Априлче 2025

• 42 226
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
B_vas, благодаря ти 🤗☀️❤️ Какви хубави новини! 🤗 Пожелавам ти до края да върви по учебник! ❤️
Аз имам точно 1 седмица до прегледа и много се вълнувам.

# 91
Електра, как си днес? При кървене се изписва попринцип прогестерон - дуфастон или утрогестан, може и друго но да не знам. Както и вит Ц за сгъстяване на кръвта. Много почивка, даже лежи максимално и ставай до тоалетна и да ядеш, ако е възможно. При първа бременност 2 пъти прокървих, съответно от отлепяне на сакчето и двата пъти и лежах и почивах дълго, докато не се захвана хубаво. Чакам да пишеш как си, ако трябва отиди на 2ро мнение.

Добре дошли и честито на всички ❤

# 92
Kactus, виж в Гугъл плей има и безплатни приложения за Проследяване на бременност.

На мен ми изписаха при кървенето - Пролутекс инжекции + магнезий с Вит В6 Aleract

# 93
Електра, в чужбина за бременност преди 8г.с. никой не се интересува, ужасно е просто! Стискам палци за едно малко чудо, но прогестеронът е много нисък.
За момичетата, които взимат дуфастон - питайте следващия път АГ дали не е по-добре утрогестан, той е биоидентичен, а дуфастон е синтетичен. Просто е по-чист вариант, действието му е все едно и също.
Кактусче, много се радвам да те видя тук ❤
Аз имам няколко неуспеха, така че засега няма да се включвам официално в редиците, а ще си изчакам прегледа, но ще ви хвърлям по едно око Simple Smile

# 94
theDoodLe, добре дошла 🤗☀️❤️ Нека всички си останем в темичката чааак до здрави бебчета на термин! 🍀🍀🍀
Да не ме издадеш само в другата тема 😅 Искам да мине още малко време 🤗

# 95
theDoodLe, добре дошла 🤗☀❤ Нека всички си останем в темичката чааак до здрави бебчета на термин! 🍀🍀🍀
Да не ме издадеш само в другата тема 😅 Искам да мине още малко време 🤗
Думичка няма да кажа 🤐

# 96
Утрогестана не е ли само вагинален? Аз съм вагинално на Циклогест и перорално на Дуфастон.

# 97
Утрогестана не е ли само вагинален? Аз съм вагинално на Циклогест и перорално на Дуфастон.
Не, този от 100мг може и да се пие ( то сигурно и този от 300мг може). Аз съм на циклогест и утрогестан.

# 98
Здравейте,

Скоро влизам в 8 г.с., но понякога имам много неприятни болки в кръста, пия Нош па и ми помага. В началото имах подобни болки, които изчезнаха за две две седмици, но вчера вечерта пак се почувствах супер зле през половината нощ.

Странното е, че преди да ме заболи кръста усещам ужасни пукания и болки в червата, не знам дали може болката да се прехвърли и към кръста, заради забавената перисталтиката. От самото начало съм с подут корем.

Дали някоя от Вас е имала подобно усещане?

Благодаря предварително.

# 99
Здравейте,

Скоро влизам в 8 г.с., но понякога имам много неприятни болки в кръста, пия Нош па и ми помага. В началото имах подобни болки, които изчезнаха за две две седмици, но вчера вечерта пак се почувствах супер зле през половината нощ.

Странното е, че преди да ме заболи кръста усещам ужасни пукания и болки в червата, не знам дали може болката да се прехвърли и към кръста, заради забавената перисталтиката. От самото начало съм с подут корем.

Благодаря предварително.

И аз съм по същия начин и утре влизам в 8ма седмица,при мен обаче все още не се е видял ембрион последно бях в 6седмица когато бях и доктора каза рано е след две седмици пак ела ,та се надявам всичко да е наред и да видя ембрион и пулс

# 100
Здравейте,

Благодаря предварително.

И аз съм по същия начин и утре влизам в 8ма седмица,при мен обаче все още не се е видял ембрион последно бях в 6седмица когато бях и доктора каза рано е след две седмици пак ела ,та се надявам всичко да е наред и да видя ембрион и пулс

Надявам се всичко да е наред. При мен се видя ембрион и пулсации в края на 6г.с. седмица. Така че най-вероятно на следващия преглед ще видите и вашето малко сърчице.

Това ми е втора бременност, с първата нямах никакви болки в началото, като изключим, че накрая ме хванаха ранни контракции, които ме принудиха да лежа два месеца.

Но сега тези болки в началото доста ме притесняват, не знам от червата ли идва проблемът... Само през нощта ми се случват тези неприятни усещанията, много странно...

# 101
Аз имам съмнения, че тези болежки идват от червата.....просто това подуване и този запек....Аз съм по същия начин.

# 102
Здравейте,

Благодаря предварително.

Надявам се всичко да е наред. При мен се видя ембрион и пулсации в края на 6г.с. седмица. Така че най-вероятно на следващия преглед ще видите и вашето малко сърчице.

Това ми е втора бременност, с първата нямах никакви болки в началото, като изключим, че накрая ме хванаха ранни контракции, които ме принудиха да лежа два месеца.

Но сега тези болки в началото доста ме притесняват, не знам от червата ли идва проблемът... Само през нощта ми се случват тези неприятни усещанията, много странно...

На мен ми е трета бременност,предишните две са инвитро от втората имам дъщеричка и пак така имах болки доста ,постоянно ме болеше кръста и корема в началото,не се притеснявайте,всичко ще е наред

# 103
.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:33 от An_Belle

# 104
Здравейте,

Благодаря предварително.

На мен ми е трета бременност,предишните две са инвитро от втората имам дъщеричка и пак така имах болки доста ,постоянно ме болеше кръста и корема в началото,не се притеснявайте,всичко ще е наред

Силно се надявам! Благодаря за споделения опит ❤️

Общи условия

Активация на акаунт