Априлче 2025

• 44 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
При мен са на приливи и отливи. Гаденето се засили в 5 и 6г.с. беше ужасно просто. После спря за една седмица и след това пак почна много гадно. Сега се успокои, но имам дискомфорт... последните дни се будя по няколко пъти през нощта да ходя до тоалетната, постоянно ми се пишка и през деня. И умора, мнооого голяма умора все още продължава.

# 391
Момичета , аз съм в 8г.с +4дни, нямам никакви неприятни симптоми,  освен поддуването на корема, ужасно е...все едно съм в 20г.с много ми е тежко и дискомфортно особено следобяд, като балон съм...но поне се успокоявам , че е само това за сега !!!!

# 392
Аз пак съм много зле…
За информация, гаденето ако е придружено с рефлукс, недейте да пиете чай от мента или да ядете диня… Опитах да заместя водата, с нещо хидратиращо, от което не ми се повръща. Голяма грешка! Динята и ментата засилват рефлукса и почнах да повръщам като фонтан… грам не ми е забавно тая вечер. Опитайте със студено прясно мляко… уж успокоява.
Не знам още колко ще издържа, ама вече има почна да ме избива на рев 😭😭😭 11седмица и 3 дни…

# 393
Аз пак съм много зле…
За информация, гаденето ако е придружено с рефлукс, недейте да пиете чай от мента или да ядете диня… Опитах да заместя водата, с нещо хидратиращо, от което не ми се повръща. Голяма грешка! Динята и ментата засилват рефлукса и почнах да повръщам като фонтан… грам не ми е забавно тая вечер. Опитайте със студено прясно мляко… уж успокоява.
Не знам още колко ще издържа, ама вече има почна да ме избива на рев 😭😭😭 11седмица и 3 дни…

О, AnBolein, с теб сме, макар и виртуално. ❤️ Аз, както повръщах само по веднъж на няколко дни, вече 6ти ден повръщам всеки ден. Днес съм 9та седмица и 0 дни. Много съм изморена и установих, че съм свалила 2кг. Умирам от глад, а карам само на солети, печена филия със сирене, краставица и маслини и то по съвсем малко. Постоянно гледам календара със седмиците и си викам "кога ще дойде 2рия триместър"... Още не съм казала на всички приятелки, но тези на които съм споделила, се оказва, че са не са имали такива симптоми и чак се притесняват за мен, а така и аз се притеснявам повече, започвам да се чудя дали аз нещо не съм направила грешно, дали всичко е наред и тн.. Но, вярвам, че е нормално и ще ни олекне, разсейвам се с Нетфликс и се радвам, че мъжът ми успява все още да изтърпи цялото мрънкане и лошо настроение, даже се чуди какво да ми сготви.
Стискам палци да ти мине и да поспиш. ❤️

# 394
Аз пак съм много зле…

О, AnBolein, с теб сме, макар и виртуално. ❤ Аз, както повръщах само по веднъж на няколко дни, вече 6ти ден повръщам всеки ден. Днес съм 9та седмица и 0 дни. Много съм изморена и установих, че съм свалила 2кг. Умирам от глад, а карам само на солети, печена филия със сирене, краставица и маслини и то по съвсем малко. Постоянно гледам календара със седмиците и си викам "кога ще дойде 2рия триместър"... Още не съм казала на всички приятелки, но тези на които съм споделила, се оказва, че са не са имали такива симптоми и чак се притесняват за мен, а така и аз се притеснявам повече, започвам да се чудя дали аз нещо не съм направила грешно, дали всичко е наред и тн.. Но, вярвам, че е нормално и ще ни олекне, разсейвам се с Нетфликс и се радвам, че мъжът ми успява все още да изтърпи цялото мрънкане и лошо настроение, даже се чуди какво да ми сготви.
Стискам палци да ти мине и да поспиш. ❤

Аз повечето дни повръщам сутрин веднага след като се събудя и един два пъти си върнах обяда в работата. Ако повръщаш постоянно по цял ден, тогава се консултирай с лекар.

Това за чай от мента, на мен лично много ми помага като ми стане зле на стомаха.

Една позната нямаше никакво гадене, само умора. Други пък ми казаха, че през цялата бременност са били с гадене или първите месеци само повръщане.

Аз досега киселини не съм имала през живота си и сега ме почнаха 🥴

# 395
AnBoleyn за рефлукс питай за Гастротус. Дават го за бебета с рефлукс и определено помага, но да те предупредя, че трябва на всяко ядене да се приема.
С предната бременност имах много сериозен рефлукс и това ми изписаха.

# 396
Момичета, вярно ли е , че и при момичетата , и при момчетата има издутинка в началото? В 11 г.с се вижда лека такава, но без тестиси всеки още. Като всеки човек, любопитна съм за пола - без огромни предпочитания , наистина искам да е здраво и мисля главно за предстоящата морфология и скрининг.

Поздрави

# 397
Благодаря ви #Mila91#, #Gerry666_, #eliepeanut за подкрепата!
Вчера просто бях развалина, не си спомням как съм заспала. Но спах 12-13 часа без пробуждане.

Gery666, точно това ми изписа гастро. Беше я малко страх да не направя реакция към билковите съставки, въпреки че не съм алергична към нищо. Вчера в кризата изпих 2 глътки Гадтротус сироп и точно след 10 Мин повърнах всичко. Не знам от него ли или просто стомаха ми не издържа вече. Май за сега ще съм на студено прясно мляко, че ми облекчи малко.

Mila91# аз не смея още да кажа на приятелки. И без това всичките се похвалиха след бременността, че макс 1-2 пъти са повърнали общо. Едва ли могат да ми помогнат с нещо и най-много да ме притеснят и мен, че нещо не ми е наред. А то симптомите са си супер специфични.
Но иначе знам, че ако повръщаш повече от 1-2 пъти на ден, хубаво е да отидеш в спешното да ти сложат малко глюкоза. Аз бях през ден да повърна, или всеки ден по веднъж-два пъти за някакъв период, имах там екшън 4 пъти една вечер, ама само един ден се случи.

dreamer1992 вярно, гледах даже снимчици в интернет. Ще прикача тук да сравняваш с твоите 😅Ако откриеш пола самичка би било супер яко. Аз сравнявах, но не съм 100% сигурна какво виждам. Ориентирай се за местоположението по пикочния мехур. Той трябва да се вижда ясно ❤

# 398
Здравейте, изчезнах от грижи и нерви покрай прогестерона.. не мога да го кача и това е Sad заковало се е и не мърда. От днес сменям на Утрогестан 300мг, да видим дали ще има някакво подобрение. Чисто информативно приемащите го тук с какви резултати сте, имате ли покачване?
Иначе последните дни и аз съм като балон, хващам се и да преяждам, после ми е адски тежко и издуто. Навлизам в 8гс.

# 399
Аз просто спрях да го изследвам....не се покачва и точка 😅 ама поне е в норма. Около 17-18ng го държа.

# 400
Аз просто спрях да го изследвам....не се покачва и точка 😅 ама поне е в норма. Около 17-18ng го държа.

Kactus, а АГ-то ти как го интерпетира? Моя се е задържал на 23ng и това се третира като нещо не ок... Аз почвам вече да се чудя дали реално имам поводи за толкова много притеснение и драми с този хормон 😳😬

# 401
Natti8, важното е да е над 10ng, не се притеснявай 🤗❤️ На мен ми казаха, че 18ng е много добър и няма нужда от допълнителна терапия. Само веднъж поставих една инжекция Прогестерон Депо 250мг, иначе съм на Циклогест 2×1 и по 1 Пролутекс.

# 402
Natti8, важното е да е над 10ng, не се притеснявай 🤗❤️ На мен ми казаха, че 18ng е много добър и няма нужда от допълнителна терапия. Само веднъж поставих една инжекция Прогестерон Депо 250мг, иначе съм на Циклогест 2×1 и по 1 Пролутекс.

Направо ми върна надеждата, много благодаря, че сподели, Kactus. При мен също остават като варианти, споменатите от теб препарати, ако с този утрогестан не се задържи нивото Simple Smile

# 403
Здравейте, момичета, записвам се и аз в темичката. Днес съм в 9+1 г.с.
Миналия понеделник бях на преглед и ембриончето си вървеше точно. Вчера ми зацапа еднократно, и почнах да се притеснявам. Днес нямам зацапване. Датата за следващия преглед е на 24.09.
Желая на всички лека и безпроблемна бременност.

# 404
Здравейте, момичета, записвам се и аз в темичката. Днес съм в 9+1 г.с.
Миналия понеделник бях на преглед и ембриончето си вървеше точно. Вчера ми зацапа еднократно, и почнах да се притеснявам. Днес нямам зацапване. Датата за следващия преглед е на 24.09.
Желая на всички лека и безпроблемна бременност.

Здравей , с теб сме горе долу в еднаква седмица аз съм 9г.с. 0дни , на преглед съм и аз на 25.09
Но според мен да не се притесняваш иди на лекар, аз миналата седмица така направих , непринудено запазих час и отидох , просто за лично успокоение, не бих могла да издържа до редовния си преглед, особено след зацапване
Моя съвет е иди и виж, да си спокойна

Общи условия

Активация на акаунт