Януарски бебешоци 2005'І :)

• 11 589
  • 245
  •   1
Отговори
# 135
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За всички
Маслинка, лед, мартини,
наздраве за много години!
Весела, здрава, засмяна
и цяла година пияна,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия

# 136
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart

Добре дошли на vezdi и io - io!

Аsa твоето бебче направо ме шашна с килограмите си! Да ти е живо и здраво!!!

Кате съжалявам, че така е станало при теб, но само като чета как се измъчваш с това цедене ми е много мъчно за теб. Добре е станало, че вече спираш да не се измъчваш повече!

# 137
Добро утро на всички мами и бебоци,

Как прекарахте вчерашния празник?
Ние си се гушкахме тримата в леглото Simple Smile и накрая двамата мъже заспаха от двете ми страни Sleeping  Grinning
А най-забавното е че както си спяхме над главите ни падна една картина, която стои над леглото. Така се стреснах в съня си, че после дълго ме успокояваха #Puppy dog

# 138
  • София
Добро утро и от мен,

ами вчера уважихме главно Трифон Зарезан, хапнахме и пийнахме свинско и винско Grinning  и докато кърмех Виктор легнала съм заспала.

Е, и Св. Валентин уважих с трима мъже в къщи Grinning Кой, като мен Wink

# 139
Добро утро, мами, и ние отразихме празника с гушкане у дома. Аз даже и винце не можах да пийна, че пия Достинекс за спиране на кърмата. Нашия тати се постара доста да се почувстваме ние с бебо много специални и обичани Heart Eyes
Лек ден на всички Grinning

# 140
  • русе
Здравейте, мамчета , и ние сме вече с един повече! Бебе Ясен се роди на 27 януари , всичко е наред!

# 141
Цитат на: mirelkata
Здравейте, мамчета , и ние сме вече с един повече! Бебе Ясен се роди на 27 януари , всичко е наред!

Честито!   party006

Добро утро и от нас.
Будни сме от 6.00 часа и още не съм успяла да стигна до банята  Sad  Мислех, че коликите ще ни подминат, ама не. Къса ми се сърцето... Cry

# 142
Честито на Мирелката!
Кейси, дръж се, ще мине, пробвай разните му там хитринки и ако нищо не помага на мен ми помагаше да си плача заедно с бебко и да се гушкаме.

# 143
  • Варна
Добро утро и от мен и Мишо мами Simple Smile!
Нашия празник протече горе-долу като вашите- с тати хапнахме едно любимо ястие, пийнахме вино/и аз почнах достинекса, обаче пийнах една чаша/, приспах бебо и изпратих таткото да празнува зарезан в едни съседи, а аз блажено се потопих в нет-а Wink.

Casey, съчувствам ти съвсем искрено- нашия и той мрънка нещо в момента и се моля да не го хванат вчерашните зверски колики Sad...

Мирелка, честито бебе Ясен-да Ви е жив и здрав!

# 144
Цитат на: milenka

плача заедно с бебко и да се гушкаме.

И аз това правя, но имам чувството, че усещайки ме как плача, той се разстройва още повече  Cry
Сега успях да го приспя, дано са отминали...

# 145
За коликите пробвахте ли чай от плод анасон и семе копър.
Светльо има колики вечер по половин час, това чайче му действа много добре.

# 146
Цитат на: Slunce

Ти ли му го приготвяш или има такъв готов чай?

# 147
  • София
Мили момичета, много ви благодаря Миа, Кате, Ирина и Кейси за съветите. Наистина съм притеснена, ще пробвам всичко което сте ми писали и ще ви държа информирани.

# 148
Цитат на: milenka
Цитат на: Slunce

Ти ли му го приготвяш или има такъв готов чай?

Аз го правя.
1/3 чаена лъжичка анасон, 2/3 чаена лъжичка копър със 200 милилитра вода се запарват за 5 минути. Давам му 2-3 лъжички преди ядене и толкова след.  Определено му помагат иначе се мъчи в пъти повече.

# 149
  • София
Здравеите мами! Ние с мъжо вчера излизахме заштото готиното свеки гледа бебка. Да ми е жива и здрава и да живее още поне 66 години - днес има рожден ден!!!  ura  А аз пък днес сутринта изхвърлих 250мл кърма щото снощи пих винце Embarassed  Embarassed срамота...

Общи условия

Активация на акаунт