Априлче 2025

• 42 456
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, прекрасни мами. Много съм притеснена. Преди малко след ходене по малка нужда, забелязах на салфетката съвсем бледо розова следа. Не знам как да го обясня точно, няма какво друго да е, освен капчица кръв, но беше наистина много бледо и еднократно. Някъде от 45 минути се следя и няма нищо друго. Какво да правя, дали да търся лекар, или ще ме помисли за луда? Случвало ли се е на някого? Чувствам се добре, но много се притесних. Според калкулатора трябва да съм 5та седмица и 6ти ден. На 29ти август съм на втори преглед и докторката каза, че тогава ще ми каже точната седмица. Благодаря ви предварително.

Здравей, аз също имах зацапване 5та седмица и АГ ме прати в дежурен кабинет. След това на редовния ни преглед ми изписа вагинален прогестерон и от тогава не съм имала зацапвания вече 2 седмици. Според мен се консултирай с лекар.

# 121
Здравейте, прекрасни мами. Много съм притеснена. Преди малко след ходене по малка нужда, забелязах на салфетката съвсем бледо розова следа. Не знам как да го обясня точно, няма какво друго да е, освен капчица кръв, но беше наистина много бледо и еднократно. Някъде от 45 минути се следя и няма нищо друго. Какво да правя, дали да търся лекар, или ще ме помисли за луда? Случвало ли се е на някого? Чувствам се добре, но много се притесних. Според калкулатора трябва да съм 5та седмица и 6ти ден. На 29ти август съм на втори преглед и докторката каза, че тогава ще ми каже точната седмица. Благодаря ви предварително.

Здравей аз в 6та седмица имах кафяво зацапване и отидох веднага защото бях притеснена, изписа  ми утрогестан ношпа и витамин Ц и зацапването спря ,не се притеснявай може би е добре да те прегледат за да се успокоиш 😇

# 122

Здравей, аз също имах зацапване 5та седмица и АГ ме прати в дежурен кабинет. След това на редовния ни преглед ми изписа вагинален прогестерон и от тогава не съм имала зацапвания вече 2 седмици. Според мен се консултирай с лекар.

Благодаря за отговора. Аз се чудя дали да ходя сега на дежурен или да изчакам до утре сутринта да отида при моята. Нямам никаква опция да се свържа с нея извън работното й време.

# 123

Благодаря за отговора. Аз се чудя дали да ходя сега на дежурен или да изчакам до утре сутринта да отида при моята. Нямам никаква опция да се свържа с нея извън работното й време.

Аз отидох в спешен кабинет, защото не бях чела нищо по темата и мислих, че всичко приключва. И веднага писах на АГ. Иначе и аз имах преглед на следващия ден. В спешния кабинет се успокоих доста. При всички положения почивай и си лежи повече. Стискам палци всичко да е наред.

# 124
Много благодаря за бързите отговори. Ще говоря след един час с гинеколог (имам тук една опция да си насроча телефонен разговор) и той ще ми каже, дали да отида на спешен. Много сте мили и бързи Simple Smile

# 125
Mila91#, надявам се, че всичко е наред и вече си спокойна ❤️

Аз обаче съм много притеснена... Снощи бях на празник на град с жива народна музика. Всичко продължи около 2 часа-2 часа и половина. Аз през цялото време си седях на пейката, но усещах вибрациите от музиката в гръдния си кош и корема си. Идеята беше да се отпусна и заредя с положителна енергия, а сега не мога да спра да мисля дали вибрациите са навредили на бебчето 🥺

# 126
Не мисля, че нещо може да му стане от музикални вибрации.

# 127
Здравейте и от мен. Това ми е трета бременност след 2 деца. Вчера бях на първия преглед - термин 17.04, откриха миомен възел, които не мислят, че ще попречи по някакъв начин и отлепване на сака. Назначиха ми терапия, до момента не съм имала кървене или болка и бях в шок, че има отлепяне. Настренията на докторката са оптимистични, не мисли, че има за какво да се притеснявам, но..  не знам как ще минат 2 седмици, за да чуем сърчице и да се успокоя.

# 128
Здравейте , момичета.

Записвам се и аз в тази страхотна темичка.

Искам първо да пожелая на всяка от вас здраве през цялата бременност и едно прекрасно бебе другата година. Жените сме герои ❤ Ще се радвам да си обменяме полезна информация и да се подкрепяме в нашата групичка.

Не съм споделила на почти никой още и вие сте направо почти първите Simple Smile) Нали знаете , щастието обича тишината ..

Искам да ви попитам - вие мислите ли да правите пренатален тест ?  Или биохимичен скрининг ?

# 129
Здравейте!

Включвам се и аз !
Термин: 9 април 2025.

Това видяхме на първия преглед- 7 август

Това е от 19 август, чухме и сърчице !♥️♥️♥️

Утре трябва да пусна кръвни изследвания и урина + торч панел.
Последните са ми от април, след биохимична.

За нас юли месец беше последният, в който опитвахме вкъщи. Август трябваше да почиваме, а септември да действаме за инвитро.
Имах таймираща инжекция на 11 юли, работихме само на 12-ти вечерта и ето го, 143 удара в минута 🥹🥹🥹🥹

# 130
Здравейте!

Включвам се и аз !
Термин: 9 април 2025.

Това видяхме на първия преглед- 7 август

Това е от 19 август, чухме и сърчице !♥♥♥

Утре трябва да пусна кръвни изследвания и урина + торч панел.
Последните са ми от април, след биохимична.

За нас юли месец беше последният, в който опитвахме вкъщи. Август трябваше да почиваме, а септември да действаме за инвитро.
Имах таймираща инжекция на 11 юли, работихме само на 12-ти вечерта и ето го, 143 удара в минута 🥹🥹🥹🥹

Прекрасно ❤ Моите снимки са подобни и моят термин е тогава. Прекрасна бременност ти желая.

# 131
Здравейте, бъдещи априлски мами! Изчетох всичко досега и е време и аз да се представя. На 23 г., първа бременност (много искана и желана), според АГ съм в 6+5 г. с. . Последния МЦ беше на 17.06, но поради късна овулация и дълъг цикъл след тест за овулация, опитът беше на 16.07. На 30.07 направих тест с много бледа черта, на 02.08 повторих и беше малко по-ясна. На 05.08 направих кръвен тест и беше положителен. На 12.08 бях на преглед за установяване на бременност и тя е факт. Видя се плоден сак с жълтъчно мехурче. На 19.08 отново бях на преглед и се видя ембрион и тупкащо сърчице ❤. На 26.08 отново съм на преглед и ще регистрираме бременност. АГ ми предписа витамин Д и фолиева киселина. Предвид нередовния МЦ, предполагаемият термин е 13.04.2024г.  Засега единствените симптоми, които имам са често уриниране, подути и болезнени гърди и умора.
И последно Simple Smile има ли мами от Пловдив?

PS.: прилагам снимка на малкото фъстъче Simple Smile

# 132
Здравейте, бъдещи априлски мами! Изчетох всичко досега и е време и аз да се представя. На 23 г., първа бременност (много искана и желана), според АГ съм в 6+5 г. с. . Последния МЦ беше на 17.06, но поради късна овулация и дълъг цикъл след тест за овулация, опитът беше на 16.07. На 30.07 направих тест с много бледа черта, на 02.08 повторих и беше малко по-ясна. На 05.08 направих кръвен тест и беше положителен. На 12.08 бях на преглед за установяване на бременност и тя е факт. Видя се плоден сак с жълтъчно мехурче. На 19.08 отново бях на преглед и се видя ембрион и тупкащо сърчице ❤. На 26.08 отново съм на преглед и ще регистрираме бременност. АГ ми предписа витамин Д и фолиева киселина. Предвид нередовния МЦ, предполагаемият термин е 13.04.2024г.  Засега единствените симптоми, които имам са често уриниране, подути и болезнени гърди и умора.
И последно Simple Smile има ли мами от Пловдив?

PS.: прилагам снимка на малкото фъстъче Simple Smile

И нашето малко фъстъче от днес ❤️

# 133
Честити ви малки фъстъчета 😍❤️🤗 Нека темичката да продължи да се пълни с такива хубави снимки и новини 🤗❤️🙏 Надявам се и аз да имам такава снимка съвсееем скоричко 🤗

# 134
Здравейте. Снощи бях на преглед, но викнаха лекаря по спешност и не получих никаква информация, освен снимката. Можете ли да ми кажете, според вас изглежда ли всичко наред . Първа бременност ми е и се притеснявам. Според календара ми би трябвало да съм 5 с и 4 д

Общи условия

Активация на акаунт