Януарски бебешоци 2005'І :)

• 11 584
  • 245
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile!

Миленка, най-благородно ти завиждам за нощната пауза. Мишо една нощ яде само към три часа, две нощи си кара по старата схема-в един и в четири .

Иначе и моят мушмурок не ще твърде да спи денем - човекът сега открива света и хич не можем да го баламосаме да проспи това ценно време . По този повод благодарим всеки ден на сестра ми, която ни подари шезлонг, където Мишока се помещава близо осем часа от денонощието- зяпа си , играе си, вика, а-а-а-ака, дреме, хили се и най- вече разглежда .

Лек ден на всички мами и бебчовци!

# 181
Добро утро,
ние едва станахме тази сутрин. И на Светльо му се спеше, но аз най нагло го събудих все пак беше 8 и 30 #Shocked , а той не даде признаци че е гладен при положение че беше ял към 12 снощи.
Ние не искаме да изучава света от шезлонг, голям ужас. Най-добре от рамото на мама...незнам как ще се разберем.

Лек ден на всички ранобудни и къснобудни.

# 182
Какви шишета ползвате?

# 183
ДоФтор Браун.

# 184
Аз NUK с Air Sistem.

# 185
  • София
Здравейте и от нас,
Виктор тази нощ ни остави да поспим. Вчера заспа в 11 вечерта и се събуди тази сутрин в 5 и половина освирепял от глад. Ние нали сме на диета и се борим да отпадат хранения, мога да се похваля, че вече ядем през 4 - 4 и 1/2 часа. Успяхме да намалим яденетата от 8 на 6 и в промеждутъците пие чай. Мислих си, че ще е неспокоен, но се излъгах. Сега като се нахрани будува около 2 часа, после спи 2 часа.

Ами това е от нас, целувки на бебоците Grinning

# 186
  • София
Цитат на: milenka
Какви шишета ползвате?

Имам две на Авент, но до сега не ги бях ползвала.

# 187
И ние сме на Авент. Малките шишета са по 125 мл и вече не ни побират храната, няма място да се разбие добре млякото. А кога се минава на втори номер биберон? Какво шише 250 мл да си купя? Някой има ли на Чико кривото шише? Хубаво ли е?

# 188
Здравейте, мами!

Честито на всички, които са родили своите бебчета, дакато нас ни нямаше  bigdance2

Вече и ние имаме връзка с външния свят Grinning или казано иначе - Интернет у дома. С бебе Дамян се гледаме вече сами  !! Досега помагаха бабите, за което съм им страшно благодарна Hands Clap

Katusha, ще се радвам да ни включиш в почетния списък.
Дамян, роден на 14 януари 2005 г. в Шейново. Юнак - цели 4 кг и 200 гр, 56 см висок.

А сега ще тичкам, че е време да се храним.

А нашият юнак можете да видите на www.bgphoto.net/kristia

Хубав ден на всички!

# 189
Цитат на: milenka
И ние сме на Авент. Малките шишета са по 125 мл и вече не ни побират храната, няма място да се разбие добре млякото. А кога се минава на втори номер биберон? Какво шише 250 мл да си купя? Някой има ли на Чико кривото шише? Хубаво ли е?

На Чико кривото е за новородени Simple Smile

# 190
  • София
Здравейте, мами.
Аз малко поизостанах от клубчето, но ви чета често. Бебе Веси вече е изцяло на Фризолак, не и се яде много, но си хапва. Аз ползвах шишета на Авент, от които оставих само за чай и вода, а за храната си купих на Д-р Браун и засега съм доволна.
Биберон 2 на Авент е за бебета над 1 месец, но ако си яде от единицата, няма смисъл още да го сменяш.
Мами, вие излизате ли тези дни? На мен ми се струва студено, а и има вятър....споделете с какво ги обличате ако излизате? И как ги завивате?
Желая лек ден на всички Simple Smile

# 191
Цитат на: eleksir

Мами, вие излизате ли тези дни? На мен ми се струва студено, а и има вятър....споделете с какво ги обличате ако излизате? И как ги завивате?

Чакам бебе да се събуди и да ходим. Обличам го леко, боди и долни панталонки и костюмче отгоре, нищо друго. Завивам го с одеялце и това е. Щом аз излизам с къс ръкав значи не е толкова студено, пък и той е топличък.

# 192
Здравейте, мами!
Да се похвалим и ние, идваме си от консултация и прасенцето тежи 4600, качило е 1300 за 1 месец. По всички показатели е добре, държи си главичката много добре като го сложат по корем и си я върти насам-натам, крачетата са прави, главичката е кръгла, изобщо няма оплаквания. Само дето очичките му още много текат, и се запушват, и още има малко жълтеница. За жълтеницата ми казаха, че при кърмени деца може много дълго да продължи, така че не е обезпокоително, но за очичките ми е неприятно, че са му така...
На свекитата лошо им стана, защото казаха от консултацията да пробвам нощем да не му давам да яде, а първо с биберон, а те считат, че това е "мъчене на бебето". Ама аз смятам да пробваме!
Иначе всичко си тече нормално, днес ще ни идва на гости една журналистка да ни разпитвала защо сме дошли тук и какво ни харесва и какво не.
Баткото спря съвсем да яде, но не се учудвам, свекърва ми направо го мъчи като седне на масата, а той е голям инат. Вече яде и на вечеря само сандвичи.
Поздрави от нас и приятен ден!
Сара

# 193
  • София
Цитат на: Slunce
Цитат на: eleksir

Чакам бебе да се събуди и да ходим. Обличам го леко, боди и долни панталонки и костюмче отгоре, нищо друго. Завивам го с одеялце и това е. Щом аз излизам с къс ръкав значи не е толкова студено, пък и той е топличък.

Слънце, а къде се разхождате?
Аз в тия локви направо се видях в чудо вчера...отврат. А Веси не желае да спи, ако количката не се движи, та се наложи да се разхождаме пазейки се от колите, от локвите, от кучетата, абе...

# 194
  • София
Сара, от предаването "Другата България" ли ще идва журналистката? Питай кога ще се излъчва и кажи,  за да ви гледаме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт