"Системата - 60" - тема 55

• 20 305
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
de3demonka, да не се налага да си припомняш по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye
[ s] задраскан текст [/ s] (ама без разстоянията)

Тази седмица беше плътно запълнена, но в сряда решихме да се насладим на тиха вечер у дома, вместо на хубав джаз. С излизания след работа, зимата минава по-лесно... и се наслаждавам на всякакви активности и културни събития на закрито!

А освен това съм си взела два дена отпуск и ще сме на хотел със СПА, само дано цикълът ми дойде след това, че го усещам, че бърза този месец...

Ден 13 (9)
з: двоен сандвич с буца масло...
о: пилешко със сметана и сирена и за гарнитура ориз
в: пропуснах, предните дни правих невъзможни гимнастики, но успявах. Днес купих оризови кръгчета и сушени плодове, но не съумях да стигна до тях, за сметка на това продължаваме със зимната вечерна програма и бяхме на премиерата на Лисабон.

# 451
  • София
Добро утро♡
Мама барба, много неприятно това със зъба.
 Вчера мина по план, тичам по задачи, едвам смогнах в 6 без 10 да вечерям- имах половин нарязана ябълка, приготвил си още една, но като си изпих киселото  мляко и си хапнах подготвените парченца, ми беше добре. Порциите наистина се редуцират от самосебеси.
Днес, ден 12
З: филия с лютеница, Шунка,варено яйце,3репички, няколко лъжици гъби със сметана.
О и В- неизвестни, на гости съм. Ще пиша, ако удържа социалния натиск.Joy
Хубав ден

# 452
  • София
Добро утро Hug
Не съм се включвала скоро, но тази седмица беше изпълнена с много събития с изключителна важност, които за моя най-голяма радост, приключиха напълно успешно.
Имам голям повод да почерпя, затова го правя с обилна закуска:
Скрит текст:

Напълно и безапелационно успешно преминах през Дипломната ми защита и след месец-два (най-вероятно) ще съм горд собственик на удостоверение за професионална квалификация от МОН, плюс международна диплома.
Отделно, синът обра овациите на едно събитие, свързано с училище, за което и форумът беше "виновен" в лицето на едно момиче, което ни протегна ръка и толкова ни помогна, без да ни познава и без дори да сме се засичали из темите тук. Това е поредното доказателство каква сила сме и когато сме заедно, и си помагаме, се случват само хубави неща HeartHeartHeart

Да отбележа, че бях съвсем според правилата тази седмица. За цялото това време имам само едно нарушение с един шоколадов бонбон, който дори не знам защо го споменавам. В неделя е ден за мерене - 1-во число на новия месец. Ще се отчета, разбира се.

de3demonka, радвам се да те видя, момиче! Знаеш, че тук си на правилното място. Ще се радвам да те чета и да си споделяме успехите.

AriaNovaKaq, добре дошла при нас Hug

Мама Барба, чудесен резултат! БРАВО! Продължаваме си напред заедно.

Отсега малко ми е притеснено за празниците, които идват. На Бъдни вечер ще съм на късна вечеря. Но единственото ми успокоение е, че тогава се яде постно, а на мен по принцип храната без месо ми се отразява доста добре. На Коледа обаче съм на работа и по традиция си знам, че всеки ще донесе по нещо за почерпка и едва ли ще удържа на "социалния натиск" (по ni4iq; страхотен израз!). Надявам се обаче, да не прекаля и да няма плюс кг на 1 януари.

Вълшебен уикенд пожелавам на всички!

# 453
Привет и от мен, аз преди много години следях тази диета тук,но после си изгубих достъпа до профила,та затова ей ме на с нов профил от днес 😄 от утре започвам този хубав план, или пък от тази вечер. Вие какво ще вечеряте?🤔 Поздрави от морския бряг💃🏖

# 454
Здравейте системки!
Вчера се прибрах късно, за това давам двоен отчет.
З:солени домашни мъфини, чай.
О: купих си две кебапчета със заешка салата.
В: мандарини, гауда.
За днес:
З:палачинка от овесени трици с шунка и кашкавал.
О:пиле с броколи и сметана. Същият обяд съм планирала и за утре.
В:ябълка с няколко лъжици скир.
Чудесно е, че нашата системна компания се увеличава.
Много минуси на всички!

# 455
  • София
(3) Ден 30
З: Ранна в 7:00 - филийка с мед и друга с чедър, кафе
О: 13:00 - паста с доматен сос, сирене и масини
В: 17:30 - ябълка и 2 моркова

# 456
  • в реалния свят
Kally May , честито дипломиране и успешна реализация! И те чакам на отчетния фронт🙂
На 1 декември( 3 месеца и половина от старта) - 15,5 кг. Но си пожелавам през месеца да си задържа килограмите, защото всяка година, по традиция, качвам 3-4 декемврийски кг.
И искам да споделя и още един резултат - на колежката ми. До началото на ноември тя гледаше доста песимистично на диетата ми. Но на 1 ноември и двете се оказахме с почти еднакви килограми. Под мое ръководство и с доста отговорно системно хапване през месеца, днес тя отчита за 1 месец - 5 кг. Та, в нейно лице си имам достойна конкуренция😃
Днес:
З - пропускам, поради късна съботна вечеря
О - пилешка супа и малко салата
В - млечна.
Спокоен почивен ден!

# 457
  • ВАРНА
Добро утро, момичета!
Честити Ви минуси 🤗
Отчитам Ден 2
з: филия с масло, луканка и кашкавал, бриош с шоколад 🫣 от Лидл
о: 2 кренвирша и половин краставица
в: Зелена салата с домат, маслини и 4 кръгчета калмар, пилешки пръчици с чеснов сос.
Вечеряхме навън с приятелки и деца и не ми се получи, но нищо. Днес продължавам.

# 458
  • София
Ето ме с отчета.
За 4 месеца -> минус 16 кг
Зарадва ме кантарът днес, въпреки че за Ноември отчитам само два свалени килограма. По едно време имах чувството, че изобщо няма да имам минус, затова сега съм доволна. Не бързам за никъде и всеки минус ми е важен. Както си казваме често - малките победи, като се трупат, водят до големи резултати.
Декември е предизвикателство. Лично аз ще се опитам да съм абсолютно стриктна до празниците, за да не започвам новата година с плюс и разочарование.

(4) Ден 1
З: чери домати, кашкавал, чай с мед
О: омлет със сирене, моркови
В: ще бъде навън и то късно, но ще направя така, че да е нещо малко

Мама Барба, чудесни резултати - и на теб, и на твоята колежка.
Системата работи, ей! Смело напред и всички заедно!

Lady_Sunshine, добре дошла! Hug

# 459
  • София
Здравейте!
Kally May, браво , чудесен резултат!
Честито дипломиране, хубави вълнения сте имали ❤️.
Аз устоят! На сътрапезниците може да не им е било много приятно, но го правя за себе си, а не за другите!
Днес, ден 13
З: бучка сирене, мекичка, ябълка.
О: св.месо със зелева салата
В: мляко и ябълка
Хубава седмица да имате ❤️

# 460
Здравейте момичета!
Моят отчет за днес:
З:Макарони на фурна.
О: от вчерашното пиле с броколи и сметана. салата от домати и краставица.
В:пилешка пържола.
Много ми се иска до 23 ти да съм напълно системна, защото по празниците все ще има нарушения. Дано да успея. Дотук съм-4 кг.
Успехите на Лебед, мама Барба и Кали са много вдъхновяващи.
Бъдете здрави!

# 461
  • София
Добро утро!
Лоритта, браво!
Ден 14
З: парче домашна баница,кюфте,кисела краставичка, четвъртинка ябълка с ядки./ така написано звучи като тотален болумач, но си ги спестих тези неща от гостуването и сега е момента Heart Eyes/
О: пържола и домат
В: ябълка с мляко
Хубава седмица ❤️

# 462
  • ВАРНА
Добро утро!
Меню за ден 3 няма да пиша, че е мъгла (не успях да спазя това онова), но не съм прекалявала 😊
Продължавам напред 🙃
Успешен ден 🤩 от мен

# 463
Здравейте, момичета. Отчитам - 2,100 кг за две седмици т.е (83.9 кг в момента).
Писах много, защото с голямо удоволствие ви изчетох, но без да искам си затворих прозореца с текста и загубих всичко.Нямам много време да пиша отново, защото ще водя детенце на доктор, че е болна, но ви поздравявам всички! Прекрасни сте! Страхотни резултати имате. Пожелавам на всички ни още много победи и потигнати цели!
Kally May, честито дипломиране!
Лебед, ако имаш желание ще помоля да споделиш този път какво направи, каква стратегия приложи, за да избегнеш срива.Ако си писала и съм пропуснала да го прочета се извинявам. Аз се боря с това вече доста месеци и искам да изляза от това плато.
Добре дошли и на новите. На правилното място сте!
Довечера ще си пиша менюто.

# 464
  • в реалния свят
Браво, момичета, за резултатите!
И да внимаваме с празниците😃

Днес:
З - кифла с боза
О - омлет
В - мандарина с кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт