Януарски бебешоци 2005'І :)

• 11 593
  • 245
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: jullianna
Цитат на: benmary
Здравей,
И моето бебче се роди на 19 януари сутринта  Simple Smile

benmary в коя болница роди ? Аз съм от София и бях в Майчин дом. Да ти е живо и здраво съкровището.
А за храненето не се притеснявай, бебетата са още твърде мънички за да се хранят по часовник. И моя мъник веднъж спи 4 часа, друг път 1 и се събужда гладен така че няма проблем.
Аз в момента на Бобо му давам глюкоза вместо водичка, защото се оказа , че жълтеницата още не ни е минала Sad

Аз живея в Истанбул и родих в частна болница.Всичко беше нормално и на другият ден след обяд си бяхме в къщи.майка ми до днес беше тук,но я изпратихме за България ,така че от утре ще видим как ще се оправяме сами  Confused
как се казва твоето бебе?А..моят юнак се събуди...сега ще писне за храна Simple Smile  До скоро....

# 106
Цитат на: jullianna
Цитат на: benmary
Здравей,
И моето бебче се роди на 19 януари сутринта  Simple Smile

benmary в коя болница роди ? Аз съм от София и бях в Майчин дом. Да ти е живо и здраво съкровището.
А за храненето не се притеснявай, бебетата са още твърде мънички за да се хранят по часовник. И моя мъник веднъж спи 4 часа, друг път 1 и се събужда гладен така че няма проблем.
Аз в момента на Бобо му давам глюкоза вместо водичка, защото се оказа , че жълтеницата още не ни е минала Sad

Божидар....извинявай не видях лентичката Simple Smile

# 107
Цитат на: Katusha

Мами да ви се оплача- моите ареоли на зърната съвсем ги няма вече от помпата за кърма(зърната одавна са зле и ареолите ги последваха- алено червени са на малки резки, а ползвам Авент, който ме пита) и утре отивам на мамолог да ми изпише лекарства за спиране на кърмата,защото направих каквото можах- ужасно боли и с каквото и да мажа(ласинох, гермастан, дефламол, пречистена свинска мас и прочие) няма резултат и по- лошо става

Кате, предполагам колко е неприятно и причиняващо дискомфорт, съдейки по себе си, макар че използвам помпа на 2-3 дни по веднъж /а и моята е обикновена/. Дано бързо зарастнат.
А относно кърмата - за 40 дни все пак си дала на бебо някакъв старт.

# 108
Нощните хранения и при нас ги има. Алекс си хапва в 11-12, после в 2-3, после в 5-6 и така... Аз лично няма да го отучвам. Щом е гладен ще го кърмя  Grinning А честно казано вече съм посвикнала - не съм така уморена както бях в началото. Ще видим кога той сам че спре да иска да яде вечерно време. Мисля си, че е важно и би помогнало ако детето вече знае какво е ден и какво нощ и да знае, че вечер предимно се спи  Wink

# 109
И да се похваля: днес Самуил за първи път се усмихна съзнателно Simple Smile
Само че усмивката не беше за мама, а за един музикален заек. Така че от утре го скривам и влизам в неговата роля  Laughing

# 110
Grinning  Sunglasses  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue Здравейте! И моята принцеса е “Януарски бебешок 2005 “. Ще ни включите ли и нас в списъка. Родих я на 26.01.2005г в 07:50 часа.   ylinfant Казва се Никол и тежеше 2650кг. и 48 см.  ylinfant
Благодаря Ви предварително. Grinning

# 111
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Габи днес много се усмихва и дори се смя с глас на тати, за мама само ритници  и муцки. Сложихме и на количката дрънкалка. Заглежда се в нея, пипа я и се заиграва. На едно от храненията сама си държа шишето /макар и несъзнателно/ и папка спокойно. Много съм горда с нея.

# 112
  • Варна
Цитат на: Casey

Кате, предполагам колко е неприятно и причиняващо дискомфорт, съдейки по себе си, макар че използвам помпа на 2-3 дни по веднъж /а и моята е обикновена/. Дано бързо зарастнат.
А относно кърмата - за 40 дни все пак си дала на бебо някакъв старт.

Благодаря ти за подкрепата! Чувствам се ужасно, защото наистина много исках да кърмя Sad...

vezdi, добре дошла в темичката ни Simple Smile! Включихме ви с принцесата в списъка.

# 113
Кате и аз се бях отчаяла по едно време.
Плачех и цедях, плачех и цедях, но си повтарях, че всичко го правя за Габи. Няколко пъти изцедя 10-20 гр. и без да искам разсипя всичко и ми иде да се гръмна от яд, защото точно тогава няма повече за цедене. Всички ми повтаряха, че майка не се става лесно.
Ти защо не пробваш с ръка да цедиш или да смени помпата. Знам, че е трудно, но е по-добре за бебока.
Ти ще решиш кое е най-добре и за двамата. Успех и дано скоро ти минат гърдите.

# 114
  • Варна
Цитат на: dezyg
Кате и аз се бях отчаяла по едно време.
Плачех и цедях, плачех и цедях, но си повтарях, че всичко го правя за Габи. Няколко пъти изцедя 10-20 гр. и без да искам разсипя всичко и ми иде да се гръмна от яд, защото точно тогава няма повече за цедене. Всички ми повтаряха, че майка не се става лесно.
Ти защо не пробваш с ръка да цедиш или да смени помпата. Знам, че е трудно, но е по-добре за бебока.
Ти ще решиш кое е най-добре и за двамата. Успех и дано скоро ти минат гърдите.

Ох, положението е безнадежно- и на ръка не става...толкова са ми зле гърдите, че ме е страх утре да не ми се кара лекаря, че чак сега отивам. Свекърва ми, която е радетелка на кърменето като ме видя снощи изтръпна- той моя инат измерване няма, но тук съм стигнала вече до вредни за самата мен висоти .
Ще видим какво ще ми каже утре лекаря- ще докладвам после.

# 115
Ще ти стискам палци да се оправиш по-бързо и да можеш пак да кърмиш бебока

# 116
Кате като родих втория пьт и в нощтя когато ми се появи кьрмата в болницата се оказа че помпата ми е счупена.
При предишното ражадне ми бяхя показвали как да се цедя рьчно- ама така и не успях.
Та като се оказах посреднощ с ужасно болезнени гьрди опитах да се цедя рьчно. Оказа се страшно лесно и по-приятно от това с помпата. От помпата се появяват ранички около алвеолите наистина.
Иначе от мазилата действа само това което е чист ланолин-останалите за нищо не стават. Намери си от аптеката такова нещо(иам всякакви варианти се оказва и английски и френски). Аз имах предния пьт PureLan100 -сега намерх Lansinoh аналог на  PureLan100.
Само чистия ланолин помага.
Alissa

# 117
Боже Кате, като те четох и ми се дорева с глас.
Не се мъчи повече мила. Ти даде повече от достатъчно на Мишока.
Това че няма да го кърмиш няма да те направи по лоша майка. Ти си прекрасна със всичко, което направи за него и съм сигурна, че ще дадеш всичко от себе си оттук нататък.

Моят бебок от 3 дена се усмихва по цял ден, особено на мен..чак му се вижда трапчинката. Тати се прави на идот само да му се усмихне и на него. Вече се заиграва и стои по цял ден буден, веселба просто.

Няколко мами и бебоци имаха питки доколкото си спомням, така че чакаме разкази и снимки Flutter

Да ви се оплача, дойде ми цикъла. Направо съм ядосана, точно сега ли трябваше. Хубавото от цялата  работа е че няма спомен от ония разтърсващи болки преди раждането. Досега бях на инжекции всеки месец, а сега съм със съвсем леки болки, дано да е така.

Лек ден на всички, целувки на бебоците.

# 118
добро утро и честит свети валентин на всички !
честит цикъл на Слънце !!!

за съжаление ще си изкарам празника сама, нашият татко вече е в англия да печели парички. така ми се искаше да изведа жоро днес с количката, но пък тук в бургас вали и няма да стане.

Кате, наистина си положила доста усилия и не е необходимо да се подлагаш на мъчения и да постигаш фантастични неща и да не можеш да си докоснеш гърдите от болка ... разбирам те напълно. аз доскоро също се изчеждах като за световно и може би от около 5 дни не съм изцждала и капка - бебчо изпива всичко, но и организма ми явно регулира количеството на кърмата. да чукна на дърво при мен не е имало рагади и такъв дискомфорт - болката при мен беше от препълването и изцеждането.

ако все пак положението се е нормализирало - аз също ползвах лансинох, нищо друго не ми помагаше. сега като не се изцеждам бебо понякога ме ползва за биберон и доста ме дъвче, но не боли така както от изцеждането. и от помпите помага само една - тази на avent, с останалите - наистина по-добре на ръка.

все пак е важно и ти да си добре, за да се чувства така и малкото човече ... така, че направи това, което ще те накара да си добре !

# 119
Здравейте моми4ета!4ЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!Пожелавам на вси4ки здраве,щастие и много ЛЮБОВ Two Hearts

Аз направо се изгубих,оба4е се разболях и два дни бях с температура на легло.Сега татито го е хванало,но дано да презко4и бебо.
Мишока ина4е е спокоен,по цял ден будува и раздава усмивки.Днес такмо мислех да го изведа на вън,ама тук при нас вали много сняг.За сега колики нямаме newsm17 ама не се знае до кога newsm12 .

4естито на вси4ки мами който родиха-да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват.

Добре дошли на вси4ки мами,който подраниха с ражданията и се вклю4иха кам нас.

ЦЕЛУВКИ на вси4ки мами и на беб4етата от мен и Любо Hug

Общи условия

Активация на акаунт