утро на Цветница!
Пъстра, дъхава и спокойна,
Цветница рисува красива Неделя.
Честит празник, именици! Бъдете здрави и оценявайте малките хубави мигове!
По-добри днес - всички ние!
Животът ни е даден, за да го живеем с разцъфнала душа.
Нека всяка мисъл е цвете.
Нека всяка обичлива стряха ухае на свежест, благост и щастие.
Тъй да бъде - дом, окичен с върбица, а наоколо - щастливи дечица.
Пращам ви обич.

Специален поздрав за Фло и Маги - бъдете все така цветни! Ако има други именици също са поздравени!
Днес времето се усмихна!
Аз след вчерашния тур до мола днес ще си почивам. Ще се разкрася, ще извадя някакви по-тънки дрехи и се надявам боти да не ми трябват повече.
Хубав ден!

# 504
Хей момичета, Фло, magi_sveta и на всички празнуващи - Честита Цветница!
Желая ви всеки ден да е озарен от усмивки, топлина и сбъднати мечти. Бъдете благословени и обичани!
Днес имам много задачи, утре ще посрещам гости и трябва да се подготвя, затова изчезвам. Хубав и слънчев празничен ден!

# 505
  • Пловдив
Честити да са имениците. Фло, Маги, живи и здрави да сте, много щастие и прекрасни преживявания. Фло, живи и здрави да са и останалите цветя у вас. И моята майка днес празнува. Нашите гости бяха у нас за обяд, почерпихме се за здравето на баба, някои си тръгнаха с хранителни торбички. 😊 Но не успях да отида за върбичка за първи път от много години. Живи и здрави, догодина.
Весел празник на всички.

# 506
Здравейте,
Честити да са всички именици! Здраве от сърце пожелавам на всички! 💕
Ние бяхме на детски рожден ден, много хубаво си изкарахме, после се учихме на каране на ролери с дребното, готвих, общо взето разнообразен ден беше. Клончета ни донесе таткото, че след наряд минали през църквата на Граф Игнатиево.
Пожелавам ви много хубав празник, приятна вечер и усмивкии! А аз отивам да вечеряме и да готвим раници и обяди за делничните дни! 🤭
❤️

# 507
Честити да са нашите именици, Фло, Маги, майката на Дунди и всички, които празнуват този красив празник! Нека винаги е слънчево покрай вас, мили момичета!

# 508
  • София
Ей ме на и мен!
МАГИ, честит имен ден! Бъди благословена! Flowers Four Leaf Clover
ДУНДИ, поздравления за твоята майчица! Здрава да е! Flowers Rose
У нас празнуваме щерката, двете внучки и аз.
Благодаря ви, момичета за пожеланията. Вярвам, че ще се сбъднат! Hands Plus1
Слънцето днес изгря за нас - цветята, а всички останали се уредихте покрай нас. Stuck Out Tongue Winking Eye
Събрах челядта на обяд. Дойде и племеника със семейството си. Изкарахме много весело. Бях се постарала - погачата ми стана много добре, пържоли с топено сирене и гъбен сос, телешки език в масло с картофено пюре, зелена салата и друга салата - печени червени чушки с много магданоз и чесън, със зехтин и лимонов сок. За десерт - кокосов сладкиш и торта Червено кадифе от неделя. Нея я "направи" сина.
Сега ви пожелавам лека нощ и спокойни сънища, че вече е утре. Simple Smile

# 509
  • София
Привет, прекрасни!
Боядисахте ли яйчицата преди изгрев слънце? Grinning И аз не съм. Голямата внучка не прояви интерес, а чакам малката да си научи, та да боядисваме заедно. Козунаците - в събота. Освен тези, които традиционно си меся, ще взема и готови от моя приятелка, която отвори пекарна и всичко, което правят е изключително вкусно. За продуктите, които влагат, никак не са скъпи - 6 лв. със стафиди и 8 лв. с шоколад. Искам да я стимулирам, да продължи да се занимава с това.
Желая ви слънчев и много позитивен ден! Последен работен преди големия празник!

Общи условия

Активация на акаунт