Ти обаче си млад мъж и имаш. Не знам защо се приема за толкова екзотично в темата, но за мен лично не е нито странно, нито невъзможно твоето искане. Най-лесният вариант е уговорка с твоя близка приятелка, която също иска да има дете, но не и партньор, да си направите дете заедно (било то по естествен път или с инсеменация и тн.). След раждането съответно отглеждате детето заедно, без да сте двойка. Поради липса на емоционални отношения и негативни лични преживявания такъв тип отглеждане на дете ще е много по-лесен отколкото при разведени родители. Детето прекарва да кажем няколко дни при единия, няколко дни при другия родител, правите и разни активности заедно и тн. Разбира се, за токова нещо се изисква много зрялост, отговорност и добро познаване на насрещния човек. Не, че не можеш да намериш в Тиндър или на улицата жена, която да иска просто дете, не и мъж, но според мен най-добрият вариант е да го направиш с човек, когото познаваш и на когото имаш доверие. Помисли върху тази идея.
Честно казано и аз се чудих подобни неща. Трябва да се плати за донорска яйцеклетка, за сурогатна майка, да се пътува до Киев, да се плаща за правната част на адвокати, да се плаща за изследвания на майката, за престой и храна на майката. Да се плати за самото раждане. И какво става, ако се роди детето с увреждане? И травмата за тази жена.
Ама след коментара за моралната полиция се въздържах.
Освен това е възможно да не е истински случай, а пост за генериране на трафик.
Или пак някой си пише статия за нещо си.
Но наръчник как да си купиш бебе, не е добра идея да има във форум.