Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 567
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 75
Копче, с този бански имаш толкова апетитна и женствена фигура! Като на знойна италианка. Не слагай електриковия асиметричен цял бански от НМ. Това е твоят модел!
И как се опази толкова бяла като това е третия бряг, на който акостираш по бански тази година, ако не греша?!

# 76
A aз пак съм влюбена... след кубинската волейболистка не устоях и на 2.08 m много качествен тестостерон, вчера излезе за интервю след мача гушнал двете си деца - много хубави деца има Grinning ММ умря да ме кодоши! Страхотна драма беше с Бразилия! Препотиха ни здраво, в края на краищата бихме!  Matt Anderson направи велик мач!

PS Изненади не обичам, аз съм контрол фрийк и изненади всякакви ми докарват стрес и чувство, че не контролирам всички аспекти.

PS Според мен Дайсъните ( и сешоара и стайлъра) работят по-добре на по-меки и тънки коси в сравнение с по-дебел и твърд косъм.

PS Абе е тренерът ни е все още не е за изхвърляне Grinning John Speraw

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 16:19 от Agent Provocateur

# 77
  • тук-там
Така е! Дайсън определено е незаменим помощник на меката и тънка коса!

# 78
Агент, аз съм олимпийски моногамна и влюбена завинаги, и само във Флоран Маноду - 199 см, 99 кг 😍
И мен ме занасят вкъщи... 😆

Скрит текст:

ПП. Съпругата му прилича на mtz. Чакам да им видя децата, ще са красиви!

# 79
Агент, аз съм олимпийски моногамна и влюбена завинаги, и само във Флоран Маноду - 199 см, 99 кг 😍
И мен ме занасят вкъщи... 😆

Моногамията не е за мен, Florent също, но ми заприлича на много по-младо и мускулесто копие на мой любимец - Pedro Pascal Grinning Но като цяло е твърде млад за да ме заинтригува, слава богу поне го няма този типичен поглед на "бито куче", така популярен сред младоците през последните години!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 16:57 от Agent Provocateur

# 80
Аз от малък го следя. У дома този спорт е на професионално ниво и сме пристрастени.
Сега Маноду е на 33.
Скрит текст:

# 81
  • София
Мислех за рождения си ден да сменя телефона.Сега се чудя дали вместо това да не се сдобия с Дайсън.Ще взема да погледна моделите,но какво да гледам като параметри?Откъде е най-изгодно да се поръча/купи?
Успокоявам се,че сме две дами вкъщи и е по-оправдано,отколкото само за една.

# 82
Волейболът ми е тръпка на мен от детство, когато тренирах във ЦСКА, макар че има години в който изобщо не поглеждам. Опитах се да инфлуенсна щерката, но не би... проклет футбол!

МТЗ - чудно е това място, чудно! Така ме беше впечатлило селото, че рових и четох и за младия му кмет!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 17:57 от Agent Provocateur

# 83
  • Виена
На мен пък много ми харесва турчина, който спечели сребърен медал на стрелба с пистолет Simple Smile  Спокоен, небрежен, на пръв поглед леко притеснителен, без нито едно излишно движение и без нито една излишна дума. Свърши си работата и точка. Няма нужда да сваля банските до ингвиналните гънки, за да го забележат ( справка Томас Чекон), нито да се обръсне наполовина  кото Тимбери, да не го пропусне някой Simple Smile
Не че не изглеждат добре последните двама, просто е много преднамерено.

# 84
Копче, идеална си 🏖️

Банския ми се разпадна в събота, като го обух и се разпусна изведнъж, та привързвах, пристягах и и и 😂 и днес си купих една ретро прелест на Триумф от две части, като за пин-ъп гърли
Скрит текст:
и за да поддържам форма - хубавия пистачио сладолед на 100 гр сладки 😎
Скрит текст:
довечера ще тичам де, затова и хапвам

Турчинът стана звезда 🙂😎
без да се боядисва, къдри, фризира, кичи, саморекламира и т.н.
Скрит текст:

едит: Бомболино е написала същото преди мен.

# 85
За пети път участва Юсуф Дикеч, но тази олимпиада преобърна живота му. Той просто е впечатляващ по друг начин. 😎😀

# 86
Дистанциран човек съм, прегръдки и целувки не ги приемам като внимание, а като израз на емоция, а при някои хора е просто любезност.
За жест на внимание приемам когато без да казвам близките са разбрали от какво се нуждая и просто го правят.
Тези дни ми е много хаотично и вече започнах трудно да се концентрирам, а почивката е още далеч.

Започнах да пазарувам дрехи на тинейджърa, с него e голяма мъка и се чудя дали да не се успокоя с тази чанта и очила за раздвижване на монохромните ми облекла, Joy пак монохромно, но все пак ново.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:52 от zari65

# 87
Много еклектика в тази чанта. Не знам с какво се носи. 😊
А очилата са супер! Дамата прилича на Харпа, но веднага се сещам за стила на Pepsi.
Harpalike, защо не си направиш косата този цвят? Ще грейне лицето ти.

# 88
Много еклектика в тази чанта. Не знам с какво се носи. 😊
Тамън същото щях да кажа, но ме кефи!

# 89
  • София
Зари, очилата са МНОГО яки ❤️‍🔥💘❤️‍🔥! Откъде са?

Общи условия

Активация на акаунт