БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 214
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Защо какво и пречи? Лека бременност и това е. Мечтае за Комо, омъжва се там, какъв е проблема? Снима се 4 часа на жега, а ако работи нещо навън?
Бременните жени пътуват, работят и правят всичко, което им харесва често до самото раждане или малко преди него. Тези с проблемите са на легло или директно в болница.
И да супер модерно е коремчето да се облича в клинове или директно да се показва голо.

# 91
Братчето на дъщеря ми също има рд в дена в който пътуваме. Ми няма как да идем, защото това значи да загубим деня и да пътуваме през нощта.

# 92
  • Sofia
С такъв спортен екип ли е била облечена за рд в детската градина ?

# 93
Занесли подаръка в детската градина пред погледа на още 20 деца… страхотно решение.
Да, в детската повечето са деца на родители с възможности, НО за мен това е проява на лош вкус и лошо ръководство.

# 94
🤣🤣🤣
А като празнувате РД на децата си в някой клуб или в къщи, подаръците тайно ли ги получава или пак е пред очите на бедните дечица 🤣🤣🤣 Боже, Боже…. Чудите се какво да кажете 🤣🤣🤣

# 95
  • София
А бе, не е така. Съвсем различно е тържество в клуб и такова в ДГ. Въпреки че аз съм сигурна, че са донесли и подаръци за другите деца. То от години така се прави. Grinning

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:47 от sea.sea

# 96
Това е съвсем различно! Каните децата в клуб, в който се носят ОПАКОВАНИ подаръци. Никой не ги размята ей така пред очите на останалите.
Или поне в моето обкръжение е така. Рожденика отваря подаръците у дома. Не пред очите на децата. Въпрос на възпитание. Възможно е и да няма как да го разберете.

# 97
Разбира се, че не е така. Да не говорим, че от ковида почерпката в детската е картонена торта- вътре свирка и барни. Всичко опаковано.

# 98
Това е съвсем различно! Каните децата в клуб, в който се носят ОПАКОВАНИ подаръци. Никой не ги размята ей така пред очите на останалите.
Или поне в моето обкръжение е така. Рожденика отваря подаръците у дома. Не пред очите на децата. Въпрос на възпитание. Възможно е и да няма как да го разберете.

На моя племенник също му подариха кола за един от РД. Беше опакован с една панделка. Какъв ужас за другите деца! Какъв срам!

# 99

На моя племенник също му подариха кола за един от РД. Беше опакован с една панделка. Какъв ужас за другите деца! Какъв срам!

Детето Ви ще порасне и ще разберете разликата между празник в ДГ и празник, на който каните само близките си деца.
В нашата ДГ има дете, на което родителите нямат възможност да внесат дори сумата, която събираме в началото на годината за консумативи и подаръци на госпожи/деца за поводи.
Познайте кой му купува подаръка за 24-ти май, за 1 юни, за Коледа, за да получи същото като останалите 20. Ще се досетите предполагам.
Да бъдеш тактичен е трудно, да не показваш жалката си грандомания явно е още по-трудно.

# 100
Потребителката няма деца. За племеник говори.

# 101
Mom  of two , рядко сме на едно мнение, но тук се подписвам под твоето.
  Парвенющина е това тяхното в детската градина. И крайно непрофесионално от страна на ръководството. Едно е да поканиш деца в клуб на РД на детето си и там да му донесат такъв подарък, друго е да се занесе в детската градина. Останах с впечатление, че е подарък от Манджи-пианджи. Ако е така, още по-зле.
    Според мен, когато се празнува РД на толкова малки деца , не бива да се отварят подаръците пред другите деца.Напълно възможно е да настане абсолютна какафония и хаос ,  рев и тръшканици и да се развали празника.
    Какво значи имало там родители с възможности???  Това какво отношение има към случката. С възможности или не, в детските градини не е редно. Както и би трябвало да не се позволява торта и храна.
  Сигма, да така е относно пътуването. Аз не знам дали все пак ЕМели не е присъствала, не я видях на снимките.А и те не тръгнаха в ранни зори за морето. Отбелязах го като факт, просто ми направи впечатление, особено след всички коментари как Насето я няма на РД на Еме, как пък не била честитила и т.н.

# 102
Да не драматизираме
Децата от малки свикват, че не могат да получат всичко и не преживяват със срам и ужас, че някой имал рожден ден.
И са нелепи оптимисти

Бачорски са си дали детето в частна детска градина и едва ли трябва да съобразяват социално слаби, отчетете и това

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:20 от .Hazel.

# 103
Голямо драматизиране и ожалване на другите деца. Как можело да се подари подарък, как можело да празнува РД в градина, просто сте света вода всички. Те тия деца за първи път присъстват на РД. Как пък не дали правят разлика между РД в клуб и РД в градина. Наистина се прекалява с упреците към Бачорски. Не знам как издържат на тия нападки от всякъде. Даже тук сме меки, във фб е по-страшно.

# 104
  • София, България
Всички деца знаят, че рожденика получава подарък. Даже съм сигурна, че чисто по детски моето дете би ме попитало: "Мамо, защо нямаше подарък, нали има рожден ден?" Те също имат рождени дни и също получават подаръци. Те излизат навън с други деца и виждат, че някое друго има мотор, кола, колело и е естествено да искат. Тук вече идва момента на родителя да обясни може ли и то да има такова и ако да - кога, ако не - защо не може.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 12:00 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт