Априлче 2025

• 43 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Вие споделяли ли сте вече на приятели за бременността? Аз вече го споменах в предишен коментар, че утре ще кажа в работа на ЧР след прегледа ми при АГ и ми се иска на най-близките колежки да кажа също (те са 3)

# 286
Вие споделяли ли сте вече на приятели за бременността? Аз вече го споменах в предишен коментар, че утре ще кажа в работа на ЧР след прегледа ми при АГ и ми се иска на най-близките колежки да кажа също (те са 3)

Аз на работата смятам да кажа след 3тия месец, ако нещо не ми се наложат отсъствия дотогава. На най- близките приятели (4 семейства) и на роднините казахме, след като видяхме пулса Simple Smile на мен ми идва на всички да кажа, но все още се сдържам 🤣

# 287
Като видяхме // черти бях против да казваме ,но мъжа ми от радост каза на всички.
Майка ми и тя казала на познати и роднини...
За сега всичко е наред,важното е да мислим в положителна посока.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:23 от Анонимен

# 288
Ние искаме да изчакаме поне още месец преди да кажем на близки и роднини. Засега никой не знае. Първият триместър е най-критичен. Аз в момента съм със зацапване от няколко дни и честно казано не искам да казвам нищо на никого поне засега.

# 289
Здравейте дами, минах при АГ днес и по принцип съм 8гс+3дни, но като го видяхме беше 9гс+1ден... предполагам расте бързо? хаха Видяхме му сърчицето как тупка, но за съжаление не успяхме да го чуем, заради самия апарат на АГ-то ми. Споделих и в работа на една колежка и ЧР и сега съм по-спокойна.

# 290
Здравейте, мами. Как се справяте с гаденето? Изчетох сумати информация, пробвам какво ли не, но по цял ден съм като парцал. Повръщам не повече от един, два пъти на ден и то не всеки ден, но през цялото време се чувствам много отпаднала, тежко ми е на стомаха (най-вече областта на слънчевия сплит), през нощта даже, като се събудя и ми се гади. Пуснаха ми една седмица болничен, макар че работата ми не е натоварена, но през един час трябва да легна, иначе имам чувството, че ще припадна. Много се радвах в началото, че имам симптоми, но започвам да се притеснявам, дали ще мине. Лекарката ми изписа Вомекс, който помага само първите 40 Мин след прием. Ще се радвам, да споделите вашите преживявания. Благодаря.

# 291
При мен може би газираната вода ме успокоява, но за кратко, по същия начин съм и аз от няколко дни. Мисля да пробвам с чай от джинджифил, гледах, че тук го препоръчват.

Здравейте, мами. Как се справяте с гаденето? Изчетох сумати информация, пробвам какво ли не, но по цял ден съм като парцал. Повръщам не повече от един, два пъти на ден и то не всеки ден, но през цялото време се чувствам много отпаднала, тежко ми е на стомаха (най-вече областта на слънчевия сплит), през нощта даже, като се събудя и ми се гади. Пуснаха ми една седмица болничен, макар че работата ми не е натоварена, но през един час трябва да легна, иначе имам чувството, че ще припадна. Много се радвах в началото, че имам симптоми, но започвам да се притеснявам, дали ще мине. Лекарката ми изписа Вомекс, който помага само първите 40 Мин след прием. Ще се радвам, да споделите вашите преживявания. Благодаря.

# 292
Аз пия антиметил по 2 пъти на ден. Пак е джинджифил. След няколко приема започна да ми намалява симптомите на гадене, но не ги спира. Хапвам от време на време препечен хляб или сухари, т.е да не е празен стомаха за дълго.

# 293
Здравейте,някой вече ,взел ли си е болничен

# 294
Здравейте,някой вече ,взел ли си е болничен
Аз съмс болничен от личен лекар от 16 септември почвам с 30 дневните

# 295
Аз почнах да пия ментов чай без подсладител и много ми успокоява стомаха. Също така като усетя, че почва да ми се гади хрускам някакви неща или взимам ментов бонбон.

# 296
Аз почнах да пия ментов чай без подсладител и много ми успокоява стомаха. Също така като усетя, че почва да ми се гади хрускам някакви неща или взимам ментов бонбон.

Що пробвам с ментов бонбон и неподсладен чай. И аз пия чай, но слагам мед и лимон. Или пия водя с джинджифил и лимон. Днес си разредих половин кола с газирана вода и оживях за няколко часа, даже успях да си изчистя вкъщи. И сега усещам, че пак "нещо се надига" 🤣

# 297
За дамите от София, къде се/ще се следите? Моят АГ не следи бременности и ми каза няколко имена, които аз така и не запомних, но също така ме посъветва сама да си потърся и реша. Във Вита сумата е доста висока само за следенето и се ориентирам към Пентаграм - д-р. Тошева и след това за раждане ще го мисля. Имам позната, която се следи в Пентаграм и е доволна. Скоро трябва да ходя на фетална и не знам накъде да се ориентирам Sad

# 298
За дамите от София, къде се/ще се следите? Моят АГ не следи бременности и ми каза няколко имена, които аз така и не запомних, но също така ме посъветва сама да си потърся и реша. Във Вита сумата е доста висока само за следенето и се ориентирам към Пентаграм - д-р. Тошева и след това за раждане ще го мисля. Имам позната, която се следи в Пентаграм и е доволна. Скоро трябва да ходя на фетална и не знам накъде да се ориентирам Sad

Обмислям Свети Лазар.

Първата  морфология в края на месеца -  Неоклиник , след това обмислям от втори триместър живот и здраве в Свети Лазар.

# 299
За фетална морфология -МЦ Марковс 🤌🏼 проф. Марков или д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт