Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 124
  • 973
  •   1
Отговори
# 870
Lygia, много ти благодаря 😍 Дай Боже 🤗❤️ Пък може и на мен да се случи чудото да съм наспана 🤣🌷 Много се радвам, че ще се включваш в играта за следващо бебче 😍 Пожелавам ти от сърце да стане много бързо, защо не и от раз! ❤️🤗
Дани, надявам се след 2 дни вече да имаш хубава втора чертичка 🍀

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 09:50 от Kactus

# 871
Дани, стискам палци да се насити! Ти след инсеминация ли беше? Аз като правих, акушерката ми беше казала, да пускам кръвен на 12ти ден най-рано, защото имплантацията понякога била по-късно.

Аз минах през ендото, още 3 седмици до пълното спиране на стероидите, даже първо каза 2, но предвид, че съм леко болна в момента, искаше да се презастрахова. Не ми изписа хормон за след това, каза, че ще пробваме тсх само да се нормализира в рамките на 3 месеца, тогава ще пуснем контрола и ако е все още високо, ще включим хормон за преди инвитрото да го свалим 🙂

# 872
Не , естествени опити и заради ниския Прогестерон миналите цикли кафеви течения имах . Този нямам и слагам глобули Циклогест и 2 по 1 Пролутекс подкожно. Ще видим ,за  мой късмет са объркали адресите на Спиди и Клиърблу ще го доставят утре. Е това вече ако не е Божа работа и знак да изчакам до утре. 😂

# 873
Леле, момичета, колко мноооого сте изписали!!
Кактусче, аз си знам за теб, ама и тук да кажа - безкрайно се радвам за теб и стискам палци всичко да е наред докрая!
Msr, честито и на теб! Да изживеете най-прекрасните си моменти заедно оттук насетне!
dani_radostin, много е рано за тест, дори за кръвен. За домашния тест пък съвсем - ЧХГ първо ще се хване в кръвта, чак после ще се открива и в урината. Стискам палци да ни се похвалиш с плюсче! И като страничен въпрос - това не е ли много прогестерон? Не знам инжекциите колко са, но от циклогест само са 800 мг прогестерон, което си е бая.
Вики, много хубаво се развиват нещата! Вярвам, че до няколко месеца сте обратно в играта!
Firebird, аз лично препоръчвам да си даде на място, иначе може нещо да се забавят нещата и ще ви е яд. Иначе според мен му разкажи как минава един твой преглед, да се приземи малко. Относно ДНК фрагментациите - аз препоръчвам с две ръце да се пусне от самото начало. При ММ всичко беше топ - количество, подвижност, обаче фрагментациите са гранични и ако не ги бяхме пуснали, щяхме да си мислим, че всичко е най-прекрасното.
Ако съм изпуснала нещо важно, извинявайте! Ще наваксам в последствие ❤

# 874
Дудъл леко бременеене на теб, дано всичко е наред ! При вас и морфологията ли беше ок? Започвам да се замислям да тази фрагментация....

# 875
Дудъл леко бременеене на теб, дано всичко е наред ! При вас и морфологията ли беше ок? Започвам да се замислям да тази фрагментация....
Сега отворих да погледна - не е най-оптималната, 7% е. Но обемът е 81млн/мл. Мен не ме притесни обаче морфологията, колкото ДНК фрагментацията, която е 21%.

# 876
Лекаря така прецени,Дудъл . Simple Smile Някъде назад в темата се коментираше ,че при нормално зачеване имплантацията настъпва по-рано,отколкото с инсемианция и ин витро. Но това са само приказки

Сестра ми ми донесе някаква марка , направих и него .  Пак има много лека чертичка . Ще видим утре с английския. Те са уж много чувствителни .

# 877
Дани, няма никаква разлика в имплантацията при естествено забременяване и инсеминацията. Разликата е между тях и трансфер, което е даказано.

# 878
Аз не искам да сдухвам никого, но чак толкова ранно тестване какво носи? При положение, че кръвният беше отрицателен не е ли по-добре да изчакаш няколко дни и да направиш нов кръвен, а не тези пиклите?

# 879
Аз съм съгласна със Сиси - ако кръвният е бил отрицателен вчера, няма абсолютно никакъв шанс пикливият да е положителен днес. По-добре един кръвен 2 дни преди цикъл и тогава ще е ясно всичко.

# 880
Аз виждам само едно разочарование след всеки тест, а то просто е супер рано...

# 881
Кръвния е от 7 дни след О, днес е 9 ден след нея. Всичко се случва ,знае ли човек .

# 882
Дани, аз виждам чертичка. Слагала ли си някакъв препарат с ЧХГ?
Стискам палци да не е от него и да си бременна.🍀🍀🍀

Честно казано не ги разбирам тези дискусии дали да се тества рано или те. Тази дето тестваме рано сме напълно наясно с рисковете както и с това, че не носи това нищо за крайния резултат.
Аз например съм такъв човек, че задължително искам да тествам рано. Такъв ми е темперамента и не бих могла  по различен начин. Но няма да тръгна да го препоръчвам на друга чакаща тест. Не ми става и приятно всеки път като съм се похвалила дали тук, дали в проблемното да ми набият канчето, че е рано и нищо не се знае. Това ми е напълно ясно, за тогава обаче съм имала своята малка победа и първа стъпка в мечтаната посока.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 14:31 от Cinnamon Cookie

# 883
Cookie, аз го разбирам все едно че казват: " не виждам чертичка, но е рано и всичко е възможно" с положителна нагласа и с добро,  оптимистично дори Simple Smile

# 884
Dreamer, Kactus, Пълнолуние, честито, момичета! Успешен и прекрасен финал на бременното приключение със здрави и силни бебчета! Темата наистина е чудна, толкова сбъднати мечти накуп след години в тъмнината. Честит рожден ден, Кактус! Сбъднати мечти и много нови за случване да имаш! Mandaria и Margolotta, момичета, липсвате! Манди, стискам палци за скорошни новини! Марго, чудесно е, че имаш спокойствие и мир и нови цели! Мятам кашон розови памперси от вече порасналите ходещи близначки, днес бяха на фризьор за първи път, следващата седмица ще ги кръщаваме. Та живот в лудница, но пълен с любов да има!
А, за Зарзиото коментирахте, Cinnamon Cookie и АА, аз след изследванията при Михайлова имах доста тегав кир профил, свързан с липса на имплантация и ранни спонтанни аборти. Та преди последния трансфер слагах зарзио и беше успешен. Няма как да знам дали заради или въпреки него, но фактът е налице.
За ДНК фрагментация за мен е задължително да се пуска, иначе СГ не дава цялостен отговор. Има как и да се повлияе, просто иска тотална промяна на начина на живот.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 14:33 от Danita 14

Общи условия

Активация на акаунт