"Системата - 60" - тема 55

• 20 265
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета.Менюто за днес е:
З.Кексчета с овесени трици по зоната.
И.Пълнени чушки с кайма и ориз.
В.17 ч.праскови!
Лек и успешен ден на всички!

# 106
  • София
Вчера нарочно не писах меню, защото изобщо не беше системно. Днес обаче съм цял ден на работа и тъй като съм си приготвила всичко предварително, няма да имам издънка.

Ден 31
З: Сандвич със сирене, кафе
О: Печени чушки с доматен сос и сирене
В: Краставица, айрян

Утре ми беше ден за мерене, но няма да го направя, заради МЦ. Ще изчакам няколко дни и тогава ще направя отчет.

# 107
Здравейте,режима дали ще работи ,ако се вечеря към 19 часа 🤔

# 108
  • София
Здравейте,режима дали ще работи ,ако се вечеря към 19 часа 🤔
Най-вероятно, но резултатите ще идват по-бавно, което за мен лично би подействало доста демотивиращо. А демотивацията води до разочарование и отказване, като най-често е съпроводено с "Тази диета не действа!", което не е вярно. Много зависи и отслабващият на каква възраст е. По един начин е ако си на 25г., по друг - ако си на 35 и по-съвсем различен ако си 40-45 +, както и дали имаш включени активни тренировки. Всичко е толкова субективно, че едва ли има един верен отговор. Моят съвет е да пробваш и да видиш дали с вечеря в 19ч. при теб ще има резултат.

Аз най-накрая давам отчет, от който съм изключително доволна. Стартът ми беше на 1.08. За месец и три дни, (със съвсем малки прегрешения) съм отслабнала със 7 килограма. Това е изключително постижение за мен и смело продължавам напред. Ще се възползвам от метода на Лебед и ще слагам броя на месеците в скоби пред конкретния ден, когато пиша дневния си отчет. Не се отказвайте, момичета! Зад всеки добър резултат стои огромно количество търпение и упоритост.

(1) Ден 4
З: Топъл сандвич с шунка и кашкавал, кафе
О: Печен патладжан с домати и сирене
В: Таратор

# 109
  • в реалния свят
Здравейте и от мен.
Малко позатихнала темичката. Върнах се от екскурзия и продължавам напред. Имам 1 килце да преборвам от почивката.
Днес за закуска (т. е. преди малко) хапнах сандвич с кисело мляко. Мисля в късния следобед да хапна мляко и да приключа за днес. Надявам се килцето бързо да се стопи.
Kalli May, прекрасен резултат за един месец. Благородно ти завидях за усилията и волята. След 11- 12 дни е моя първи месец и дано се похваля с добър резултат.
Успешен ден, момичета🙂

# 110
Здравейте момичета, леко изчезнах без да напиша, но съм точно на време обратно Bowtie

Честит ден на Съединението!

Малко бях на диво море без телефон и като се върнах в София ми беше много трудно да запаля с работа, устройства... После ударихме едно тридневно моминско парти... Та, сега ще има да пиша ферман за отчет - няма да задрасквам, само ще скрия и лека по лека ще описвам, мисля, че почти всичко си спомням.

По случайност, днес е ден 200!

Днес имаме и личен празник, обаче... нещо не бяхме много в празнично настроение. Дори утре мисля малко да се измъкна от вкъщи и да довърша разни неща, за които се мотах в работата предната седмица. Тотално не искам да гледам екрани... Ама, щото съм "умна", заявих, че ще приключа една работа миналата седмица, та... сега ще наваксвам.

Прощавайте, но ще ви чета... по някое време, поне знам, че ще продължа да си се отчитам всеки ден.

Предстои още едно моминско, едно откриване на изложба във Варна на приятелка (нямам идея как, но мисля да отида), съответно две сватби и вероятно още малко отлагане за инвитрото в Турция (не ми се отлага, но е твърде натоварено емоционално и с движение покрай празненствата).

Пак да кажа, много е хубаво, че ви има!

Ден 200!
з: три филийки квасен хляб с масло и кашкавал
о: шопска салата и три панирани чушки
в: праскова, червени боровинки, цедено кисело мляко и канела

Скрит текст:
Ден 35 + 150
з: сандвич
о: грозде и смокини
в: домат с кашкавал

Ден 36 + 150
з: грозде, смокини и сини сливи
о: смокини и домат с кашкавал
в: гръцка салата и малко картофи

Ден 37 + 150
з: смокини
о: сладолед
в: рибена супа, гръцка салата, малко миди и хляб с гледка

Ден 38 + 150
з: сини сливи и смокини
о: малко картофи
в: грозде и смокини с кисело мляко

Ден 39 + 150
з: баничка със спанак, курабии и чаша Лате
о: рибена супа
в: гръцка салата, сафрид и голяма риба ципура

Ден 40 + 150
з: тестени от фурна, баничка със спанак и баничка с крем
о: салата
в: лаврак и скариди

Ден 41 + 150
з: нещо като гръцка запечена юфка
о: свински гирос в традиционна питка
в: сладолед с много захар (уж замразено гръцко кисело мляко с плодов сироп)

Ден 42 + 150
з: ?
о: снежанка + огретен
в: ?

Ден 43 + 150
з: ?
о: ?
в: ?

Ден 44 + 150
з: пропуснах
о: селска салата и пъстърва на скара
сз: ядки
в: вратна пържола по ловджийски, т.е. с кашкавал и сос
в2: ядки

Ден 45 + 150
з: двоен сандвич с мезета и ядки
о: банан и два двойни сандвича с мезета
сз: много шамфъстък, малко лешници и бадеми (всички ядки печени)
в: селска салата със запечено сирене
в2: овесени ядки с кисело мляко, плодове и печени ядки.

Ден 46 + 150
з: овесени ядки с ядки и плодове + двоен сандвич с прошуто...
о: шопска салата с козе сирене
в: замразени банан и малини със сметанов кисело мляко

Ден 47 + 150
з: спаначена пита + парче кекс
о: телешко с яйце
в: плод

Ден 48 + 150
з: фокача с всякакви вкуснотии/мезелъци запечена
о: пиле със сметана и ориз
в: банан, праскова, сметанов гръцко кисело мляко

Ден 49 + 150
з: квасен хляб
о: шопска салата с козе сирене и зеленчуци с ориз
в: овче кисело мляко с праскова

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 00:39 от Лебед

# 111
  • в реалния свят
Лебед, липсваш в темичката.
Днес моят режим е  закуска и обядо-вечеря. Грозде и 2 бр. кумкуат в 9-9.30ч  и овчарска салата с панирани сиренца, хапнати на ресторант между 13-14 ч. И това ще е. Малко не мога да си нацеля режима след отпуската ми. Има време...

# 112
  • София
Лебед, радвам се, че се завърна Hug ! Дано сега се пораздвижи темата.
Разгледах менютата ти и както винаги повечето са супер за мен, тук-там с нещо, което не обичам и мога да пропусна.

(1) Ден 7
З: Сандвич с шунка, кафе в 6:00, а в 10:00 оризовки-стиропор
О: Моркови, кашкавал
В: Ориз с гъби

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 19:20 от Kally May

# 113
Иу-хууууу, здравейте момичета!

Тъкмо се качихме в колата след първия ден от фестивала за Цвете за Гошо и вдъхновяващото изпълнение на Милена с нови аранжименти изпълнени от съвсем млади музиканти, които тя водеше чудесно!

Без глас съм, но и без въздух в гърдите от подскачане на >>> една <<< пънкарийка... (трябва да се взема в ръце и да не се правя, че Хашимотото е просто нещо имагинерно, незначително и безобидно).

И вие ми липсвахте! Такива неща като горното не споделям с обкръжението си, за това, благодаря!

Ден 1 + 200
з: от днес връщам преди закуска - топла вода с половин лимон 30 мин преди хранене. Много добре ми се отразява. После закусвах двоен сандвич с масло и кашкавал.
о: картофи, бамя и други зеленчуци печени с пиле, но обядът беше без самото месо, само бульон и зеленчуци.
сз: грозде, сини сливи, круша и смокиня
в: домашна агнешка саздърма!!!

# 114
  • София
Лебед, чудесни са тези емоции да се насладиш на любима музика.
Днес аз го раздавам работещо. Бях на пазар сутринта да се снабдя с продукти за следващата седмица. Не съм си готвила за днес, защото не ми остана време преди работа, затова и менюто ми е в този вид:

(1) Ден 8
З: Филийка с боровинково сладко, кафе
О: сандвич с чедър, айрян
В: ябълка, сурови орехови ядки

# 115
Така е Kally May, пожелавам ти дори работно, да го усещаш почивно!

Ден 2 + 200
з: 1/2 пакет юфка с масло и сирене+ 2 палачинки с масло и огромно парче кашкавал
о: някакво смути с 1001-но полезни неща...
в: кисело мляко + 1/2 банан, круша, сини сливи, бяло грозде и червени боровинки с канела.

# 116
  • в реалния свят
Да драсна и аз няколко реда🙂
Днес натоварен работен ден. Завиждам на почиващите по празници🙂
З - 2 препечени филии с руска салата
О - котидж с домати
В -  40 гр. лешници и бадеми (не зная как да задраскам).

# 117
  • София
(1) Ден 9
З: чери доматчета, зелени маслини с бадем, чай
О: пилешка кавърма
В: ябълка, айрян

# 118
Днес свърших доста работа в работата, даже аз се изненадах, хем ми е първи ден (сравнително леко го карам - щом имам апетит и не съм се свила в пашкул, значи съм екстра). Лошото е, че не пих вода и почнах да усещам пак симптоми на цистит (пих антибиотик съвсем скоро, явно не съм се изчистила...).

Ден 3 + 200
з: банан, хляб с кашкавал, мекица с пудра захар
о: спаначени кюфтета със салата и порция булгур
в: цедено кисело мляко + праскова

Ден 4 + 200
з: турски геврек, мек със сусам, но като дунапрен - цял живот обичам черен, много зърнест, пълнозърнест хляб...
о: свежа салата с орехи  и някакъв измислен пататник - явно от остатъците в заведението (добре ми е стомахът)
сз: банан + праскова
в: 21:00 - 3 варени яйца

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 00:16 от Лебед

# 119
Здравейте момичета, не мога да редактирам вече последния пост, за това пиша два един след друг.

Днес добавих по две дребни български скилидки чесън няколко пъти през деня, защото не ми се пие пак антибиотик. Да видим дали ще помогне. Все пак в петък ще пусна едно изследване за всеки случай.

Ден 5 + 200
з: кекс с орехи и зелена ябълка + два немски геврека
о: свежа салата и огромна порция агнешка дроб сарма
сз: банан
в: шопска салата + варени яйца

Общи условия

Активация на акаунт