"Системата - 60" - тема 55

• 20 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • в реалния свят
Бисквитка , отново добре завърнала се и по-дълго време да си режимна през тази година🙂
Няма проблем за обяд комбинация булгур +месо .
Днес закуската е ясна. Чакам да ми изстине печеното хлебче от трици, хуск и яйца +кисело мляко с канела и крема сирене ще намажа.
Ако позволява времето към обяд ще изведем с мъжа ми внука да го пързаляме с шейна.
За обяд омлет мисля да направя, а за вечеря не знам. Вероятно млечни с морков или ябълка.

# 616
Здравейте!
Включвам се и аз към вас ☺
Снощи прочетох първият пост, мисля, че схванах идеята на режима. Ще се върна да изчета всичко, което сте написали до момента.
Имам да свалям едни 20 кг. + от 08.01 спрях цигарите, така че трябва да бъда още по-стриктна и да внимавам много какво ям. Надявам се, че ще ми се получи отслабването със Системата.

З: тост с шунка и кашкавал, и фрапе с бадемово мляко
О: яйца с някаква салата
В: още не съм решила

Относно движението съм добре до момента. Сутринта разходка с кучетата, след това 1 час на пътеката. Вече съм над 8000 крачки, до вечерта се надявам поне 15000 да ги направя.

Моля, ако видите грешки в менютата ми, да ме поправяте 🙂

# 617
Момичета,а не сте ли мислили да си направим група във Фейсбук,ще споделяме снимки на ястията и рецепти..

# 618
Момичета,а не сте ли мислили да си направим група във Фейсбук,ще споделяме снимки на ястията и рецепти..

Точно това си мислех преди малко. Група във ФБ има, но е неактивна. Ако някоя от вас иска да я направи, а мога и аз 🙂

# 619
  • София
Участник съм в групата във Фейсбук и искам да ви кажа, че тук е далеч по-хубаво, уютно и на първо място -  подкрепата от потребителите се усеща. Там е като разграден двор, да не говоря, че и политиката на ФБ да крие постове и коментари ме вбесява. Не виждам какво пречи и тук да постваме рецепти и снимки на ястия. В пъти по-прегледно е и не се разводняват 200 дискусии с хиляда коментара под всяка, следенето на които в един момент става невъзможно. Разбира се, аз не спирам никого да си прави каквито и да е групи, където си пожелае, но лично аз няма да участвам. Съществуващата група във Фейсбук по никакъв начин не ми е помогнала, за разлика от тази тема. И съм дълбоко признателна на всички пишещи потребители именно в нея.

Добре дошла, Al_ina !
С тази сериозна двигателна активност няма как да не постигнеш резултатите, към които се стремиш.
Поздравления за цигарите!

(5) Ден 12
З: сандвич с кашкавал, 3 чери доматчета, кафе
О: печени чушки със сирене (нещо като чушки бюрек, но без панирането), айрян
В: ще си сготвя доматена супа, без фиде/брашно и ще комбинирам със сирене

# 620
Моето меню за днес:
З.Две филийки хлвб Живена с авокадо и варено яйце.
О.Направих си страхотна манджа с пилешко,болгур и кисело зеле,без добавени мазнини.
В.ябълка със сирене Котидж.
И аз се радвам много,че ви има!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:38 от Бисквитка123

# 621
Добре дошла, Al_ina !
С тази сериозна двигателна активност няма как да не постигнеш резултатите, към които се стремиш.
Поздравления за цигарите!

Благодаря!
Обещала съм си, че до лятото ако не всички излишни килограми, то по-голямата част от тях ще останат в миналото. Просто няма за кога повече да отлагам и за да ми е още ‘по-лесно’ спрях и цигарите хахах

# 622
Здравейте системки!
Прегръдка на новодошлите и много минуси!
Лебедче, благодаря ти. Ще пробвам елдата непременно.
Kally, какви са тези индекси?
За днес:
З:домашна баница, чай.
О: пилешка пържола, спаначена супа.
В: две кивита, ябълка малък морков.
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 18:36 от Лоритта

# 623
  • ВАРНА
Здравейте и от мен!
Относно групата във ФБ, и аз съм вътре от доста години, но там е пълно с всякакви хора и аз лично не бих поствала там, камо ли ежедневно. Групата има 2,5 хиляди члена, от които гаранция, че най-много 5% са опитвали да се хранят по Системата (ако не и по-малко). Определено подкрепям мнението, че тук е много по-хубаво Heart
Днес меню няма да пиша. Системна беше само закуската Joy
Следобеда бях на гости, (афтър парти от вчера на един 2-годишен сладур) и имаше хапка от това, хапка от онова. Поне не пих нищо различно от 1 кафе и много вода, и не ядох нищо сладко. Тортичката си я прибрах в къщи за утре сутринта. Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе приключих с храната към 18:30, което е също почти системно Laughing
От утре с нови сили и Системна, I promise Blush

# 624
Здравейте.И аз не съм писала от някоко дни. Отчитам успешна седмица с минус малко над 1 кг. Доволна съм
Менюто ми за ден 7:
З: 2 малки филийки с чисто масло, домашен суджук, кафе с мляко
О: салат от домат и краставица, 1 фермерски кремвирш от месо, 2 малки ябълки
В: кисело мляко и 1 мандарина

# 625
Добре дошли и завърнали се момичета!

Бисквитка123, мама барба, едно бързо, но важно уточнение - булгур за обяд в съчетание с месо не е позволена комбинация. Sign Triangular Flag On Post

"Комбинациите на продуктите за обяд - всички, НО: ръжени сухари, макарони, картофи, сладки картофи, царевица, кус-кус и бобови не трябва да бъдат съчетавани с продукти от групата месни и рибни продукти"
Булгурът (натрошена пшеница) се приема, че е с характеристиките на паста от твърда пшеница или като марокански кус-кус (все едно по-едър грис от твърда пшеница) и съответно не е позволен да се консумира за обяд в съчетание с месо.

cvetnaS, честит перфектен минус!

de3demonka, подпечатано и ще бъде проследено :Р Да е живо, здраво и много игриво детето, сигурна съм, че всичко с храненето на второто парти е било умерено, все пак, две системни неща имаш за деня Laughing

Al_ina, така се прави! Като ще е гарга да е рошава Bowtie

Ден 27 (10)
з/о(12:30): двоен сандвич с масло, сирене, лютеница, салам и кашкавал
в(18:30): 4 кренвирша, уж изцяло от месо

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 03:03 от Лебед

# 626
Добро утро, момичета Coffee

Винаги, когато започна нов режим, на следващият ден се претеглям да видя случило ли се е нещо за един ден. Приятно съм изненадана от това което видях - минус 1.400 кг. Зная, че е задържана вода и все пак е мотивиращо начало Blush
На 7 или 10 ден, отново ще се претегля.

Ден 2
з: принцеси с яйце и сирене, фрапе с бадемово мляко
о: месо и салата
в: котидж и мандарина

# 627
Добро утро момичета и успешна седмица ви желая пълна с много минуси.
Лебед,благодаря за поправката,след като не може на обед,ще,си го хапвам сутрин.
Менюто за днес:
З.1 ябълка,по късно болгур с пиле и 1 филийка хляб Живена.
О.пилешко бутче със салата айсберг.
В.варени яйца.

# 628
Приказна седмица, момичета!

Al_ina, много красив кадър на закуската ти си споделила с нас. Благодаря!

Бисквитка123, ммм и за закуска ще е много вкусна!

Ден 28 (10)
з: двоен сандвич с масло, салам и кашкавал
о: порция ориз и малко бурканче накиснати орехи
в: две ябълки и кисело мляко с каймак и канела, нищо, че не му подхожда...

# 629
Al_ina, много хубав и стимулиращ минус. Браво!
Ден8:
З: 2 малки филийки с крема сирене, домашна пастърма и няколко много малки парченца от домашната ни пушена сланина
О: скариди,1/2 домашен кремвирш, салата от домат и краставица
В: 1/2 пилешко бутче, ориз и зелена салата Толкова добре ухаеше ориза, че не устоях и си хапнах малко

Общи условия

Активация на акаунт