Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 663
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Кои от тези дезодоранти хвалехте? Трябва ми нещо без натрапчива миризма, както и не харесвам да мирише "свежо" на сапун.
Лятото купих няколко дезодоранта за мен и щерката от лимитираната серия с кокос, но вече него виждам...

# 676
  • Deutschland
Лилавият е имитация на Alien, червения с череша Lost cherry. Лилавият е много траен. Кокосът го няма, аз съм се заредила с два броя предварително.
Бизантиум на Тезори д'ориенте дали има хубав аромат? Заредили са гледам при нас и кремове за ръце Бизантиум и Аюрведа, но Аюрведата съм го имала в България и не ми харесва.

# 677
Лилавият е имитация на Alien, червения с череша Lost cherry. Лилавият е много траен. Кокосът го няма, аз съм се заредила с два броя предварително.
Бизантиум на Тезори д'ориенте дали има хубав аромат? Заредили са гледам при нас и кремове за ръце Бизантиум и Аюрведа, но Аюрведата съм го имала в България и не ми харесва.
А действат ли против неприятните миризми от изпотяване?

# 678
  • Somewhere far away

Бизантиум на Тезори д'ориенте дали има хубав аромат?
Да, на мен лично ми е един от любимите на Тезори.

# 679
Момичета, привет. Издирвам този стик. Проверила съм във всички dm-и. Точно на този цвят седи на стилажа тестер и това е... Ако някой го мерне някъде наличен, моля да ми каже.

# 680
  • Deutschland
А действат ли против неприятните миризми от изпотяване?

За съжаление не знам. Силни са като парфюми, така че би могли и да притъпят миризмата на пот.

# 681
Вчера ходим до ДМ за да пробвам глоса, който си харесах от live НА ДМ. Не ме впечатли, не е траен и не дава пухкав обем на устните.

Кой е глосът?

# 682
  • Някъде там
Вчера ходим до ДМ за да пробвам глоса, който си харесах от live НА ДМ. Не ме впечатли, не е траен и не дава пухкав обем на устните.

Кой е глосът?
Max Factor гланц за обемни устни 2000 Calorie, Nr.170 Nectar Punch.

# 683
Искрица, благодаря! Спести ми парите! JoyPurple Heart

# 684
Аз си помислих че се говори за гланцът на Ревокс, нали той уж правел устните пухкави. Добре че пояснихте че става въпрос за Макс Фактор да не ги търся въобще.

# 685
На вас отрази ли ви се рязкото застудяване? При мен кожата стана много суха и явно по-рано от очакваното ще премина към добре изпитаната през изминалата зима комбинация от серума на Алверде със серамиди и кремът на Нютроджина.

# 686
На ръцете я почувствах мигновено. От вчера се мажа вече 2 пъти на ден с крем, иначе започна да се пука веднага.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 16:49 от Lale_Lili

# 687
  • Бургас
Аз от близо месец вече,ръцете ми са зле. На моменти кожата ми е ужасно нацепена до кръв,суха... Започнах да се мажа с крема на Дм с уреа. Разкошен е. Много съм доволна от него.Запасих се с две опаковки.
Мисля да пробвам и лосиона им с уреа.

# 688
И аз мажа с крема на ДМ с уреа, много съм доволна.

# 689
Аз имам лосиона на ДМ с уреда. Хубав е, тук момичетата ме открехнаха за него.

Общи условия

Активация на акаунт