Обаче наистина при много сме ходили, вкл. и в друг голям град. Моя близка роднина също е ветеринар.
Съмняваха се в инфектирани анални жлези, дерматит на опашката, даже ампутация на опашката предложиха на 1 място.. Голям ужас ви казвам, ходехме всяка седмица на инжекции по 150лв. После в друга клиника, пак.
Аз отдавна гледам кучета, много неща знам за тях, писах и на чуждестранни доктори даже. Пратих им видео. Писаха ми повече разходки, че да се уморявал. Каишки успокоителни, какво ли не.
Така изведнъж да се промени рязко...
Промени се и с години е така. На 99 проц. съм сигурна, че е на нервна почва. Дразни се от много хора, от шум, гости като имаме. И започва да се върти и да хапе опашката, като издава звуци все едно лай, като от филмчето за тасманийския дявол.
Аз от години го търпя, даже витамини не иска да пие. Абсурд да му сложа хапче в устата, да му махна бълха или кърлеж, раничка ако има да я промия. За всичко ходим шри вет. - уши, нокти и т.н. На нас нищо не дава, злоби се, звери се.
Хапал е мъжа ми няколко пъти до кръв.
Иначе е много умен, мога да го разходя без каишка, знае команди, знае си всичките плюшени играчки по име. Като му кажа дай мишката, костенурката и т.н. носи.
Аз бих го изтърпяла няколко години още, колкото му е писано. Какво ли не сме преживяли заедно, дълга тема е, но и на ръце съм го носила ужилен от пчела по доктори и по спешност в 23ч беше изял боклук му беше лошо... И какво ли не!
Тревожи ме, че ще тормози и бебето, това е ..

Дано спи дълбоко!