Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 64 258
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
В момента много популярен е Stellar amber на Zara, който оприличават на Guidance Amouage.

# 391
Момичета, бихте ли ми препоръчали крем за лице за суха кожа, може да е anti-age, по възможност да попива добре без усещане за мазен филм върху кожата (без Nivea, Garnier и Loreal)?

# 392
  • Асеновград
Може ли да ми препоръчате някакъв парфюм от Зара, който става за подарък?
Леко съм настинала, утре ще ходя да ги душа, но какво ще усетя хич не знам.
Gardenia, е един от най-харесваните в Зара, и аз го имам много е приятен наистина и на 90% съм сигурна че ще допадне на повечето мимичета/жени. Също може да пробвате и Apple juice, той е по-свеж, лек и ненатрапчив. Ако пък жената харесва унисекс парфюми или пък сладки-опушени, есенно-зимни аромати, много харесван и нашумял е от Tabacco collection- Rich, warm, addictive ( на мъжкия щанд). На мен поне той ми е любимец от всички, даже повече ми миреше на дамски, но и мъж би го носил евентуално. Миналия път като бях в Зара, го показах на две жени и те го одобриха, и го купиха.😁

# 393
  • Някъде там
Някой от темата, търсеше четката на Ревлон, която беше пусната в Лидъл. Случайно я открих в Лидъл в гр.Плевен. Мога да съдействам, ако желаете.

# 394
Момичета, бихте ли ми препоръчали крем за лице за суха кожа, може да е anti-age, по възможност да попива добре без усещане за мазен филм върху кожата (без Nivea, Garnier и Loreal)?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dneven-krem-q10-protiv-bra … 066447233780.html

# 395
  • Варна
Някой от темата, търсеше четката на Ревлон, която беше пусната в Лидъл. Случайно я открих в Лидъл в гр.Плевен. Мога да съдействам, ако желаете.

На каква цена е там?

# 396

Жалко, Nivea и Loreal имат добри кремове и не само. Какъв крем по точно си търсиш, дневен, нощен със слънцезащита, без?

Оставям мои по-предни мнения за някои продукти, в случай че решиш да дадеш шанс на марките. (Отговарят на всички твои условия без последното Simple Smile (с изключение на кремчето на Cerave)

Скрит текст:
Аз пък съм с една изключително опростена рутина. Ползвала съм какви ли не продукти и марки от среден до премиум клас и такива резултати съм нямала. Кожата ми е мека, хидратирана и сияйна.

Бюджетни и лесно достъпни. Кремчето на CeraVe нанасям сутрин на измито само с вода лице а останалите два продукта вечер преди лягане. Не знам колко е правилно, но за мен тази комбинация за сега работи чудесно 🍀

Някой ме беше питал с каква кожа съм

Скрит текст:
И аз използвам CeraVe и Ревиталифт - нощен, но този серум не съм го виждала. Записвам си.
Тофи, с каква кожа си?

Бих казала нормална към суха. Преди да започна с тази рутина кожата се усещаше суха, без блясък и с онези гадни ситни пъпчици по челото, които не се виждат но ако минеш с пръсти се усеща грапаво. Не знам дали от продуктите, но изчезнаха 🍀
Мицеларната вода на нивеа ми е първа опаковка, но виждам резултат и със сигурност ще си я запазя в рутината. Кремчетата не знам коя по ред опаковка са. Ревиталифт съвсем случайно го открих. Майка ми изобщо не беше доволна от него и си го присвоих 🤭 взе че ми хареса как се отразява на кожата ми и си останах с него. Доказателство, че всичко е толкова строго индивидуално.  
Оставям линк за мицеларната вода ако някой иска да прочете повече 🌸

https://www.nivea.bg/produkti/mitselarna-voda-regenerating-serum … 003777420168.html

Може би е важно да отчета, че грим не нося в ежедневието си, не консумирам алкохол и не пуша цигари и вярвам, че това също влияе на състоянието на кожата✨
Назолабиалните линии бяха доста изявени, след използване на лореал крема вече не са така. Не знам до колко би се справил с по-дълбоки бръчки, но за кожа само с леки фини линии се справя чудесно.
3те продукта ми излизат около 60лв +-, зависи дали ще открия някой на промоция, което мен ме устройва идеално. 🤭

# 397
За парфюмите от Зара:

Gardenia е двойник на YSL black opium, a apple juice на chanel chance. Violet Blossom е на Mugler alien. Това са популярни аромати, аз ще препоръчам моят любимец, който все по-трудно намирам за съжаление и който използвам почти 10 години. Не смятам, че е копие на друг, има собствен почерк и винаги получавам комплименти за него - NUIT.
Тази година са го пуснали само в комплект с Femme, не знам дали ти допада идеята за два парфюма като подарък, но според мен и двата аромата са чудесни. Femme също съм купувала няколко пъти, доколкото бях намерила е двойник на Dior Poison.

# 398
Аз търся препоръки за дневен крем, който да бъде подходящ за суха, атипична, склонна към екзема кожа. Предстои ми посещение при дерматолог, но ако някой има опит с такава козметика, ще се радвам да сподели.

Търся и препоръки за нещо за под очите. Притеснява ме едно подпухване, което трудно спихва след ставане от сън. Може би нещо с охлаждащ ефект?

Много съм доволна от този душ гел. Мирише уникално и наистина оставя кожата ми хидратирана. Взех го "на промоция" от Лили, гледам го в дм, че е по-евтин и без да е намален...

# 399
Спонтанна покупка чакам го да дойде някакви мнения ?

# 400
  • Deutschland
Обичам коледните аромати на Балеа, но попиването е катастрофа. Пуснали са серия, вероятно тази ще е за Коледа, нищо че е септември

# 401
Много красиви опаковки, но вече се сдържам точно заради консистенцията и попиването.

Лосионът на Вазелин е страхотен, много добре хидратира, и аромата ми допадна.

# 402
Спонтанна покупка чакам го да дойде някакви мнения ?
Лично на мен не ми допада.Няма достатъчно покривност.Като ББ крем е.Може би за това са и толкова малко цвята.

# 403
За парфюмите от Зара:

Gardenia е двойник на YSL black opium, a apple juice на chanel chance. Violet Blossom е на Mugler alien. Това са популярни аромати, аз ще препоръчам моят любимец, който все по-трудно намирам за съжаление и който използвам почти 10 години. Не смятам, че е копие на друг, има собствен почерк и винаги получавам комплименти за него - NUIT.
Тази година са го пуснали само в комплект с Femme, не знам дали ти допада идеята за два парфюма като подарък, но според мен и двата аромата са чудесни. Femme също съм купувала няколко пъти, доколкото бях намерила е двойник на Dior Poison.
[/quot
И като издържливост как са тези парфюми?

# 404
Може би зависи от човека, някои хора просто не им издържат парфюмите много по кожата, аз съм такъв човек. Но имам познати, която от години използват парфюмите на Зара и ароматът се усеща много време.

Общи условия

Активация на акаунт