Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
- Какво ми е, докторе? Ходи ми се боса, вършат ми се глупости, тялом съм тук, духом някъде си ...
- Лято ти е!
Рая Видинска
Добро утро!

Фло, и аз предпочитам планината пред морето. На море само ден-два, примерно и после планина, басейн, чист въздух... Ех, съвсем се размечтах.
Тук снощи така силно валя, бяхме на концерт на Фондацията и първоначално започна леко, хората си пееха, ние им се радвахме и изведнъж като шурна..... Много бързо се изнесохме всички, токът спря. Бях мокра до бельото чак, с кални крака и джвакащи в обувките. Имах чадър, но той не спаси много положението. Та така - прибрах се като мокра кокошка, но пък си беше вълшебно докато ръмеше дъжда и пееха "Хубава си моя горо" с прекрасните момичета от един пловдивски ансамбъл. Ще се помни тази вечер Simple Smile.
Днес е по-хладно, но май ще е само днес, след това го дават с високи температури до средата на юли. Ами ще се мъча тук на жегата, но това е положението.
Днес почивка и разкрасяване.
Хубав и прохладен ден!

# 676
Честит Петровден на всички празнуващи!
Да е жив и здрав и синът на Фло!
Лятото официално е тук. Дори навън е приятно прохладно .
Приготвям багажа за тиймбилдинг и имам да дописвам само един доклад.
Прохладен остатък от деня ви пожелавам и на вас.

# 677
Добър ден и от мен!
Честит празник на всички именици! Честит празник, Фло, и на вашето семейство!
Да ви е жив и здрав именика!
Лунно цвете, приятно да си изкараш!
Днес минахме покрай вас на село, видях кола там, ама не посмях да спра да викам хахаха че не съм питала ти там ли си 🤣 да не ме помислят за луда 🤭
Дафиново листенце, винаги започваш уикенд дните със страхотни послания! Благодаря ти!

Ние бяхме на село до мама, там беше страхотно времето, прохладно, много приятно! Уикенда мина много бързооо, напоследък дните много бързо ми се минават... Ние отново сме със 100 задачи все, утре сме на фотосесия за рд с дребчето, за да са готови снимките до 15ти, трябва да я направим по-навреме.
Миналата седмица отпуската мина чудесно, после 2 дни на работа, почерпих там и за отминалия ми рд, отпускарски период настъпва и на работа, намален състав сме.
Сега започва плануването на детския рожден ден, тази година темата ни е капибари... Едни много популярни животинки сред дребосъците 🤣
Поствам ви една прохладна снимка от водопада днес и ви пожелавам успешна седмица!

# 678
Мис Ю, трябва да се уговорим и да ми гостуваш. Този уикенд само ММ беше на село, аз си останах в София. Приготвям се за пътуването, имах и други задачи. Колко бързо расте Кати Heart Eyes

# 679
Мис Ю, мисля че в зоопарка в Бургас има капибари, може да провериш и да отидете да им се порадва на живо.
Нова седмица, от утре е юли, кога се изтъркули половин година. Ние тепърва плануваме море за началото на август, дотогава сме си тук. Ще мисля някакви развлечения за уикендите, че нещо не ме свърта вече у дома, не че в къщата няма все работа, но...
Успешна седмица на всички, дано не е толкова жежко времето, че много ме изморява тази жега.

# 680
Сети, да, има, ще идем, обещала съм, а кажа ли нещо търси ми се като наследство 🤣
Днес зверски ми се спеше, снощи с една приятелка си писахме до 2ч и сутринта в 6 ми се видя мрачна сутринта хаха толкова много ми се спешеее... 🤨
Ноо Понеделник винаги е труден .. хубава седмица ви пожелавам! 🩷

# 681
  • София
Привет, прекрасни!
ЛУННО ЦВЕТЕ, МИС Ю, благодаря ви за поздравлинията, по случай Петровден!
Вчера напуснахме райските земи и се върнахме в лудницата. Цял следобед мислех, че ще завали, но ни се размина.
ЛУННО ЦВЕТЕ, приятно изкарване на тиймбилдинга!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ - представих си те боса по асфалта, мокра до кости, но щастлива!
СЕТИ_БЕТИ, работа ще има и след 100 години. Сега се забавлявайте!
МАГИ, морето ме изтощава, а планината ме зарежда. Дано да сте си изкарали хубаво на Рибарица!
На отсъстващите - непоряд! Няма прегръдки. Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде от мен да мине! Hug

# 682
Привет!
След 3 уч. години извън системата на образованието от утре съм лятна ваканция... Simple Smile

Дописвам ...

Приятен, усмихнат и слънчев ден!!!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 07:51 от СГГ

# 683
  • Пловдив
Здравейте! Включвам се на бързо, за да споделя за всички, които им предстои почивка в базите на ВПД. Бяхме в Сарафово като миналата година за 2ма възрастни с дете на 6 платихме карта на стойност 887лв, а тази година на същото място с дете вече на 7 платихме общо спане и храна 728лв. Не сме се лишавали от нищо. Имаме само 1 ден с поръчана единствено вечеря. Честно казано джоба ми хареса това 😁😁😁

# 684
Здравейте.За пръв път пиша тук. Не знам как да постъпя и искам съвет. От вчера сме във ВПД Сарафово. Втора вечер няма заспиване.  Музика,викове,пиянски изпълнения. Разбирам, хората са на почивка и искат да се забавляват,но останалите също искаме да си починем. С малко дете сме и се притеснявах да не сме ние шумни. Ако е така всяка вечер,не знам колко ще издържим. Нормално ли е да е така или аз съм в грешка? Дори си мисля да събираме багажа и да си ходим. Има ли към кого да се обърнем или за тук е нормално да е така.

# 685
  • Пловдив
Не е съвсем нормално. Базата има управител, говорете с него/нея. На Сарафово не съм била, но на други места сме били и всичко е било в рамките на допустимото.

# 686
  • София
Не е нормално. Разговаряйте с управител. Тази седмица бяхме в Рибарица. Ние бяхме компанията и хората от рецепцията любезно предупреждаваха, че след 23 часа купонът трябва да не пречи на хората.
Обичайно почиваме на бунгала в къмпинг Чайка - дори там в 23 часа пускат сигнала на Сънчо и купон има, но без да пречи на останалите.

# 687
Грийн, винаги в Сарафово има такива групи... Но някак може би не ми е правило чак впечатление, защото все сме били в някой по-далечен блок и не се чува чак така...но пък може и тези сега наистина да прекаляват, при нас чак такива изпълнения май е нямало...
Те се събират обикновено на масите около 5ти блок, според мен също говорете с управителката. Надявам се, че ще помогне.
В кой блок сте настанени?

# 688
  • Пловдив
Ние на Сарафово ходим 5 години поред. Винаги има много шумни групи. Детето ни вече е на 7 и до сега винаги се е преживявало или сме свикнали с шума. До сега сме били в 5 и 6 вила. Отделно 2 години сме били, когато има лагерници и с тях не е особено приятно в столовата и на плажа. Може да говорите с управителката, тя е много отзивчива, но не вярвам да спре групите. Базата е пълна в момента почти на 100%. Опитайте се да не обръщате толкова внимание ☺️☺️☺️

# 689
Здравейте. В пета вила сме.Точно където се събират и затова се чува толкова. Аз не искам да спират групите. На почивка са.Дойде ми в повече и няма как да не обръщам внимание  при положение, че съм на почивка и две вечери до към два часа през нощта да не може да се спи. До 11-12ч вечер няма проблем. Говорихме и казаха,че ще вземат мерки. Не сме били единствените,които са се оплакали. Минали години и на полиция се е звъняло. Дано добре мине тази нощ.

Общи условия

Активация на акаунт