"Системата - 60" - тема 55

• 20 292
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
И моят отчет:
З:две филийки хляб Живена с филаделфия. чай.
О:котлет (по-скоро котлетче)от сьомга, салата "литъл Джем с краставица и репички.
В: едно киви, портокал и няколко лъжици скир.
Топла и уютна вечер на всички.

# 496
  • ВАРНА
Отчитам и днешния Ден 10
з: мекички със сирене, половин парче торта, 10-ина бадема
о: ориз с пилешко, половин червена чушка /няма да пиша пиперка да не започне вечния спор 😆/
в: салата - айсберг, домат и краставица, 1 малка наденичка на грил

Хубава вечер момичета 🤗

# 497
Хубава вечер, момичета! Започва периода на тържествата през декември! Имаше ли някоя от вас, която да отпразнува 8-ми декември (ние днес го отпразнувахме без да искаме Simple Smile)

cvetnaS в момента като допълнителен хормон (освен тези за щитовидната жлеза) по две хапчета естрофем на ден, от утре по 3, после стават 4, следва трансфер - живот и здраве, а след него добавям и прогестерон вагинално и коремно... Днес настроението можах да контролирам по-добре, но в един момент като се качихме в колата и отново потънах в себе си... Сега вече съм завита с одеяла и котки, та ми е по-топло на душата.

Ден 21 (9)
з: парче торта, подранила коледна сладка с глазура и две филии с топено сирене
о: киноа с ядки и телешко + салата с яйце и ядки
в: пуканки (малък пакет захаросани) с мандарини

Ден 22 (9)
з/о (12:00): две филии с топено сирене
в: два вида паламуд (печен в сол + вян) + зеленчуци в салата и печени + слънчогледови семки и шамфъстък (бяхме на гости)

# 498
  • София
Добро утро!
Чудесни менюта! Браво на стриктните ♡
Ден 21
З: баничка с айрян
О: пълнени чушки
В: кюфтета.мляко с плод

Спокойна седмица!

# 499
  • ВАРНА
Аз 8-ми декември не празнувам, бях точно един семестър студентка преди мнооого години.
Отчет от мен
Ден 11
з: 2 печени сандвича с масло, св. филе и кашкавал, купешка паста и 2 лъжици Нутела 🫣, 5-6 бадема
о: малка зелена чушка с крема сирене и печено пиле
в: мандарини
Сега пия чайче с малко мед

# 500
  • в реалния свят
Днес много забързан ден.
З - 2 протеинови филии с маскарпоне, домат и купичка мляко с ориз
О (късен към 14ч.)  - омлет и салата домати, краставици
В - няма време😊

# 501
Днес съм по-добре емоционално, не свърших никаква работа, но поне забавлявах себе си и колегите, а накрая дори ходих на йога...

Иначе тази вечер се чувствам гладна, не ми достигна храната. Утре ще разнообразя закуската и ще си направя богата салата за обяд. Хм... За вечеря ще трябва да е нещо по-нахранващо, но... всичко зависи утре как ще се чувствам.

Ден 23 (9)
з: две филии с топено сирене
о: телешка яхния с ориз за гранитура
в: един портокал с канела и скир със замразени плодове

# 502
  • в реалния свят

Виртуална почерпка от мен, момичета.
Днес имам рожден ден и ставам на 20 години 😂😂

# 503
  • София
Добро утро!
Мама барба, честит рожден ден! Все на 20 да се чувстваш! Heart
Ден21
З: принцеса с кашкавал
О: последните пълнени чушки
В: мляко с ябълка
Хубав ден на всички!

# 504
  • София
Мама Барба, честита да си Gift Heart !
Пожелавам ти през твоята нова лична година да постигнеш своето мечтано "аз"!

Аз се позагубих тия дни, че много тежък МЦ ми се случи този месец. Попрекалих и с въглехидратните храни, но вече се нормализираха нещата и се върнах в релси. Ще огранича отново закуските, поне за  тази седмица. Не ми тежи това и добре ми се отразява. Вчера ходих да пазарувам и си взех само правилни храни. Много ме радват мандарините - любими са ми и с тях ще разнообразя от ябълките вечер. Имам една комбинация, която не е по Системата, но при мен дава резултат като системна вечеря - мандарини + сурови бадеми. Перфектна е особено за работещи хора, които са до по-късно от 18:00ч. на работа. Ще задрасквам бадемите, тъй като не е системно, но пък можете да пробвате и да видите дали няма да ви се отрази добре и на вас.

(4) Ден 10 - вчера
З: чери домати, гауда, кафе
О: спаначена супа с ориз, сирене
В: мандарини и сурови бадеми

(4) Ден 11
З: чери домати, кашкавал, кафе
О: кюфтенца от чиста телешка кайма, краставица
В: ябълка и айрян

# 505
Здравейте момичета!
Мама Барба, честит рожден ден! От здраве, щастие и късмет да не се отървеш!
Моето меню за вчера:
З: купешка баничка с ябълка. Напоследък много им налитам. Айран.
О:леща яхния.
В:пилешка пържола. Изобщо не ме засити, та се наливах с чай и рано-рано се шмугнах в леглото.
За днес:
З: овесена палачинка с шунка и кашкавал. чай.
О: картофени кюфтета и салата от цвекло и моркови. Всичко от магазина до нас.
В: салата Снежанка.
Да ви питам как се справяте с готвенето? Аз вече направо луда ставам. Не ми пречи моят режим, но домочадието ме побърква. Мъжът ми иска едно, пуберът съвсем друго, аз трябва да ям трето. Пълна лудница. Само котката няма претенции.
Хубава вечер на всички.

# 506
мама барба, пожелавам ти сладострастна година, изпълнена с нежност, енергия и постоянство във всяко отношение!

Лоритта, ние сме си двама... и... моят човек и на филия с лютеница е доволен Stuck Out Tongue Winking Eye

Kally May, важното е, че е преминал. Дано не се случва отново. Иначе за суровите ядки вечер, съм много "за", особено ако са накиснати и все пак не се прекалява с тях (женска шепа е моята мярка). Ям тахан от време на време следобед/вечер и ми е добре и на мен.

ni4iq с прясно мляко ли си правиш вечерите? Ако да, пробвай да запечеш ябълките и да пиеш горещо мляко към тях. Все едно ядеш торта с мляко. Много е вкусно Bowtie

А аз от няколко дена сънувам, че ям месо (телешко и пилешко), а не е като да не ям месо редовно. Дори го усещам като вкус, маслото по коричката, солта Ill

Ден 24 (9) (спаначен ден)
з: спаначена пита и голямо парче кекс
о: спаначени спагети с босилеково песто
сз: замразени плодове с цедено кисело мляко
в: шаран плакия (заболя ме стомах след него, оказа се пържен и след това печен...)

# 507
  • в реалния свят
Момичета, благодаря за поздравите❤️
Много приятна семейна вечер се получи, а внука ми  пя песнички и каза 2 стихчета като подарък за баба. Е, и един от своите динозаври ми подари, да си поиграя за малко с играчката му. Взе си я като си тръгна😂
Днес малко реанимирам и съм само на късен обяд. Утре ще се постарая да съм режимна. От петък съм с мъжа ми на почивка с пълен пансион и пак ще има прецакване на режима. Мазохистично сутринта се претеглих и кантарът отчита +1,5кг за една седмица. Лошо.... Другата седмица трябва пак да вляза е нормален режим.

# 508
  • София
Здравейте момичета!
Мама барба, много хубав подарък ❤️ даже динозавър, нищо че е замалко, е доста ценен жест ❤️
Не смея да се кача аз, че съвсем ще изтъква положението.
Лебед, обикновено избирам кисело мляко, но предложението ти звучи доста изкушаващо,  ще се пробва ❤️
Ден  23
З/О: мъфин- баничка, Протеинови барче
В:  кайма със зеленчуци

# 509
  • ВАРНА
мама барба, честит рожден ден от мен, макар и на патерици! Здраве и много щастливи моменти ти пожелавам 🌹

Отчитам аз вчерашния Ден 12
з: 2 кроасана с масло от Лидл, чаша билков чай, 3-4 сладки бисквити и 2 лъжици Нутела 🫣
о: зелена чушка с крема сирене и боб яхния
в: 10-ина бадема - в движение това имах в колата 😆, поне беше малко преди 18 часа.

Общи условия

Активация на акаунт