Цял живот полагам усилия за фигура и дето се казва - хората с това ме познават и накрая хич няма да ми е добре да трябва да свалям 20 кг 

Добре, че има естетична дерматология, че да помагат 
Окосмяването по тялото ми е...никога не съм имала такива косми 
Цял живот полагам усилия за фигура и дето се казва - хората с това ме познават и накрая хич няма да ми е добре да трябва да свалям 20 кг 

Добре, че има естетична дерматология, че да помагат 
Окосмяването по тялото ми е...никога не съм имала такива косми 

. А пък грижата за здравето е безкомпромисна - витамини, хранителен режим, наспиване, оставане сама, за да си вършиш твоите си неща и предаване на бебето на грижите на бащата, не само когато си изтощена психически и физически, а всеки ден - разпределени задължения. Важно е и да не се прекъсва връзката с бащата, като партньор, колкото напрегнато и трудно да изглежда - все пак сме мъж и жена, преди да сме родители. Ясно е, че няма да е като преди, но една целувка за посрещане, след работа, гушкане на дивана, изненада от магазина не отнемат време, а правят чудеса. Ние с ММ не сме правили секс от началото на бременността, заради моите проблеми с болки, зацапвания, контракции. Обаче успяхме да си запазим интимността и близостта, даже усещането ми е, че е още по-силна от преди, въпреки липсата на секс. Но - сексът ми липсва определено
Искам си мъжа и в този аспект и това е. Но ще мине и този период.
Препоръчани теми