Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 687
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Точно!
Най-обикновен глицерин.

# 601
  • Бургас
Зачудих се 🤔 в линка,описанието на глицерина го дават,че може и за пиене 🤔  За първи път чувам ☺️🤔

# 602
  • София
И аз да ти кажа Smiley

Ползвам в течния сапун и дотам.
Мернах, че има по-големи разфасовки, вероятно ще са по-изгодни, не съм смятала.

# 603
Зачудих се 🤔 в линка,описанието на глицерина го дават,че може и за пиене 🤔  За първи път чувам ☺️🤔
Да,използва се като разхлабително средство(лаксатив).

# 604
  • София
Скрит текст:
Да,използва се като разхлабително средство(лаксатив).
Леле! Добре че не съм започнала да го пия по време или преди тренировки Joy
Че нали в описанието пише "Подобрява хидратацията, повишава физическата издръжливост и съдейства за увеличаване на енергията по време на тренировки."

# 605
Момичета аз преди време си купих този ( течен е ) още не съм го ползвала, мога ли да сипвам в течен сапун или вечер за ръце с ръкавички ( в кутийката няма никакво упътване за употреба )

# 606
  • София
Е да де, може. Нали това пишем? Все е течен глицерин.

# 607
Зачудих се като видях че се обсъжда глицерин на прах и затова питах. Благодаря за уточнението,,😉

# 608
Аз го бях взимала преди време и не ми хареса, но защо не ми е харесал, не помня конкретно. Май не се разнасяше както трябва.
момичета, някой от вас ползвала ли е този бб крем
Скрит текст:
никога не съм ползвала такъв вид кремове и не знам какво да очаквам освен да няма аромат и не ми дразни кожата, защото имам чувствителна и суха кожа.
Просто влязох да разгледам какви има и този направи впечатление, че пише хипоалергенен

# 609
Май има и балсам от същата серия:

# 610
Имам глицерин от аптека, но не знаех, че може да се маже по лице и ръце. Аз го ползвам за лъскане на таблото на колата и обувките Joy

# 611
  • Варна
Имам глицерин от аптека, но не знаех, че може да се маже по лице и ръце. Аз го ползвам за лъскане на таблото на колата и обувките Joy
аз за обувки го ползвам също, не знаех.

Може ли да препоръчате хайлайтър. Предпочитам компактен като пудра, а не течен. И да е в розовата гама, че златист имам.

# 612
Глицеринът е многофункционален. Смесен с лимонов сок е еликсир за суха и напукана кожа на ръцете. Добре е да се ползва затоплен. Моят мъж си маже гумите на вратите на колата зимно време с глицерин, за да не му залепват в студа.

# 613
  • 🌊

Някой да е засичал това по нашите ширини? Голям фен съм на всичко с ябълка и канела, а и чувам хубави отзиви за Даф

# 614
Аз не съм виждала никога, но миналата година бях постнала този душ гел, беше с различна декорация на опаковката, но сигурно е същият, виждам, че вече е зареден в ДМ.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт