От известно време следя групичката, но не смея да се включа поради разни суеверни съображения. Но, хей ме тук. Та, и аз да споделя с радост: и ние очакваме нашето първо и много чакано бебче в началото на април ❤ Вече съм в 12 г.с.
Осмелих се да пиша в групата, за да споделя своя опит с пренаталните тестове, нещо, което , предполагам предстои на повечето дами в групичката ни. Ние се спряхме на лаборатория cell genetics, която ми беше препоръчана от АГ, която следи бременността. Доволни сме от това, че резултатът излезе бързо и от отношението, което ни указаха в самата лаборатория. Но мисля, че пренатални тестове се предлагат на доста места и навсякъде са доста прецизни, така че може би няма такова голямо значение къде ще се направи тестът.
Искам да попитам дамите, които вече са минали през това , а и тези , които са запознати: АГ каза, че другата седмица ще гледа подробно бебчето на ехограф, за да му види гръбначен стълб и други органи. Това ли е т.нар фетална морфология и чакахте ли и тя да мине , за да съобщите на близките си? Ние вече нямаме търпение да споделим прекрасната новина, но още обмислям дали да не дочакам въпросното подробно разглеждане на бебчето.
Иначе ще си имаме юначе и сме от София. Ще се радвам да се запозная и с други бъдещи мами от София.
Пожелавам на всички дами прекрасни емоции и лека бременност 🍀