Гери, би трябвало да няма отражение. Успях да хапна, изпих един парацетамол и ще имам 10 часа гладуване, а за теста дори 8 часа са достатъчни. Просто много се надявам да не повърна глюкозата 😅 Взех си и още едно пакетче резерва. Аз не знам вече коя седмица подред съм с почти целодневно гадене, няколко пъти давене, поне веднъж повръщане...ама то моето е все едно умирам и после ме е срам да погледна съседите 😅 Аз ще правя ранна фетална и БХС. Вече Чучумишев ще каже дали да направим амниоцентеза или кариотип, когато се роди бебчето. Все пак имам правен ПИД и няма нужда от пренатален тест, който няма да покаже носителство за съжаление. Дано твоето гадене и повръщане да е било инцидентно 🤗❤️ Аз днес рева над тоалетната докато повръщам....как съм гладна 😅 и все едно не съм бременна, а болна от тежка болест.
Луничке, дано след 12г.с. се спре с тези мъки или поне да не са целодневни.

Аз лично пренатален няма да правя, в понеделник съм на ФМ и БС и би трябвало да съм в 12 почти 13г.с. (не съм на 100% сигурна хаха, тъй като последния път го измериха с 4дни напред)
Тези от вас, които още не знаят, имате ли някакво предчувствие? Аз правих разни бабини щуротии за познаване на пола и ту сочат към момиче, ту към момче.