Априлче 2025

• 42 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ☺ На 16.08 видяхме плоден сак, жълто мехурче и малко ембрионче. Беше много рано за пулс и съм отново на преглед на 26-ти. При мен се започна гаденето. Вие как сте?

# 106
Здравейте ☺ На 16.08 видяхме плоден сак, жълто мехурче и малко ембрионче. Беше много рано за пулс и съм отново на преглед на 26-ти. При мен се започна гаденето. Вие как сте?
Аз съм на 23ти на преглед ще бъда 6та + 4 , миналата седмица видяхме плоден сак с жълтъчно мехурче сега св нядявам да видим и ембрионче със сърчице . Симптоми аз почети нямам , от време на време по чувствителни гърди , чувствам си корема доста надут и леко твърд  и то най-вече като легна тогава ми и дърпа . Нядявам се всички дс бъде наред , втора бременност ми е , първата бях с мисед в 10 седмица

# 107

Коя седмица видяхте ембрионче, аз съм 6+1 и едва видяха сакче вчера, камо ли за жълто мехурче. Sad

# 108

Коя седмица видяхте ембрионче, аз съм 6+1 и едва видяха сакче вчера, камо ли за жълто мехурче. Sad

Вероятно си с късна овулация, не се притеснявай. При по-ранна се вижда по-раничко и сак, и мехурче и пулс се чува

Аз бях забравила за бонуса запек и подут корем. Е тва е да ти се яде, да имаш бременно оправдание да се тъпчеш, ама място да нямаш 🤣 Други симптоми, освен болката в корема и/или кръста и бонуса нямам, и дано да нямам, че бъдещият малък бати си иска внимание и грижи.

Исках да ви питам вие какви витамини приемате за бременни? Има ли някоя друга мама от Пловдив?

# 109
Bezime9, измериха ли ти сакчето? Ако едвам са го намерили или им е лоша техниката, или просто си по-ранна седмица. Не се тревожи!
За запек може да ползвате едно сиропче - Фрутилакс, то е за бременни основно, има смокини и сливи в него.

# 110
  • София
Здравейте! ПРМ на 11.07, трябваше да ми дойде на 07.08, но за наше огромно щастие се оказах бременна. Преди малко бях на преглед, гинеколожката каза, че всичко изглежда наред и има плоден сак и жълтъчно мехурче. Аз обаче си се притеснявам, защото каза, че е по-малко отколкото трябва. Принципно последните месеци цикълът ми е на 27,28,29 дни и тя каза, че щом е нередовен значи вероятно е била късна овулация. Качвам снимка от днес и моля за мнение въобразявам ли си или това в сакчето е жълтъчното мехурче. Втора бременност ми е, а съм все едно ми е за първи път 🥹

# 111
mariaM9, моята ПРМ също беше на 11.07, но аз съм инвитро. Леле, толкова много се развълнувах, докато те четях 😍🥰🤗❤️ Сигурна съм, че всичко е наред ☀️🙏

# 112
Здравейте! ПРМ на 11.07, трябваше да ми дойде на 07.08, но за наше огромно щастие се оказах бременна. Преди малко бях на преглед, гинеколожката каза, че всичко изглежда наред и има плоден сак и жълтъчно мехурче. Аз обаче си се притеснявам, защото каза, че е по-малко отколкото трябва. Принципно последните месеци цикълът ми е на 27,28,29 дни и тя каза, че щом е нередовен значи вероятно е била късна овулация. Качвам снимка от днес и моля за мнение въобразявам ли си или това в сакчето е жълтъчното мехурче. Втора бременност ми е, а съм все едно ми е за първи път 🥹

На мен трябваше да ми дойде на 8.08, с един ден разлика сме, но на мен не видяха мехурче, а предишната седмица не откриха и сак.Иначе ЧХГ расте добре. Казаха, че явно съм късна овулация и че няма нищо притеснително. Откриха за съжаление киста с размер 6 см. защото предишният месец бях инвитро и взех, че на следващият забременях естествено и явно е от стимулацията, но ми е притеснено и затова и заради късната овулация, някак си струва ми се, че изоставам постоянно от всички. Дано да няма пробем, чакаме другата седмица сърце, ако пак не го чуя,  че е рано, ще умра просто.

# 113
  • София

На мен трябваше да ми дойде на 8.08, с един ден разлика сме, но на мен не видяха мехурче, а предишната седмица не откриха и сак.Иначе ЧХГ расте добре. Казаха, че явно съм късна овулация и че няма нищо притеснително. Откриха за съжаление киста с размер 6 см. защото предишният месец бях инвитро и взех, че на следващият забременях естествено и явно е от стимулацията, но ми е притеснено и затова и заради късната овулация, някак си струва ми се, че изоставам постоянно от всички.

Щом ЧХГ расте, значи всичко ще бъде наред. Важното е спокойни майки и пухкав финал за всички 🤍

# 114
mariaM9, всичко изглежда супер! Няма как на първи преглед да са сигурни, че изостава, освен ако не е засичана овулация с фоликулометрия.
jalana, колко е ЧХГ? Ако е над 2-3,000 би трябвало да могат поне сакчето да видят (ако техниката е достатъчно добра). Иначе има момичета, дето чак на 8,000 чхг успяват да видят Simple Smile

# 115
Момичета ,не издържах до петък и днес бях на преглед.При последния преглед се видя само сак празен тогава бях 6г.с и 2 дни  сега реално съм 7г.с и 6дни  но сака върви седмица назад .На днешния преглед се видя че сака е пораснал и в него има жълтъчно мехурче но все още нямаше ембрион 😢 Доктора каза вървиш назад възможно е да си забременяла по-късно и ме вика на 30.08, каза ако тогава няма ембрион и пулс ще се наложи да те изчистя,но мисля че няма да се наложи.Много съм притеснена ще прикача снимка ако някой има с подобна ситуация ще съм благодарна да чуя мнението ви

Първата е от 9.08
Втората от днес

# 116
Момичета ,не издържах до петък и днес бях на преглед.При последния преглед се видя само сак празен тогава бях 6г.с и 2 дни  сега реално съм 7г.с и 6дни  но сака върви седмица назад .На днешния преглед се видя че сака е пораснал и в него има жълтъчно мехурче но все още нямаше ембрион 😢 Доктора каза вървиш назад възможно е да си забременяла по-късно и ме вика на 30.08, каза ако тогава няма ембрион и пулс ще се наложи да те изчистя,но мисля че няма да се наложи.Много съм притеснена ще прикача снимка ако някой има с подобна ситуация ще съм благодарна да чуя мнението ви

Първата е от 9.08
Втората от днес

Аз съм в сходна ситуация.
Днес бях на първи преглед, уж 6г.с. Но плодния сак е празен. Следващата седмица ме вика пак на контрола, за да видим дали сака расте и вътре ще има нещо. Също имам съмнение за късна овулация.
Имам 1 мисед аборт в 7гс и едно успешно раждане.
Сърцето ми се къса, но ще носим кръста на съдбата.
Стискам палци при теб да има хубав развой ситуацията.

# 117

Първата е от 9.08
Втората от днес

Аз съм в сходна ситуация.
Днес бях на първи преглед, уж 6г.с. Но плодния сак е празен. Следващата седмица ме вика пак на контрола, за да видим дали сака расте и вътре ще има нещо. Също имам съмнение за късна овулация.
Имам 1 мисед аборт в 7гс и едно успешно раждане.
Сърцето ми се къса, но ще носим кръста на съдбата.
Стискам палци при теб да има хубав развой ситуацията.
И аз имам мисед в 7 седмица и едно успешно раждане ,ще стискам палци и при теб да се случат нещата ❤

# 118
Здравейте! Аз в петък бях на преглед, 1 седмица след първия, на който видяхме сак и жълтъчно мехурче. Та, на втория (в 6-та седмица и 6 дни) успяхме да видим ембрион с пулс. По изчисления на апаратурата бях точно в 6-та семица, тоест 6 дни назад от предполагаемото, вероятно заради късна овулация. Въпреки че при мен се е видял ембрион с пулс, вярвам, че всеки организъм е различен и върви с различно темпо. Не се притеснявайте, всичко ще е наред, стискам палци!

# 119
Здравейте, прекрасни мами. Много съм притеснена. Преди малко след ходене по малка нужда, забелязах на салфетката съвсем бледо розова следа. Не знам как да го обясня точно, няма какво друго да е, освен капчица кръв, но беше наистина много бледо и еднократно. Някъде от 45 минути се следя и няма нищо друго. Какво да правя, дали да търся лекар, или ще ме помисли за луда? Случвало ли се е на някого? Чувствам се добре, но много се притесних. Според калкулатора трябва да съм 5та седмица и 6ти ден. На 29ти август съм на втори преглед и докторката каза, че тогава ще ми каже точната седмица. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт