"Системата - 60" - тема 55

• 20 274
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • в реалния свят
Привет, момичета🙂
Малко останахме на диетката.
Днес:
З - 2 сандвича от хлебче с хуск +крема сирене и домат. Това почти безвъглехидратно хлебче ми се видя вълшебно. И ми засища психологическата нужда от хляб, и ми действа добре за wc.
О - на зъболекар
В - кисело мляко с краставица
В неделя ми е отчетния първи месец от режима. Надявам се да се похваля с добър резултат.
Цветна избяга от темичката.
Лебед , да се оправяш.
Kally May , гоня те в резултата, ама едва ли ще имам - 7.

# 121
  • София
Привет и от мен!

Мама барба, браво на теб! Ще чакаме да се похвалиш в неделя. Този мой резултат се дължи на оскъдните закуски в началото на режима. Както и тогава писах - исках да яхна вълната на първоначалната мотивация. После минах на малко по нормални закуски. Важното е да отчетеш минус и с усмивка да започнеш следващия месец. Аз за втория ми месец не очаквам същия резултат. Може би нещо от рода 2-3-4 кг. Важно ми е да вървя надолу. Знам, че ще е бавно, но пък сигурно.

Лебед, дано помогне чесънчето. Но ако нещата загрубеят, не му мисли и почвай АБ. Циститът е ужасно нещо.

(1) Ден 11
З: В 6:00 - закуска-пица (от онези големите, които продават в баничарниците), кафе
О: В 14:00 - печени чушки с доматен сос и сирене
В: В 17:30 - 2 парченца кашкавал, ябълка, 3 бонбона тофифи

# 122
Здравейте, момичета. Не съм ви забравила. Случиха се разни неща покрай мен и буквално живота ми се обърна на 180 градуса. Не пиша, защото не съм системна. Тренирам и съм на режим, но поради обстоятелства закусвам стабилно и после съм на лека вечеря. Обикновено салата +протеин. Смених работата и ми идва много нагорно да свикна с новостите и през деня от напрежение не мога да ям. В момента е такова положението. Няма да е все така. Хубавото е, че вече паднах под 80 кг и съм с първа цифра 7.Та аз си ви чета, но не пиша. Радвам се на успехите ви. Продължавайте все така! Не Лебед пожелавам успешно инвитро, когато му дойде времето!

# 123
  • в реалния свят
Цветна, дано спадне напрежението от новата работа и всичко ти се нареди. Малкото, които пишем също си нарушаваме режима, но резултатите са важни.
Днес:
З - кисело мляко с канела и хуск
О - супа топчета със зеленчуци (този обяд ще си го ям няколко дни)
В - сухари с крема сирене и една грешна поничка.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 16:50 от мама барба

# 124
Kally May надявам се, благодаря! Каквото и да си говорим, добре ти се получава и ще зашеметиш с качествен резултат!

cvetnaS иу-ху!!! 7! Друго си е!
Благодаря ти за думите, нямам търпение вече!
Иначе, ние при нас имаме едно ново момиче, милото, от притеснение дори и вода не може да пие, та, все едно те виждам теб. Сигурна съм, че колегите ти скоро ще върнат спокойствието ти и всичко ще си влезе в релси Heart Decoration

мама барба благодаря ти и на теб, дано!
Гледам ти менютата и малко ме притесняват. Ще ти обясня защо. Системата можеш да сравниш с маратон, ако спринтираш в началото, много е вероятно да ти е много трудно към средата и да нямаш енергията за края. Ако имаш опит, давай, но ако не, "грешните понички" ги слагай сутрин, защото приета вечерта захарта, заличава цялото ти усилие за деня. Минала съм през Системата твърде много пъти грешно, за това го пиша. Все още не знам дали този път го правя, както трябва, но съм сигурна, че е най-доброто ми преминаване на "маратона" за момента. Та, притеснявам се да не стигнеш до момент, в който да имаш срив заради малкото храна, която поемаш. Бих ти препоръчала да увеличиш количеството на храната в закуската и да добавиш малко храна за дъвчене на обяд (да не е само супа,  която почти изпиваш).

Днес ми е оризов ден... пропуснах закуската и ми е грешна вечерята, но записвам леко объркващо, за да не си личи Stuck Out Tongue Winking Eye

Ден 6 + 200
з/о: ориз с масло и сирене и шепа орехи
о/в: ориз с масло, сирене и две яйца
Чудя се за една късна вечеря с круша, но вероятно ще пропусна.

# 125
  • в реалния свят
Привет в петък 13-ти.
Менюто приготвено за хапване в офиса:
З - 2 сандвича с домат.
О - гъста супа с топчета
В - омлет със спанак
Лебед, с поничката съм наясно. Трябваше да я оставя за закуска, но... Всичко, което пишеш е вярно. Но аз отслабвам с нисковъглехидратно хранене и ранна вечеря. Това действа при мен, но си позволявам рядко и отклонения. За по-малко от един месец боря вече 6-я килограм, въпреки че имам почти едноседмично отклонение от режима, докато бях на екдкурзия преди две седмици. Свикнах да ям и малки порции. Единственото ми неудобство е чувството за глад към 21-22ч, но го преодолявам. Така години наред отслабвах и с 90-дневната диета, ама там ме гонеше доста глад. Лошото е при мен, че не обичам месо и риба и рядко ги включвам. А те засищат.

# 126
  • София
Хубавото е, че вече паднах под 80 кг и съм с първа цифра 7.
Когато дойде време и аз да напиша същото, няма да ми стигнат емотиконите на радост от целия Интернет!
Но засега съм доста далече от този резултат и се фокусирам само върху малките победи.
Днес бележа една такава - минус 1кг от началото на месеца.
Цветна, пожелавам ти съвсем скоро нещата при теб да се успокоят и да влезнат в нормални релси! Ние сме тук за теб и ще те чакаме. Heart

Мама Барба, и аз съм като теб. Нисковъглехидратен режим и ранна вечеря на мен ми се отразява най-добре. Но за разлика от теб, месото е жизненоважно за мен. С ниско желязо съм, понякога пада рязко без видима причина и чувството и симптомите са ужасяващи. Пия непрекъснато таблетки, за да го поддържам да не пада под минимума и яко витамин С, за да се усвоява желязото по-добре от организма. Ако изключа месото, умирам - дали, заради ниското желязо или защото лекарката ми ще ме убие, резултатът все ще е фатален.
На 90-дневната и аз съм била, преди да открия Системата. Няколко пъти съм опитвала, но никога не съм я издържала пълните 90 дни. Имаше резултат, но не е моето.

Пиша менюта за вчера и днес.

(1) Ден 12:
З: Домашни банички със сирене, 2 курабийки, кафе
О: Свински котлет, краставица
В: 2 тънки филийки ръжен хляб с кашкавал в 16:00, ябълка в 17:30
+ ужасно много вода през целия ден

(2) Ден 13:
З: Топъл сандвич с шунка и кашкавал, кафе
О: Пилешко месо, салата домати и сурови чушки
В: Ябълка и айрян

# 127
мама барба, е, значи си с опит и знаеш кое как ти се отразява, тогава си карай с твоя ритъм и комбинации Flowers Tulip

Kally May Joy, опасна докторица си имаш, гледай да не я подлютяваш с безжелязие Joy

Днес пих отново малко за моите стандарти вода и някак не задоволих апетита си с храната, която приех, защото очаквах повече от нея. Сега се изкушавам за малко плодове, но ще мина и без тях, наблягам на течностите.

Ден 7 + 200
з: двоен сандвич с масло и кашкавал + два шоколадови бонбона
о: свежа салата с авокадо и козе сирене + свинско печено със спаначена ризото
в: ребърца и малко зелева салата с майонеза

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:59 от Лебед

# 128
  • София
Ей, това почивните дни от работа са абсолютен мираж, че са почивни! То не бе чистене, пране, гладене, смени чаршафите, избърши прах, сготви нещо... TriumphConfounded То за какво ми е фитнес, братче, като всяка седмица се повтарят тия дейности!

(1) Ден 14
З: топъл сандвич с кашкавал, кафе
О: Риба в доматен сос, краставица
В: Гъбена крем супа, моркови

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:15 от Kally May

# 129
Kally,  и при мен е така. Сменях чаршафи, пържих филийки, пекох палачинки, разчиствах мазата. Сега пия чай и си почивам. После се впускам да чистя банята и да готвя. Накратко не ми е скучно 🤣
От днес пак в редичките ви. Ден 1
З: пържени филийки, хайвер, фрапе
О: риба тон, домат, малко грозде
В: варени яйца, домат
Да уточня, че се водя по вариант 2 на системата. Смятам тези дни да се пробвам да си направя квас и да си пека хляба вкъщи. В магазина доставят хляб с квас от друга фирма и не ми харесва. Взех да свиквам с новостите покрай мен и ми е по-спокойно

# 130
И моят почивен ден беше "тежък". Заради лошото време котките спаха/спят върху мен цял ден Animal Kissing Cat

Ден 8 + 200
з: купа овесени ядки с кисело мляко, банан, шепа червени боровинки, круша, ленено семе и малко мед
о: ориз с грах
сз: 4 сини сливи и две големи чепки чудесно захарно бяло грозде
в: кюфтета

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:35 от Лебед

# 131
  • в реалния свят
Цветна радвам се, че пак се връщаш при нас.
Днес ми беше ден, посветен на Русе. Бяхме на фестивал на торта Гараш. Та от там си купих миниторта и бонбони гараш. За закуска утре разбира се 😂
Бяхме и на някакъв римски пазар на крепостта, та и от там си взех нещичко за хапване - фермерско козе и овче мляко и кашкавал с различни подправки.
Ако не валеше постоянно дъжд, денят щеше да бъде топ.
Днес яденето не ми е системно - една голяма салата Италяна(маруля, домат, краставица, шунка, топено сирене, крутони, няколко макарони и сос) и айрян. Няма време за друго, не съм и гладна.
Май само моят ден е бил почивен🙂

# 132
Здравейте. Ден 2
З: картофена салата, риба, кисели краставички, грозде ( направо си беше снощната вечеря 😊)
О: картофена салата, кисели краставички, сирене, грозде
В: протеинов шейк. Нещо не ми се ядеше
Вчера  заложих да си направя квас. Да видим дали ще ми се получат нещата.

# 133
  • София
(1) Ден 15
З: Топъл сандвич с шунка и кашкавал, малко парченце сладко руло, кафе
О: Ризото с манатарки и пармезан, айрян
В: Толкова преядох на обяд, че преди малко изядох само една ябълка, а малко по-късно ще си направя един билков чай без подсладители.

Чудя се дали да не се премеря утре, че преполових месеца или да изчакам края му.

# 134
  • в реалния свят
Днес ми беше ден за гроздобер 🙂
З - очакваната торта гараш
О - грозде от различни сортове
В - малко печено пиле
Утре ще отчитам резултата от първия ми месец.
Kally May , когато съм на диета за отслабване се меря през ден - два. Така разбирам дали се движа във вярната посока.
Моля те притегли се, че си ми стимул да те догонвам😃

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 19:13 от мама барба

Общи условия

Активация на акаунт