Януарски бебешоци 2005'І :)

• 11 587
  • 245
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Привет момичета!
Пет минути и аз да се включа,че после пак хранене,памперси,приспиване...всичко по две.
Аса,кажи как го правиш тоя номер с килограмите?!Моята смърфка е наддала 860 гр за първия месец и докторката каза че сме се отървали на косъм от добавката.
Кате,не се тормози заради кърменето,и с адаптирано мляко ще порасне,важно е ти да си спокойна,че бебока усеща много!
Гале,те другите са ти напосали вече за кърмата.От мен имаш стискане на палци да се оправи всичко бързо!
Честит син на Мирелката!Да й е жив и здрав и много спокоен!
Добре дошли на новите мами!
Йо-Йо, и аз родих в Шейново - 5.01, в 0.10.Няколко часа след гигантското бебе.Предполагам че сме се засекли в болницата. Мен ме изписаха на 7.01.

# 151
Честито на Мирелката!!!  bigdance2

Casey от днес ли се появиха коликите на сина ти? Аз си мислех, че или се появяват в началото или изобщо не се появавят  Thinking Дано при вас да са леки и бързо да минават

А вчера и ние си бяхме тримата вкъщи хапнахме си вкусно и се гушкахме  1dating  luvbed

# 152
Честит син на Мирелката.
Ние току що се върнахме от консултация.Бебка е станала 4кг и 54см.
За коликите и давам чай/готова смес/ от семена на копър, анасон и кориандър. Незнам дали от него, но отдавна не е имала колики. Аз и го давам вместо вода.

# 153
Цитат на: 11bobi11
Casey от днес ли се появиха коликите на сина ти? Аз си мислех, че или се появяват в началото или изобщо не се появавят  Thinking Дано при вас да са леки и бързо да минават

Имаме ги от третата седмица, обаче едва в последно време взеха да се изострят  Thinking
Тъкмо бях започнала да мисля, че Саб-а помага...

Мамчета, пожелавам ви другия месец всички да сме забравили за тях  thumbsup

# 154
Здравейте и от мен и последното януарско бебче Simple Smile
Малката Яна се роди на 31.01.05 в 23,36 часа и се оказа изненадващо голяма - 4 килца и 52см., та малко ме поизмъчи ..
Както и да е, сега сме си в къщи и вече свиквам да се грижа за малкото съкровище  Sunglasses

# 155
Fun, и нас ни изписаха на 07.01 следобед (май тогава доста бебоци излязоха от Шейново или поне така ми се стори като гледах през прозореца  Simple Smile ).
Ние поседяхме малко повече в болницата, защото родих с форцепс. [/b]

# 156
Забравих .. ето и малко снимки от нас Grinning

# 157
  • София
Leny, много е сладка Яна. И като всяко уважаващо себе си едро бебе - държи шишето с храната под контрол Wink

# 158
  • Sofia
Йо-йо,мен ме изписаха към един и несто,тъкмо беше дошъл екип на Скат да снимат голямото бебе и акушерката ни заряза за да ги заведе.След доста време дойде друга,облече първо моето човече и си тръгнахме.После се оказа че в суматохата е забравила да ни даде обменната карта.
Лени,малката е страхотно човече,сладурана отвсякъде!

# 159
Здравейте,Мами!!!
Благодаря на всички за подкрепата и топлите думи!!!

Честито на новите мами!!!Да саим живи и здрави бебоците!!!добре дошли на новите ни попълнения!!!

Момичета, благодарение на близките и на вас в болницата не се чувствах изоставена!!!Едва днес успях да се добера до компютъра. Хубавата Елена е добре и според Тати, който и сменя пампите и я къпе, вече е качила няколко килца отгоре. Моето време минава в кърмене по-скоро изцеждане, защото Шушка не иска да суче мого от мен, и затова прилагаме номера с биберона. Излязоха и бели петна в устичката от млякото и сега ги мажем със сода,ама те не минават. Също така има пъпчици по бузките и дупетои търпя упрек от страна на майка ми,че не съм питала още доктора с какво да ги мажа. Като махнем тези неща мога да кажа,че и двете се чувстваме добре. За ега мама е поела грижата за домакинството-тя готви,пере,чисти....а аз съм като на хотел-всъщност не е лошо.... Най-много ме мъчи това, че трябва да се цедя и бебето моментлно изпива всичко и иска следващите грамчета-не знзм защо не иска да суче от мен...пробвах различни пози само на челна стойка не съм била...
уж изпълнявам всичко,което съм чела и са ми казали в болницата...При вас как беше?
С какво да мажа тези пъпчици?Знаете ли  друго средство за премахване на  тези гъбички в устата?
  Благодаря предварително!!!

# 160
Цитат на: Veselka

С какво да мажа тези пъпчици?Знаете ли  друго средство за премахване на  тези гъбички в устата?
  Благодаря предварително!!!

Пъпчиците ще минат от само себе си, стига да не е нещо сериозно. Аз мажа с Бочко
Относно млечицата, педито ни изписа Дактарин гел и ги излекувахме за два, три дни.

# 161
Здравейте и от нас тримата.Моите котенца в момента спят и имам малко време.Мога да кажа една рецепта за запек,даваме вода от овесени ядки.Ядките са на Слънчо и на пакета пише как се приготвя отварата.Ние се храним изкуствено и с тази вода правя млякото.За сега май са добре и не се наложи да сменим млякото-давам NAN,на тях много им харесва.А за колики вместо обикновенна вода чай-БЕБЕЗАН,така поне не ги боли.Ако мога да помогна ще се радвам. Laughing  Laughing  Laughing

# 162
Мили мами, искам да ви по4ерпя виртуално  Wine Glass   newsm38  cheers - днес имаме 2 годишнина от сватбата!! married
Имаме разбира се и по-малки но важни дати които си празнуваме- като например приемането от мен на предложението за брак- на 13ти петък в ресторант "Вещиците"
 Misc Ghost
Парадоксът е, 4е за пръв път от 2 години насам сме си заедно то4но на датата (това важи за вси4ки малки и големи дати:)/ -никой не е извън страната или извън София, но пък сега си имаме малкото слън4ице    Nature Sunny и няма как да излезем да отпразнуваме навън  1dating
Важното е оба4е 4е все още се оби4аме kiss  txtloves

# 163
  • София
Victoria_R, честито!!! Пожелавам ви да сте още по-щастливи и влюбени 3-мата, а след някоя друга година и 4-мата!

Аз искам да се оплача, дано ми олекне. Писна ми от това повръщане. Всички казват да не се притеснявам, че е нормално, но на мен ми се свива стомаха всеки път след като Ева повърне изяденото. А тя повръща ми се струва все по-често Sad
Напоследък особено като я дигна да се оригне става белята. Храниме се в какви ли не извратени пози, за да избегнем проблема. Включително и излиза храната и през носа
Педиатърката казва, че до 3-тия месец било нормално и вероятно е прехранване. Тя моята е много лакома-всяко хранене се превръща в борба: 5мин. цока като обезумяла, след това аз я прекъсвам и я бавя още 5 мин. - през които тя врещи за храна, набутвам и залъгалка тя първо я приема, но после я плюе и пак крещи. Така се храним по около 45мин. до 1час. После я люлея в специални пози при, които повръща по-малко. Да я преоблеча е абсурд, всяко преобуване след хранене сигурно води до повръщане и ако вече си е повърнала във врата и е мокра, не ми остава друго освен да и набутвам салфетки или лигнин под бодито щото пък иначе и се получава обрив по кожата. Направо съм луднала вече. В петък сме на консултация и ако се окаже, че не наддава добре не знам какво ще правим. Дано нямаме някакъв проблем със стомахчето.

# 164
Mia T наистина не е нужно да се притесняваш от поврашането.Моите момчета са недоносени и само на един месец,но вече ядат единият 85 г.,а другия-75 г.Повръщат,но поне знам,че не са гладни и най-вече спят спокойно минимум 4 часа.Късмет и кураж.

Общи условия

Активация на акаунт