Термин февруари 2025г. Тема 2

• 40 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
На мен моето АГ ми изписва шоколадчетата, когато съм се запекла.

# 586
А моя каза, че можело да предизвикат спазми и на матката, доколкото разбрах.

# 587
Здравейте, откакто сте започнали да усещате бебето случвало ли ви се е да не го усещате един цял ден? Откакто започнах да я усещам в края на 16та седмица всеки ден е мърдала вечер, когато легна да почивам.Вчера беше много буйна цял ден и цяла вечер риташе, но днес не съм я усещала и се притесних.

# 588
Здравейте, откакто сте започнали да усещате бебето случвало ли ви се е да не го усещате един цял ден? Откакто започнах да я усещам в края на 16та седмица всеки ден е мърдала вечер, когато легна да почивам.Вчера беше много буйна цял ден и цяла вечер риташе, но днес не съм я усещала и се притесних.

При мен се случи края на 21 седмица един ден не га усещах.

# 589
Исках да ви питам използвате ли тези пробиотици

И какво мислите?

# 590
Аз винаги го усещам досега, но някои дни не е толкова активен и самите ритничета са по-леки. Ако нещо не го усещам, леко си почуквам корема и се "обажда". Пробвайте така и ако и утре не усещате бебето, за всеки случай проверете.

16 г.с. не е ли много рано да се усеща бебето? Или е втора бременност

# 591
Аз винаги го усещам досега, но някои дни не е толкова активен и самите ритничета са по-леки. Ако нещо не го усещам, леко си почуквам корема и се "обажда". Пробвайте така и ако и утре не усещате бебето, за всеки случай проверете.

16 г.с. не е ли много рано да се усеща бебето? Или е втора бременност

Усетих я ☺☺☺🥰, тъкмо като се оплаках и тя ме успокои. 😅 ами първа бременност ми е,но не в 16та ами съвсем в края един ден делеше да вляза в 17та седмица, цял ден усещах нещо,но не бях сигурна до вечерта, когато ме бутна два пъти много силно. Гинеколожката каза,че съм със задна плацента и заради това от по-рано я усещам.

# 592

И какво мислите?
Ползвам гастробаланс от три месеца, защото имах страшно подуване и газове

# 593

И какво мислите?

Помогна ли ви? Понеже и аз имам същите проблеми,но мисля да пия комплекта за бременни

# 594

И какво мислите?

Помогна ли ви? Понеже и аз имам същите проблеми,но мисля да пия комплекта за бременни
Да, продължавам още с приема, защото се чувствам  добре

# 595

И какво мислите?
В началото имах страшно подуване и запек гастро баланс и Фемин ме спасиха, също и имах много подути крайници Фемин е и за отводняване и на мен лично ми действа много добре. Аз давам и на детето си таблетките за устна хигиена и перлите още от април и съм доволна.

# 596

И какво мислите?

Здравей, аз също ги пия, но пия само Фемин и Гастро Баланс, доволна съм. Преди имах лек запек,докато сега не знам дали на тях се дължи, всичко е нормално.

# 597
Момичета, как се справяте с киселините? Газираната вода вече не ми действа 😅

# 598
Колкото и да е странно на пръв поглед... С кисели храни, повече оцет в салати...

# 599
Колкото и да е странно на пръв поглед... С кисели храни, повече оцет в салати...
Интересно звучи, ще пробвам задължително 😅

Общи условия

Активация на акаунт