Термин февруари 2025г. Тема 2

• 38 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Аз бях така до преди седмица, аз започнах преди седмица пробиотик панда по 2 на ден и сега намалих на 1 саше на ден. Дали от него не знам,но значително се подобрих. Беше нещо страшно нямаше минута в която да нямам газове,чувствах се ужасно неудобно и без настроение ,корема ми се издуваше ужасно...на мен стомаха и червата са ми слабо място и много се обостриха,но съм доволна от панда биотик и ако не приемате може да опитате.В аптеката гален е най-изгоден + безплатна доставка.Иначе уж вече към 14-15 седмица трябва са се нормализират хормоните и да се успокоят нещата.

Момичета в 12г.с+5д. съм и ме мъчат страшни вътрешни газове и корема ми е издут! Моля, споделете какво взимате при такива моменти, сегашното положение ми   създава страшен дискомфорт !

П.С
Момичета, днес във 15ч. ми се обадиха от Афродита(VisionTest),че всичко е наред и ще си имаме момиченце. Много ме изненадах,тъй като пуснах теста в понеделник и не очаквах в почивен ден обаждане. Чаках таткото до преди малко да се върне от задачи и да отворим мейла и още съм под еуфория.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 13:23 от Denyyy

# 16
Аз бях така до преди седмица, аз започнах преди седмица пробиотик панда по 2 на ден и сега намалих на 1 саше на ден. Дали от него не знам,но значително се подобрих. Беше нещо страшно нямаше минута в която да нямам газове,чувствах се ужасно неудобно и без настроение ,корема ми се издуваше ужасно...на мен стомаха и червата са ми слабо място и много се обостриха,но съм доволна от панда биотик и ако не приемате може да опитате. Иначе уж вече към 14-15 седмица трябва са се нормализират хормоните и да се успокоят нещата.

Момичета в 12г.с+5д. съм и ме мъчат страшни вътрешни газове и корема ми е издут! Моля, споделете какво взимате при такива моменти, сегашното положение ми   създава страшен дискомфорт !

П.С
Момичета, днес във 15ч. ми се обадиха от Афродита(VisionTest),че всичко е наред и ще си имаме момиченце. Много ме изненадах,тъй като пуснах теста в понеделник и не очаквах в почивен ден обаждане. Чаках таткото до преди малко да се върне от задачи и да отворим мейла и още съм под еуфория.
Колко хубава новина, честито!

# 17
Момичета в 12г.с+5д. съм и ме мъчат страшни вътрешни газове и корема ми е издут! Моля, споделете какво взимате при такива моменти, сегашното положение ми   създава страшен дискомфорт !
Пия гастро баланс на булгарбиотик и за сега съм доволна иначе положението с подуване то и вътрешните газове беше същото и при мен.

Това ли приемате?

# 18
Какви ас цените във вита, ако не е тайна?

5000 нормално раждане, 5500 секцио. Но не знам това  за здравноосигурени ли е

В Св. Лазар са доста по-ниски цените.

# 19

Жената по отгоре написа че това е за такива които не са здравноосигурени. 2900 е за здравноосигурени

# 20
Предния път раждах при доктор Дяволов във Майчин дом платих 900 лв. Като не съм плащал за стая бях на 7 етаж във обикновена стая. Живи и здрави ще родя пак там при същия доктор останах доволна предвид тежката ми бременност и последните 3 месеца прекарани в Майчин дом.

# 21

Жената по отгоре написа че това е за такива които не са здравноосигурени. 2900 е за здравноосигурени
Пак не е голяма разликата. Около 500 до 1000 лв, ако я с допълнителни екстри

# 22
Аз много се чудех между Св. Лазар и Вита, но прочетох доста кофти мнения за Св. Лазар и това ме настрои повече за Вита. Simple Smile То ясно, че всичко е индивидуално, няма как човек да разбере всичко по мнения на непознати в интернет. Аз познавам и хора, раждали във Вита, много доволни и така.

В началото се бях навила за Майчин дом с избор на екип, но искам да родя естествено и навсякъде обясняват, че там няма как да не ти набият окситоцин, а аз искам само, ако е крайно наложително.

# 23
Момичета, в 11г.с. и вместо да ми отшумяват симптомите, имам чувството, че засилват Grinning  преди, ако ми се гадеше, беше само сутрин докато закуся. В момента е по всяко време на деня + повръщане от време на време. Адски ми се спи и много се изморявам.

Кога се очаква да спре това чудо? При вас имаше ли такова засилване преди да влезете във втори триместър?

# 24
Имаше да,някъде 12 с. беше ужасно. От вчера съм в 14г.с и новото 20 е ,че имам контракции ..
Момичета, в 11г.с. и вместо да ми отшумяват симптомите, имам чувството, че засилват Grinning  преди, ако ми се гадеше, беше само сутрин докато закуся. В момента е по всяко време на деня + повръщане от време на време. Адски ми се спи и много се изморявам.

Кога се очаква да спре това чудо? При вас имаше ли такова засилване преди да влезете във втори триместър?

# 25
При мен към 11 взе да отшумява гаденето, но към края. В 9та и 10-та беше най-зле. Сега съм почти 14 и пак се чувствам човек, въпреки че сега имам замайване често. Пълно щастие няма Grin

# 26
Предполагам Бракстън Хикс? Как се усеща това нещо, какво е чувството? Говорихте ли с АГ за тях?

Edit: момичета, малко промяна на topic-a. Вие на какви училища за родители / семинари смятате да ходите? Ориентирали ли сте се вече в някаква литература за това, което ни чака отвъд бременността?

Аз искам да използвам това, че сега ми е по-спокойно на работа и имам повече почивки да почна да си чета някаква литература, но засега съм само на онлайн източници и се изчерпвам. А и чета предимно за бременността, а вече искам и за темите след това, защото живот и здраве от есента ще започнем подготовка най-малко на стаята и реално нямам престава какво точно ни трябва за нея. Уикенда влязох в един магазин за бебешки неща с идеята да огледам легълца и скринове, за да почна да си мисля как ще изглежда, осъзнах, че нищичко не разбирам, досрамя ме да помоля за помощ и си излязох смутена Grinning

Препоръчайте някоя книга да си взема да отпуската Simple Smile

За училище за родители - ние смятаме да се запишем в училището на Щерев при Диди Димова. За нея отзивите в интернет пространството са по-скоро противоречиви, но повечето наши приятели, които са посетили курса са доволни, като са си отсяли нещата, с които не са съгласни, а има и такива, които буквално я боготворят. Иска ми се по някои от темите обаче да чуя и друга гледна точка, освен нейната, за да можем да направим по-информиран избор в крайна сметка.

Имаше да,някъде 12 с. беше ужасно. От вчера съм в 14г.с и новото 20 е ,че имам контракции ..
Момичета, в 11г.с. и вместо да ми отшумяват симптомите, имам чувството, че засилват Grinning  преди, ако ми се гадеше, беше само сутрин докато закуся. В момента е по всяко време на деня + повръщане от време на време. Адски ми се спи и много се изморявам.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 08:43 от yanbibiyan818

# 27
Edit: момичета, малко промяна на topic-a. Вие на какви училища за родители / семинари смятате да ходите? Ориентирали ли сте се вече в някаква литература за това, което ни чака отвъд бременността?

Има едни безплатни курсове в Токуда, смятам да изритам мм да отидем.

# 28
  • Варна
Привет. И моя генетичен излезе днес- всичко е негатив. А пола както си имах и усещане - момче 💙.
За училища не съм мислила още, гледам записи на уебинари все още.

# 29
И аз ги гледах, май обаче все още няма дати за септември/ октомври. Освен това ми се струва, че са само в работни дни през деня. Може би всеки месец ще посещаваме по различна тема, че да не отсъствам толкова много от работа Grinning

Има едни безплатни курсове в Токуда, смятам да изритам мм да отидем.

Общи условия

Активация на акаунт