КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 347
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Две седмици след като ми закъсня

# 61
  • Стара Загора
Седмица след закъснението на цикъла. Grinning

# 62
Две седмици след зачеване(поне по мои сметки) и около седмица преди редовния цикъл  Joy

# 63
И двата пъти няколко дни преди закъснението

# 64
На мен ми отчете бременност 2 дни преди цикъл,но беше бледа черта на другият ден си направих оште един и беше много по- ясна чертата каква радост беше,желая го и на теб newsm44 preggo

# 65
Около 10 дни след като ми закъсня.

# 66
Показаха ми се двете чертички след седемдневно закъснение на цикъла.  bouquet

# 67
Направих си теста на осмия ден от закъснението, точно на рождения ми ден рано сутринта.  EFP  Радост голяма!

# 68
  • Far away from here...
Около 10-тина дни след закъснението,чертата беше доста бледа,но все пак я имаше Wink

# 69
  • София
При мен бледа втора черта Sure Check отчете на 5 ден закъснение при цикъл от 28-29 дни. На 7 ден закъснение втората черта беше вече ясна като контролната, а тестът беше Clear View (ако не бъркам името, ама нещо такова беше, че сега ме мързи да ровя да го вадя  newsm78 ). Между другото - пазя си тестовете и до сега и интересното е, че бледата черта от първия тест си остана толкова бледа, докато на втория тест чертата потъмня с времето.

Желая ти успех и скоро и ти да видиш заветните 2 черти!  Peace

# 70
На първия ден от закъснението! Peace

# 71
На един ден закъснение видях двете чертички, втората беше много бледа. Шуър чек. Успех! Wink

# 72
  • София
В деня на очаквания цикъл си направих тест и се появи втора, бледа чертичка.

# 73
  • Варна
В деня на очаквания цикъл си направих тест и се появи втора, бледа чертичка.

И аз така, защото целия ден ме болеше корема сякаш ми идва и ми писна да сменям тампони.

# 74
На 3-тия ден след закъснението на цикъла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт