Априлче 2025

• 43 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета. Моят лекар работи по ЗК и каза, че има два вида направления - едното е за откриване на бременност, другото е за проследяване. Едното може от 7гс, а другото от понатам.
Давам отчет и за овесените ядки - много съм доволна, много добре действат. Аз ги хапвам варени с вода. Хапвам и Активиа. Но на мен ми се гади повече от тях. Сега не ми е такъв проблем гаденето - не съм повръщала, но с предната беше някакъв ад и спрях да ям овесените ядки.  Затова имайте го в предвид

# 376
Здравейте, прекрасни мами. Може ли тези, на които им намаляха симптомите, да споделите в коя седмица усетихте подобрението? Аз съм в края на 8ма, преди повръщах веднъж на няколко дни, от три дни повръщам всеки ден. По един път на ден, не повече, затова не смятам, че е притеснително самото повръщане, но гаденето ме убива. Имам нужда да чуя някаква надежда от вас. Simple Smile
Между другото, най- лошо е гаденето вечер и през нощта, не знам на какво се дължи това. Може би, защото след работа вече съм тотално изтощена. Има ли някой, на който му е по- лошо гаденето вечер, отколкото сутрин?
Благодаря ви много предварително. Simple Smile

# 377
И аз имам ужасно гадене надвечер и тогава  повръщам. Като цяло почти постоянно ми се гади и често ме болят и се надуват венците.

# 378
Здравейте, прекрасни мами. Може ли тези, на които им намаляха симптомите, да споделите в коя седмица усетихте подобрението? Аз съм в края на 8ма, преди повръщах веднъж на няколко дни, от три дни повръщам всеки ден. По един път на ден, не повече, затова не смятам, че е притеснително самото повръщане, но гаденето ме убива. Имам нужда да чуя някаква надежда от вас. Simple Smile
Между другото, най- лошо е гаденето вечер и през нощта, не знам на какво се дължи това. Може би, защото след работа вече съм тотално изтощена. Има ли някой, на който му е по- лошо гаденето вечер, отколкото сутрин?

Аз не смея да кажа, че е намаляло, ама май гаденето не е толкова тежко вече. 11 седмица съм, обаче ако ми се пригади изведнъж от някаква храна която съм яла скоро, в рамките на 5-10 Мин и съм повърнала без никакво усилие. Предните седмици гаденето беше много силно вечер и към 1-2 през нощта беше много тежко понеже и не можех да повърна и не можех и да спя. И да легна не можех, седях на пода в банята 😅Сега това го няма, поне спя спокойно. Има надежда момичета, още малко ❤ Изглежда цяла вечност, но отминава!  Сериозна подготовка за бъдещата мама и психическа и физическа 😅

# 379
И аз имам ужасно гадене надвечер и тогава  повръщам. Като цяло почти постоянно ми се гади и често ме болят и се надуват венците.

Стискам палци скоро да отшуми. 🥰 На мен също ми кървят венците при миене, но не ме болят...

# 380
Mila91#, благодаря ти 🤗❤️❤️❤️
Дано след 12г.с. да отминат всички неразположения и да се радваме на прекрасна бременност! 🙏❤️☀️🌷🍀

# 381
Момичета, постоянно ли ви болят гърдите или имате и дни, в които болката намалява ?

Интересно ми е при нас как е . Simple Smile

# 382
Момичета, постоянно ли ви болят гърдите или имате и дни, в които болката намалява ?

Интересно ми е при нас как е . Simple Smile

При мен намалява понякога. От няколко дни забелязах, че не са чак толкова чувствителни и болезнени.

# 383

В 10г.с. съм и гаденето намаля, понякога имам едно такова усещане в стомаха и не ми се яде нищо, но отшумява след като хапна. Постоянно ми е отпаднало и не мога да се накарам да свърша нищо в нас. Потя се много повече от преди да забременея. Гърдите ми, има дни в които толкова ми тежат и са ми некомфортни, а не съм с пищна гръд като цяло хаха. Зърната обаче са ми много чувствителни, изобщо нищо да не се докосва до тях.

Усещам освен крампи като пред цикъл и кратка остра болка, предполагам ми се размества тялото и се подготвя Smile и то главно вечер я усещам тази болка.

Много ми се ядат пържени картофи последната седмица и нещо, както и все гадни храни и кисели желирани бонбони Satisfied Нямам търпение за сезона на туршиите, защото сънувам карфиол от туршия.

# 384
Здравейте, момичета. Моят лекар работи по ЗК и каза, че има два вида направления - едното е за откриване на бременност, другото е за проследяване. Едното може от 7гс, а другото от понатам.
Давам отчет и за овесените ядки - много съм доволна, много добре действат. Аз ги хапвам варени с вода. Хапвам и Активиа. Но на мен ми се гади повече от тях. Сега не ми е такъв проблем гаденето - не съм повръщала, но с предната беше някакъв ад и спрях да ям овесените ядки.  Затова имайте го в предвид
Моят АГ ми каза да си взема направление  номер 9- то май е за проследяване. Попитах го дали няма изискване да е от по-късна седмица (аз съм в 10г.с.) и каза, че не. Надявам се и ЛЛ да е на същото мнение😄

# 385

В 10г.с. съм и гаденето намаля, понякога имам едно такова усещане в стомаха и не ми се яде нищо, но отшумява след като хапна. Постоянно ми е отпаднало и не мога да се накарам да свърша нищо в нас. Потя се много повече от преди да забременея. Гърдите ми, има дни в които толкова ми тежат и са ми некомфортни, а не съм с пищна гръд като цяло хаха. Зърната обаче са ми много чувствителни, изобщо нищо да не се докосва до тях.

Усещам освен крампи като пред цикъл и кратка остра болка, предполагам ми се размества тялото и се подготвя Smile и то главно вечер я усещам тази болка.

Много ми се ядат пържени картофи последната седмица и нещо, както и все гадни храни и кисели желирани бонбони Satisfied Нямам търпение за сезона на туршиите, защото сънувам карфиол от туршия.

И аз я имам тази болка понякога, не е много силна. Дано с напредването на седмичките съвсем да изчезне гаденето. Аз чакам втория триместър, да видим дали ще дойде този прилив на енергия, за който някои мами съобщават. 🤣

За пържените картофкииии... Мале как ми се хапват и на мен, най- лошото, че ми се хапват от Мак Доналдс картофките 🤣🤣🤣 един път изпържихме вкъщи и хапнах няколко, не можах повече, но тези другите, сигурно скоро ще ги сънувам 🤣 засега, обаче се въздържам

# 386
Мими, на мен талон номер 9 ми дадоха още в 7+г.с. 😁 Няма да има проблем.

# 387
Благодаря за насоката, Kaktus , Gery666 и MariaNicko.  Ще ида през личния да си взема направление 9 и аз.

И аз имам едни срязващи болки при движение.

Гаденето определено това с честото ядене на малки неща ми помага. Ще си заредя и солети за по време на път, защото таткото има превъзходни качества, но гладкото каране без резки маневри и ускорения не е от тях. А последните седмици от возенето ми се гади.

Като прочетох за туршиокарфиола на Елипийнът и на мен ми се дояде. Докато не ми се е доял тебешир, приемам че нещата са под контрол.

Разколебах се за пренаталния тест… но пък имам фетална морфология на 23ти. Едното не отменя другото:, но засега няма да правя. Нещо не съм убедена в АГ проследяващия ми и ви завиждам на които сте си намерили доверен такъв.

# 388
Здравейте момичета , как сте със симптомите ? Моите нещо изчезнаха днес , дано е нещо моментно .

# 389
Започват да намаляват с времето. Нормално е.
Вие как сте с главоболието? Два дни пия по един парацетамол, будя се с адско главоболие сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт