"Системата - 60" - тема 55

• 20 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • в реалния свят
ni4iq , кутийките са нещо много важно при хранене по режим. Вече удоволствие ми прави да си ги нося. Иначе оплитам конците😃
Днес:
З - 2 сандвича с поразтопен кашкавал на МВ - фурна, плодово кисело мляко и пакетче крекери. Бях много гладна след вчерашния ден. Иначе толкова не ям на закуска.
О-варено яйце с котидж
В - кисело мляко с хуск и канела.

# 481
Мама Барба, съжалвам за извадения зъб. Дано бързо да мине засегнатото място!
Раки е ориз и булгур, които се готвят със зелева чорба вместо вода и отгоре се слагат сушени червени чушки и праз. Ако е много кисела и солена зелевата чорба се разрежда с вода. Много ми е вкусно това ястие Heart Eyes
Отчета за ден 5(2)
З: печени филийки с чисто масло и кашкавал, фъстъчено масло
О: сандвич с домашен суджук, че бях в движение а не исках да стоя гладна
В: домашен бульон от кокали.

# 482
Хубав ден, момичета!

Малко съм гладна, а е едва 17:45 и тъкмо приключих втората ябълка... Имам още 2 часа път и сигурно ще си легна веднага да спя (освен ако не ме замъкнат някъде...)... При всички случаи, ще мине... А... утре за закуска ме чака ръжен хляб и всякакви други вкусотии (да... много обичам хляб Simple Smile))

cvetnaS, ха! Никога не съм го яла, но до едната работа има турско заведение и за гарнитура си взимам смес булгур и ориз, а чушките са ми една от най-любимите храни! Ще се пробва това Раки!

ni4iq плод и зеленчук - винаги помага да имаш в торбичка или да купиш от магазин близо до теб, което ми напомня да си купя моркови - засищат и са много вкусни... м... с лимон или сиренце...

мама барба, ще се намери решение!

Лоритта, о, да, беше чудесно, още ме държи. Пожелавам на всеки, ей така в началото на седмицата почивка!

Ден 19 (9)
з: 2 дебели филии ръжен хляб с крема сирене
о: 6 малки парчета бюрек с кашкавал, "почти" като лазаня с кашкавал.
в: ябълка с оризови кръгчета

# 483
  • София
Добро утро!
Петък е! Тази седмица беше доста динамична. Чакам почивните дни с нетърпение Sunglasses
Ден 18
З: мляко с бисквити
О: тиквички с кайма
В: риба
Ако има празнуващи- да сте живи и здрави!
Хубав петък!

# 484
  • в реалния свят
Преместих първата дупка на колана. Цял следобяд празнувахме в офиса. Утре на вода и молитви ще съм😂

# 485
Мама Барба, не разбрах в коя посока е изместената дупка на колана😜
Отчета ми за ден 6(2)
Не можах да се организирам и останах без закуска и обяд. Хапнах чак привечер двоен сандвич с кашкавал и шунка, 2 банана и няколко лешника с шоколад. Накратко несистемен ден.
Ще трябва да се организирам и да си нося кутии с храна в офиса, че ако разчитам да изляза да си купя и......
Тази вечер готвя лазяна и зеленчукова супа, но нали скоро ядох и като не съм гладна лесно се справям с изкушенията. Което е много важен фактор за мен при отслабването.
Лебед, аз също много обичам хляб

# 486
  • в реалния свят
Цветна , разбра ти хитрушо😂В посока Рождения ми ден след няколко дни. После имам няколкодневна спа почивка и чак тогава е Бъдни вечер.
Оффф, много вода и молитви този месец ще има след преяждане😂

# 487
  • ВАРНА
Здравейте Системки 🤗
Не съм писала меню два дни, но бяха системни.
Днешното:
Ден 8
з: солен кекс със сирене и спанак, 1 шок.бонбон
о: 1 банан, 10-ина бадема
в: липсва
Бях в движение и нямаше как, а после стана доста късно 🤷🏼
Утре с нови сили, а как съм гладнаааа 🫣

# 488
Днес беше хубав ден с много пържено, вечерта празнувахме при роднини. Преди малко се погледнах в огледалото - лицето ми е начумерено, а душата също - това не съм аз. Аз съм щастлив и широко усмихнат човек или поне бях. Трябва да намеря начин да се върна към себе си! Не искам да обвинявам хормоните, които отново почнах да приемам, но е силно вероятно да имат общо. Все още всичко е наред, но усещам, че е наложително да се контролирам по-добре, за да не се превърна в черна дупка без положителни емоции.

Ден 20 (9)
з: 2 дебели филии ръжен хляб с крема сирене + шарпантие
о: пикантни пържени крилца (Sunglasses + порция ориз
в (21:00): 3 парчета шаран (пържен), едно яйце с майонеза и малко салата

# 489
Мили момичета, усещам как леко настъпва хаос,  съвсем предпразнично и почивно Grinning Аз също пътувах, имаше доста събития още предстоят. Разбира се, имах добри, системни дни и не толкова, но стабилизирам положението и гледам напред. Планът за днес:
Ден 26 (2)
З - домашна баница
О - спанак с ориз, туршия
В - ябълка и мляко

# 490
Здравейте. Отчета ми за ден 7(2)
З: двоен сандвич с масло и суджук, от вчерашната почерка- домашен сладкиш, бонбон, курабия
О: 1/2 скумрия на фурна,домашна туршия
В: домат, печени чушки и парче сирене.
От масата ми се усмихва едно тирамису, но аз му обяснявам, че е за утре 😃
Лебед, какви хормони приемаш? Прогестерон или ? Напълно възможно е те да са в основата на това настроение.
Parfait, празниците са част от живота и ще трябва да свикваме да се справяме. Преди години, когато все бях гладна и на диета на самият празник се стисках, но ела да ме видиш на другия ден как преяждам. От две години взех решение, че на празник ще е като на празник. Ще ям каквото има и този метод проработи и не съм преяждала. Когато нещо е забранено то привлича повече. Поне при мен е така

# 491
  • ВАРНА
Отчитам Ден 9
з: солен кекс със спанак и сирене, сладолед
о: скумрия на скара и малко картофи на фурна
в: 4 мандарини и голяма ябълка

Започвам да свиквам аз. Относно празниците, няма как да сме на 100% системни, все ще излезе нещо. Хора сме, важното е да си остане за момента и от следващата сутрин с нови сили Системни.

# 492
Здравейте прекрасни!
Моят отчет:
за вчера:
З: баничка със сирене, чай.
О: печен лаврак, зелена салата.
В: НЕСИСТЕМНА!!! шаран, пълнен с лук, ориз и орехи. салата
За днес:
З: палачинка с конфитюр от ягоди. чай
О:от вчерашния лаврак. салата айсберг.
В:ябълка със скир
Хубава вечер на всички!

# 493
  • София
Добро утро!
И аз ще внеса малко несистемно отношение. Мисля, че се разболявам, чакам цикъл, пих някакви витамини, седмицата беше ужасно натоварена и изморителна  и нз от кое от всички извинения едва контролирах храненето. Снощи устоях на системна вечеря,  днес продължавам.
Ден 20
З: сандвич с лютеница и Шунка, шоколадови бисквитки
О: пълнени чушки
В: плод и к.мляко
Хубава неделя ❤️

# 494
  • в реалния свят
Днес напълно системен ден:
З - сандич с маскарпоне и домат
О - салатен микс (варени яйца, авокадо, извара, скир)
В - мандарина и кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт