Априлче 2025

• 43 859
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм си взела цяла ролка пликчета 😀 За всеки случай. Оставила съм половинката да шофира и е доволен , че не му правя толкова забележки как кара.

Ели, явно днес е ден за усилено  гадене.

Дрийм, аз и без да съм бременна ми е уморено вечер. Даже като сме на почивка лягаме доста по-рано, от колкото като не сме.

Ще мине и този период момичета, ама няма да е скоро 😃

# 271
Аз съм си взела цяла ролка пликчета 😀 За всеки случай. Оставила съм половинката да шофира и е доволен , че не му правя толкова забележки как кара.

Ели, явно днес е ден за усилено  гадене.

Дрийм, аз и без да съм бременна ми е уморено вечер. Даже като сме на почивка лягаме доста по-рано, от колкото като не сме.

Ще мине и този период момичета, ама няма да е скоро 😃

Аз такава умора не бях изпитвала
… 😀

В коя г.с ви се появи гаденето ?

Иначе гърдите колко стават болезнени някой път.. леле 😌

# 272
При мен още в 4гс започна гаденето. От рано рано ме започна малкото. Голям гений очаквам 😁

Гърдите и мен ме болят понякога.

# 273
И аз се включвам с гадене и повръщане от 2-3 дни. Все си мислех, че ще се размина, но и мен ме застигна. Аз съм в 6г.с + 4 дни.

# 274
Здравейте, момичета 🤗❤️ Днес бях на преглед и бебчето е добре, има добър пулс, обаче се притесних, че отговаря на 7+1, а аз реално съм 7+3 пълни и днес ще станат 7+4. Гледаха ме през корема и мисля, че и това има значение. Предния път си отговаряше на 6+3, колкото и си бях, но прегледът беше вагинален. След две седмици отново съм на преглед. 🤗

# 275
Кактусче, не се шашкай. Аз миналата седмица в сряда бях на преглед на вагинален ехограф и докторът ми каза, че отговаря на 4 седмица, а аз трябваше да съм 5 +6. После каза, че пък отговаряло. Вчера бях на преглед, защото имах болки в кръста силни и ми се стори, че има еднократно розово зацапване. Съответно в спешното  измериха бобчето 6+2, 5 мм. По приложение трябва да е 6+3. Питах лекарката откъде е това разминаване и тя каза от ехографа и задкормилното устройство. Можеха си представиш с това отклонение почти се бях отписала... Ама бобчето е упорито.
Разликата вагинален и коремен ехограф е голяма, а и тази лекарка много спокойно ми обясни, че в началото е трудно да се определи с точност дали има изоставяне или не, защото е мн малко.
Добрата новина е, че няма повече зацапвания, няма отлепване, за болката взимам но шпа. И се моля всичко да е наред след 2 седмици.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 10:49 от Gery666_

# 276
При мен гаденето почна около 4г.с. после се успокои и след това на приливи и отливи... като ми е лошо ми е много лошо хаха. Гледам да хапвам по нещо малко като усетя, че ми се гади. Тази сутрин пих една чаша вода и стомахът ми не го понесе Sweat Smile И последните дни спя по 10+ часа и съм много изморена.

Вие откъде ще си купувате дрехи? Аз нося само дънки, но вече само един чифт ми става от подуването пък ще става и по-трудно.

# 277
Аз пък не мога да спя. Заспивам и след 2-3 часа се будя и до сутринта се въртя . Половинката ми слага Клексана в 7 и понякога заспивам до 9, а понякога не. Ще питам лекаря след 2 седмици дали мога да пия нещо за сън. Не се наспивам и още по-лошо ми става.

Кактусче ❤ Всичко е наред с бобчето. И аз си мисля, че е заради коремният или заради задмониторното устройство . Да си починете добре.

Ели аз нося рокли докато мога и то широчки. Аз и през зимата съм с ватиран чорапогащник и роклята. Поне докато мога.

# 278
На мен взе да ми се гади от няколко дни, но не е толкова страшно  и ще видим за напред. Засега ударих един чай с джинджифил и съм супер.
Пълнолуние и аз съм така със спането. Като ставам за работа съм като утрепана.
Мисля да пробвам с чаша топло мляко с мед, преди да пия нещо по-сериозно.
Ще ти кажа, ако има ефект.

# 279
Здравейте. Преди седмица бях на преглед. Едвам се видя бременност и то с вагинален ехограф. Днес вече трябва да съм 6 седмица и 2 дни видя се вече по голяма точица, но не като за 6 гестационна седмица. АГ каза да отида след 10 дни отново за да видим как се развива и дали изобщо се развива. Хора това ще са най дългите 10 дни в живота ми. Цикълът ми е редовен на 28 дни, последна менструация на 20 юли. Това е втора бременност и е желана. По календар съм с термин края на април, но имам усещането че за съжаление няма да се получат нещата. Има ли някои минал през това?

# 280
И аз останах с един чифт дънки, по същия начин заради издуването. Та се разрових в Shein и има доста дрешки на достъпни цени. Все пак не смятам да се изхвърлям и да купувам много дрехи, като след това няма да ги нося. Та мисля да поръчам и да ги пробвам
При мен гаденето почна около 4г.с. после се успокои и след това на приливи и отливи... като ми е лошо ми е много лошо хаха. Гледам да хапвам по нещо малко като усетя, че ми се гади. Тази сутрин пих една чаша вода и стомахът ми не го понесе Sweat Smile И последните дни спя по 10+ часа и съм много изморена.

Вие откъде ще си купувате дрехи? Аз нося само дънки, но вече само един чифт ми става от подуването пък ще става и по-трудно.

# 281
Viliana, а пускала ли си кръвен тест на хормона ЧХГ, ако се покачва и удвоява правилно, може би нямаш повод за притеснение. Също е важно, дали техниката при твоя гинеколог е добра, може да пробваш в някоя клиника по репродуктивна медицина, там техниката е доста по - добра.

# 282
За дрехи аз мисля да заложа на HM и на намалените неща в About you. Избързано взех едно яке за бременни зимата от Aу, но не съобразих, че бюста може да ми наедрее и до тогава да не ми става. Но имам 100 дни да реша дали да го задържа.

Вили и аз бих пробвала друг лекар с по-добра техника, както проследяване на ЧГХ хормона през 48 часа.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:42 от Пълнолуние

# 283
Вили, виж поста ми отгоре. И на мен ни казаха, че не се вижда добре и не отговаря на седмиците, а имах много добро ЧХГ и прогестерон. На спешен кабинет ме провериха и се отказа, че има разлика само с 1 ден от приложението.  Смени специалиста и късмет Simple Smile

# 284
Гери, много ти благодаря 🤗❤️🥰
Аз си взех захаросан джинджифил и сякаш има ефект. Има и такъв с мента 😁

Аз също препоръчвам да се пусне ЧХГ през 48 часа и преглед при друг лекар.

Общи условия

Активация на акаунт