"Системата - 60" - тема 55

• 20 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро момичета! Днес е пълнолуние и ще се опитам да изкарам деня само с ябълки и чай! Лек ден ви желая..

# 631
Хубава вечер, момичета!

Ден 29 (10)
з: двоен сандвич с масло, салам и кашкавал, тахан с мед и шепа орехи
о: порция елда със сирене и зехтин
в: три кренвирша уж от месо...

# 632
  • ВАРНА
Добър вечер, момичета!
Отчитам вчера Ден 15 (2)
з: кроасан с масло, чай и тортичката от предната вечер 😉
о: печен джолан, ориз с гъби, салатка от половин авокадо, 4-5 черита и пресен лук
в: липсва
Днес Ден 16 (2)
з: малко парче баница, 1 гофрета със захар, няколко гризини със сусам
о: пилешка супа, печени картофи
следобедна закуска 2 кюфтета нещо ме беше хванал глад и само това имах под ръка
в: кисело мляко и шепа боровинки.
Бисквитка123, стискам палци щом си го решила да е успешно.

# 633
Здравейте. Отчитам успешен ден. Направих си тренировката и крачките. Подквасих си страхотно биволско мляко.Понякога ми дотежава да си приготвям домашна храна, защото все не ми стига времето, но пък като знам колко вкусно става и пак го правя. То мляко, то наденици, пастърми, гледаме кокошки и прасе, сея си на двора разни нещица.Като се има предвид колко са напреднали технологиите - имаме си перални, сушилни, миялни се чудя как са се оправяли едно време хората като дори и за вода са ходили на кладенеца. Разглезили сме се Grinning
de3demonka, много е вкусна на сутринта тортата нали? Като и устоиш вечерта да не я изядеш кефа е още по-голям.
Лебед, на коя фирма са тежи "уж" кремвирши от месо?

# 634
Здравейте прекрасни!
Моят отчет за вчера:
З: кус-кус с масло и сирене.
О:купих си пак готов миш-маш.
В: с голяма мъка дъвках една пилешка пържола. Повече на вечеря няма да си го причиня.
За днес:
З: милинка, айран
О: леща, салата айсберг. От лещата си отделих една купичка за утре за обяд.
В: две кивита и половин кофичка котидж.
Хубава вечер на всички.

# 635
  • в реалния свят
Привет и от мен.
Днес:
З - 2 сандвича от протеиново хлебче
О - наденица, краставица, ябълка
В - на театър. Сега съм гладна, ама ще чакам закуската.

# 636
  • София
Да отчета и аз днешния, успешен ден:

(5) Ден 14
З: топъл сандвич с кашкавал, кафе
О: доматена супа, сирене
В: ябълка и айрян
+ много вода

За утре имам едно котлетче, което ще "отразя" с огромен кеф, в комбинация със салата от краставици и печени чушки за обяд.

# 637
Добто утро момичета!
След като устоях вчера на лунния фаст,днрс се чуествам страхотно и продължавам с пълни сили.Менюто за днес е:
З.Две овесени кексчета.
О.Пилешко месо с айсберг.
В.ябълка с котидж.
Лек ден на всички!

# 638
  • в реалния свят
Здравейте!
Отчитам си 5-я месец на режима - 18 кг. Ама тази пуста цифра 6* ми се опира с някакви си 300 - 400 грама.
Днес:
З - малка порция макарони със сирене
О - микс от варено яйце, авокадо и котодж + 2дребни сладки грях
В - наденица на скара с малко зелева салата. Месо и яйца за вечеря категорично не мога да ям без някакъв зеленчук в малки количества. Да ме извинява Мириманова😃
Бисквитка, късно ти прочетох вчера поста, че ще лунуваш на пълнолуние. Другия месец, ако не забравя и имам възможност ще се пробвам и аз.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:39 от мама барба

# 639
Здравейте момичета!
Мама Барба, браво за страхотния резултат.
Моят отчет за днес:
З:две филийки хляб живена с масло и гауда. чай.
О:от вчера купичка леща, салата от моркови и цвекло.
В: ябълка с котидж.

# 640
cvetnaS, у дома много обичаме кренвирши, но малко по друг начин приготвени и поляти с различни вредни благинки в топло пухкаво хлебче... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:
На Попов всичко харесваме, но повечето неща са "златни" и си позволяваме рядко

Ден 30 (10)
з: гюзлеме с кашкавал и хапка от една сладка печена... не помнеше, за да ни разкаже, но! прибрана на сигурно. Никога не се знае кога може да ти се прияде нещо сладко, хрупкаво и разхлабващо сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye
о: свежа салата, порция ориз с агнешко, кана айрян и 1/3 кюнефе (е, много е вкусно!)
в: портокал с две шепи сурови орехи

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:48 от Лебед

# 641
Здравейте.
Отчитам ден 11 като успешен. Аз не си пиша менютата, защото следвам олекотения вариант 2 и да не обърквам някой като пиша успешен а задрасквам Grinning За себе си съм решила да го карам с малки крачки, но да съм постоянна.
Мама Барба, прекрасен резултат! Дерзай! Ще дойде и тази шестица. Няма къде да ходи.
В интерес на истината казват, че са необходими 21 дена, за да се създаде нов навик, а моят навик да си папкам вечерно време не си отива. Все ми се яде GrinningGrinningGrinning Ама си се наливам с водичка и си чакам закуската.

# 642
  • София
Мама Барба, браво, момиче! TadaTadaTada !
Само така! Фантастичен резултат за 5 месеца!
Сигурна съм, че съвсем скоро ще видиш мечтаната шестица!
Ти колко си висока?

Аз ще отчета през Февруари половин година на Системата. Умишлено сега не се меря, но по дрехите си виждам, че нещата вървят в правилната посока. Днес обличам една тениска за вкъщи и ММ отчете, че била голяма; отвърнах му, че тениската си е същата, просто аз не съм Blush

Лебед, за пръв път виждам такива кренвирши. Ще ги запомня да се оглеждам за тях следващия път, като пазаруваме.

Днес:
(5) Ден 15
З: топъл сандвич с шунка и кашкавал, кафе
О: свински котлет за скара, салата от краставици и печени чушки без овкусители
В: таратор

За утре менюто ми е готово, тъй като съм на работа, а тогава нещата задължително трябва да са ми предвидими:
(5) Ден 16
З: най-вероятно едни купешки соленки, които страшно обичам и кафе
О: кремсупа от червена леща, моркови
В: ябълка и айрян

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:33 от Kally May

# 643
  • ВАРНА
Добър вечер и от мен!
Ей, колко е хубаво да отворя темата и да видя “5 нови отговора”. 🤗
мама барба, супер си 👏 поздравления за резултата, а шестичката ще я видиш, не го мисли.
Лебед, и аз не съм виждала такива. Ще търся, може пък да намеря някъде тук. Малкият ми син много обича кренвирши, но купувам рядко и уж хубави марки, но все пак, никога не се знае 😃
cvetnaS, постоянството е важно и крачките да са в правилната посока. 😉
Kally May, и ти си доста време на режима, браво. Аз едва едва виждам лека разлика по дрехите, ама съм далече от 5-6 месеца. Бутам едва втория сега.

Отчитам Ден 17 (2)
з: парче домашна баница със сирене и спанак, парче торта (което синковеца не е изял от неделния РД), шепа оризови ядки.
о: късен 4-5 печени пил.дробчета, резен круша
в: пропуснах - не бях особено гладна, бях и в движение.
И за капак в МЦ от днес 😒

# 644
Добро утро момичета!
моята скромна закуска.
А менюто заднес е:
З.филийка Живена с масло,две варени яйца и едно овесено кексче.
О.Пиле с айсбер(взимам си пчено пиле от Кауфланд,обезкостявам го и си имам за няколко дни.)
В.ябълка с котидж.
Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт