БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
абе то и сега не им трябват снимки на отделните ястия. Та те са някаква квартална кръчма.

Имам чувството, че Наска просто си търси какво да прави през деня, а Даньо няма топки да й каже да не се занимава с глупости. Даниел уж е СЕО на компания, има стотици служители, ама го играе общак на Наска - прави й снимките, помага й с покупките, играе го шофьор в работно време - я за прическа, я за корнизи. 2 пъти по 3 дни го няма, за да ходи в Турция и да товари зелени пластмасови водорасли да висят от тавана в офиса. Безумна работа честно. Да й наема един шофьор или асистент, а той да се фокусира върху това да изкарва пари. Като изкара достатъчно, следващия път няма да се циганят за 4 снимки и ще си наемат фотограф.

# 646
Аз не мога да повярвам как така й протича целият ден (живот) в пръскането на пари за ей такива глупости.

# 647
Аз не мога да повярвам как така й протича целият ден (живот) в пръскането на пари за ей такива глупости.
[/quote/]
Ми то готовите пари бързо се харчат.Особено като не се поти тя.Ако беше още козметичка щеше да си цени всяко левче.Пък тука роми за без пари чистят.Обявите им за работа скоро ги гледах в група за работа в София.Имаше много негативни коментари.

# 648
Е добре де, темата за заплатите е многократно коментирана и все пак .. колко очаквате да се заплаща на човек, който е без образование? Защото в общинска администрация дават минималната на хора с висше, а някои от служителите на Даниел може да нямат и основно ..

# 649
Е добре де, темата за заплатите е многократно коментирана и все пак .. колко очаквате да се заплаща на човек, който е без образование? Защото в общинска администрация дават минималната на хора с висше, а някои от служителите на Даниел може да нямат и основно ..

Ами то повечето от нещата са многократно коментирани.Даже в гугъл като напишеш излиза статия как взима държавни поръчки за почистване.Аз тея неща зя заплати и т.н. не си ги измислям.Ми тези в офиса ,дето пият и пеят от обяд едва ли взимат минималната.Сума ти мениджъри  Grinning   Не знам Наси още как не е уволнила някои.Да пестят пари.

# 650
Ако някоя от вас може да изработва банер, корица за темата с Бачорските муцуни (със съответния размер), може ли да ми прати на ЛС? За следващите теми Wink От фотошоп и подобни програми не разбирам, честно казано. Ще съм мн. благодарен Simple Smile

# 651
Сигурно вършат някаква работа , едва ли пият само от обяд , а и така да  е , той си преценява заплатите .

# 652
Това или е от бебето 😀 или големи push-up ефект сутиени.. На цялото видео си е с тях 😀

Скрит текст:
[spoiler/]

# 653
Това или е от бебето 😀 или големи push-up ефект сутиени.. На цялото видео си е с тях 😀

Скрит текст:
[spoiler/]
Второто

# 654
Понеже до сега деколте никога не съм видяла май от нея 😀 изведнъж уаууу

# 655
Няма лошо да взима държавни поръчки .. щом може ..

# 656
Не взе ли пари по програми по Ковид-а?То тогава кой не взе?!
   Не разбрах какво правят с Кобилкина, ама и нямам нерви .

# 657
  • Sofia
Много тъп скеч 🫣

# 658
Като " кукла " е . Направени устни , големи гърди , тя май не беше с такива огромни гърди .

# 659
Не взе ли пари по програми по Ковид-а?То тогава кой не взе?!
   Не разбрах какво правят с Кобилкина, ама и нямам нерви .

По време на Ковид беше скандала ,дето взел пари по програми за финансиране, уж,че няма пари за заплати като не работят,пък тогава подари джипа на Наска.

Общи условия

Активация на акаунт