Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 589
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 90
Harpalike, благодаря, поръчах ги. Joy въздържах се от предишните, които харесах и не може само на минимализъм да се кара.
От Dopelganger, италиански сайт, от който пазарувам на младежа. Кройките му пасват, защото е слаб и с дълги крака и е само с единия крак в мъжкото облекло.

# 91
Зари, а другият цвят на чантата не ти ли хареса. Според мен е по интересно съчетание и ще разчупи монохромната визия, ако това целиш.

# 92
  • София
Dia, този цвят е за студен подтон на кожата. Моят е светъл, но топъл. Иначе е страхотен - да.

# 93
Sweta, тази гама ми е от любимите за чанти, може би нямам точно този нюанс, но доста в гамата, вероятно ще изглежда по-добре от черната, защото е някакъв изкуственяк, но аз се хванах за черното.

# 94
Dia, този цвят е за студен подтон на кожата. Моят е светъл, но топъл. Иначе е страхотен - да.
Позволи ми да не се съглася. 😊 За мен дамата от снимката с очилата е с топъл подтон на кожата.

# 95
Много интересен този сайт Dopelganger

# 96
Grinning  От години съм му фенка. Много добро качество на дрехите за цената им.

# 97
Пише в момента. - Безплатна доставка.
Дали важи извън Италия?

Впечатли ме вълната. И да изглеждат качествени и леко странни, което е шик. Дамското е явно просто добавка към мъжкото.
Номерацията е италианска, нали? За европейско 38 трябва да се търси всъщност 42?

# 98
Безплатната доставка е за поръчка над 300 евро, в момента номерата са много изчерпани заради намаленията и е много трудно да я достигнеш. 20 евро е доставката до България и връщането също е платено.
Аз имах купон за безплатна доставка и използвах него, та не мога да кажа дали ще важи за доставка до тук.
Поръчах и това сетренце и 2 ризи и 3 панталона и 2 пуловера за младежа. Имайте предвид, че нещата са италианска номерация.

https://www.doppelganger.it/on/demandware.static/-/Sites-doppelg … 005CPD-141_01.jpg

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:36 от zari65

# 99
И аз поразгледах в сайта - различен е от останалите. Дрехите, които аз гледах бяха с европейска буквена номерация - хс, с и т.н.
За пореден път се убеждавам колко са важни аксесоарите и как дребни детайли могат да променят изгледа на една дреха
сако/пола с колан и брошка цветя -
Скрит текст:
същото сако/пола без колан и брошка
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 00:17 от Sweta

# 100
Привет, прекрасни!
Едва открих темата, няма да успея да прегледам предишната.
Изпуснала съм какво е на Майолка, да минава без остатък! Flowers Four Leaf Clover

Нашата почивка отпадна.
Планираме малка разходка в планината утре, малко да се освежим и разведрим.

Оценявам всеки жест на внимание от близки и приятели все повече с времето.

# 101
  • Бургас
По повод записа в темата - много обичам когато ММ ми подарява цветя,с повод или без. И последно на РД при положение,че подаръка беше предварително уговорен, нищо не чаках и не исках, но големия букет меко казано ме трогна. Иначе малките ежедневни жестове значат повече от всичко. А бе любовта се усеща.
Последният костюм, не знам дали е от самия него или от модела, който го представя, ама грам не ми харесва, без значение със/без аксесоари.
Червената рокля на Макадамия не видях как й стои, но аз съм от тези, които не се съобразяват много с хорското мнение, т.е ако изглеждам и/или се чувствам добре, бих носила съответната дреха.
Майола, дано си добре! Усмихната си най-красива , чакам скоро да се появиш в пълната си светлина!
Копче, страхотна! Ние бяхме в друга част на Крит, явно е пропуск Балос, но емоциите са това, което остава, където и да си, така че наслаждавайте се на макс на времето заедно!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 23:18 от sunny-n

# 102
Отдавна чета темата, но не се престрашавах да пиша в нея. Обаче вчера се сдобих с рокля, за която се чудя с какви обувки и чанта да съчетая. Много моля за помощ.

https://www.galeria.de/cf-img-product/ebfc1315d48bfd44c56ef9404c57fd91/2560

# 103
  • София
Чека, вие сте били направо на девствен плаж! Simple Smile ММ видя снимките и вика: тва през ноември, ли!? Smiley
Направо е друга картинка от едно и също място!

Копче, шапо̀, че сте превзели пътя.ММ ще мрънка на този припек.Много красиво излежда.
Ами ще е прав, да ти кажа! Аз колко мрънках за тоя път, не е истина! Laughing

Как се опазвам бяла от слънцето, ли? Ето го, документирано! Бях отстъпила моята шапка на ММ-на връщане по пътя и ето ме- обратно в жегата:
Скрит текст:
Апропо, друг интересен факт. На Балос температурата на въздуха беше 28-29, но водата в плитчините достигаше 32-34 градуса. Топла вана!

Диа, по повод банския. Любимият на синът ми е точно асиметричният електрик лимонада цвят от ХМ! Другият, с който ме харесва най- много е този, с който бях вчера

Отдавна не бях обличала този гащеризон. Любим!

Ханя

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 21:39 от kopche

# 104
Ами... нито електрика, нито този. Съжалявам 😊 Белият с къдричките ти стои съвършено.

Pippi_, писах, писах и го затрих
За ежедневие
Скрит текст:

И за по-официално
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:12 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт