Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Много неприятни ситуации, аз за щастие не съм попадала на такива служители, най-много да са нацупени.

# 631
  • Пловдив
Ама то няма и читави кадри...навсякъде е така. Понякога няма как да ги изгонят, понеже няма кой да поеме смените в графика.

# 632
Ама то няма и читави кадри...навсякъде е така. Понякога няма как да ги изгонят, понеже няма кой да поеме смените в графика.
Ми не е точно така в 2 филиала на лили са всички  нови.

# 633
  • Пловдив
То това нищо не значи, има движение, ама...кое гарантира, че ще се задържат ще си вършат работата съвестно?

# 634
Като не искат да работят това, нека да напуснат. Има достатъчно безработни хора, които биха работили качествено работата в Лили.

# 635
  • Сливен
Според мен проблема е,че на младите хора не им се работи,има и изключения естествено.Масово нямат трудови навици,а имат претенции за високи заплати.

# 636
ДМ имат програма за млади хора. Виждала съм ги, но не мога да определя ученици или студенти са.
Едва ли в Лили дават хубави заплати, а цял ден с арогантни тийнки, които влизат за да се гримират и парфюмират, кой ще издържи за малко пари?

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 17:39 от Г-жа Рамацоти

# 637
дами, темата е за козметика
ако желаете да пишете за магазини, обслужване и всякакви продукти, предлагани в дм, темата е в "на пазар":
https://www.bg-mamma.com/?topic=1699625

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 17:51 от bubanka

# 638
Мили дами,

Препоръчайте ми от какво сте доволни от козметиката на Бел? Искам да пробвам да сменя повечето ми неща с нея, заслужава ли си нещо от тяхната козметика. Благодаря ви предварително!

# 639
Мили дами,

Препоръчайте ми от какво сте доволни от козметиката на Бел? Искам да пробвам да сменя повечето ми неща с нея, заслужава ли си нещо от тяхната козметика. Благодаря ви предварително!
Пресованата прозрачна пудра, моливите за очи, основата за спирала, палитрите с 5 цвята, гланцовете, моливите за устни, някои спирали. Очната линия не ми допадна много. Имаше една феноменална течна пудра, за съжаление я спряха.

# 640
Мили дами,

Пресованата прозрачна пудра, моливите за очи, основата за спирала, палитрите с 5 цвята, гланцовете, моливите за устни, някои спирали. Очната линия не ми допадна много. Имаше една феноменална течна пудра, за съжаление я спряха.
Може ли линк към основата за спирала?

# 641
Мили дами,

тяхната  спиралата съм доволна

# 642
  • Някъде там
Вчера гледах live на ДМ и много ми допадна визията, която постигнаха. Реших да си закупя такъв гланц за устни и молив, в приложението ги питаха за номер на молив и от ДМ написаха, че използват молив на алверде в цвят 26, а такъв  номер няма Grinning. Ще карам на въображение и ще избера на място Simple Smile

# 643
# 644
  • София
Да, и пише 26 на него Simple Smile
Някой има ли снимка на визията, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт