“Разсейване” след раздяла

• 8 384
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
Е, то и ти не би допуснала до себе си подобен предполагам. Куклофен.

# 106
...

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 17:27 от Нено Байлов 744664

# 107
  • Out of the Mix
Лъвица, така де, караш си Полото, или там каквото, сигурно нещо такова. Никой не те е спрял. Тесларкай си из града по задачи.
Обичам да карам, не да ме возят, особено жени.
И как си представяш излизаме на среща и жената ме "взима", това не е било никога.

Базила, със сигурност не съм Милфофен, сигура, ако ще да е най-лачената на света, не да не съм познавал такива.
Не на последно място не знаеш кой какъв е, за да казваш кой до кой би, или не би допуснал.
Много сте смели зад анонимността си. А и честно казано никак не разбирам какво си се настроила негативно точно пък към мен, точно ти. Отнасям се нормално с всеки. Hands V

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 00:41 от Revoker

# 108
  • София
Някакво зле прикрито снизхождение ли усещам? Joy Ми и аз обичам да карам Laughing Всякакви коли, и моята, и чужди Wink Не ми пречи да ме вози мъжът, ама да знам, че докато сме двамата в колата, винаги ще е той на волана, ми се струва някаква инквизиция. Ще се чувствам супер ограничавана. Мъже много съм возила, по всякакви поводи, живи и здрави са, и т**ките им са си на мястото Joy

# 109
Нищо лично.
Просто не харесвам мачизъм.
Накланя към едни други препратки.😃

# 110
Скрит текст:
Лъвица, така де, караш си Полото, или там каквото, сигурно нещо такова. Никой не те е спрял.
Тесларкай си из града по задачи. Обичам да карам, не да ме возят, особено жени.
Скрит текст:
И как си представяш излизаме на среща и жената ме "взима", това не е било никога.

Базила, със сигурност не съм Милфофен, сигура, ако ще да е най-лачената на света, не да не съм познавал такива.
Не на последно място не знаеш кой какъв е, за да казваш кой до кой би, или не би допуснал.
Много сте смели зад анонимността си. А и честно казано никак не разбирам какво си се настроила негативно точно пък към мен, точно ти. Отнасям се нормално с всеки. Hands V
Аз си тесларкам из цяла България, Турция и Гърция и мъжът ми обожава да го тесларкам. Явно не приемаш колата като превозно средство, каквото е, а като фалически инструмент, което е смешно.

# 111
  • София
не приемаш колата като превозно средство, каквото е, а като фалически инструмент.

Ох бе, Манди JoyJoyJoy Смея се с глас, ама което си е така, си е така Satisfied

# 112
Аз също обичам да шофирам и се чувствах по-сигурна да карам моята кола. Въпросът е да знам, че като сме 2-ма при повод или нужда човекът може да ме смени и да ме закара той някъде. Дори да не си много активен шофьор сега, на 40+ с книжка е добре някога да си бил и да познаваш града. В един момент стана ясно, че въпреки демонстрирани приниципно опит и готовност, не е баж така. Когато ми се наложи да отида на лекар и то след нещо като панически пристъп и силно разклатена, той настоя да ме заведе / придружи. Опитах да го откажа, защото имаше връзка със състоянието ми, но безуспешно. Понечвайки да си викам такси ме спря, да идем с колата. Решавам, че ще седне да шофира при тази реакция. Като се настани на дясното място ченето ми увисна. Почувствах се и нелепо и ядосано, аз не знам къде съм, за какво ми е в случая като багаж. Е аз се/ни закарах.. За това говоря, че за мен е другата крайност и не ми беше хич адекватно.

# 113
  • София
Аз между другото не бих се доверила спокойно на повечето мъже около мен да ме карат. От една страна имам забележки към уменията, от друга - моите си ги знам и съм уверена в тях, така че ми е много по-спокойно контролът да е в мен. Отделно понякога ми става лошо като се возя и да шофирам, освен че ми доставя удоволствие, ми е най-комфортно.

Още помня един преди години за да ме впечатли с едно кабрио, как с мръсна газ мина на червен светофар. Ми не ме впечатли, аз си ценя живота. За радост, наистина не съм имала драми с мъжете около мен - не са ми правили проблем да карам аз, когато поискам, а в много случаи и се е налагало. Мъжът ми спокойно си пие като отидем някъде (аз не съм по алкохола и не ми пречи, даже ми е супер оправдание). Преди време като ходех по срещи ми даваха да им карам колите и беше голям кеф Grin

# 114
Де моята жена така да обичаше да шофира... пък тя, като има да ходи някъде - скъпи, закарай ме Simple Smile
Иначе има книжка, но не обича да шофира, а да се вози.
Е, ходи си и с метрото жената, да не си кривя душата, не я развеждам все аз насам-натам, само понякога.

# 115
Miss_Kaprisse, разбираемо е, че си била потресена и те е отблъснал. Явно човекът не умее да шофира, което не е причина да отпишеш някого като партньор, но пък се прави, че може, държи се неадекватно, не вкарва мисъл и не можеш да му се довериш в напрегната ситуация, което е достатъчно. Умният нешофьор първо ще каже, че е такъв, второ, ще извика такси, линейка, приятел. Няма да се качи като пасажер. Това и за жените се отнася.

# 116
  • Out of the Mix
Крис, изкарва книжка жена ти, взимаш й някакво Поло и да тесларка, като Лъвицата.

Чудесно, карате си вашите коли, моята си я карам само аз.

Много добре жената да има кола, тъкмо няма да се налага да развозвам постоянно.
Въпреки че има годишна карта за метро и ГТ за щяло и нещяло, и да ходи на работа.

За пиенето, не пия. Не съм пълен въздържател, но рядко, на празник, на Рожден ден за наздраве.
Алкохолът е отрова и канцероген, заедно с цигарите и куп други неща.

Фалически инструмент, забавно. Simple Smile
Като всичко я приемем - средство, за удоволствие, да ми е готино в и с нея. Животът е по-приятен и пълноценен със кола.
А, че е секси, е. Фала се, да. Sweat SmileJoy

# 117
Радвай се, че получаваш обратна връзка от умни потребителки. И ако ти си умен, колкото декларираш, можеш да коригираш подценяването и пренебрежителното отношение към жените. А можеш и да се пренасочиш към друга категория жени. Даваш им пари, возиш ги, казваш им какво могат и какво не, трофейни гаджета. Дзен и никакви интелектуални напъни. Е, едва ли ще ги излъжеш с ГТ и метро, ама пълно щастие няма.

Revoker, ако си около 40-те, си изпуснал едни много хубави години да създадеш семейство. Когато пари, лайфстайл, показност, инфлуенсъри нямаха това влияние в любовните и социални отношения, каквото виждаме сега.

# 118
Аз предпочитам да съм принцеса на пасажерското място, ама живота ме направи кралица на шофьорското. Ми, квот такова. Оправям се.
Сериозно, колата си е удобство, ама и бирник, и занимавка. Пък аз не обичам да се занимавам с неща, с които не искам да се занимавам. Joy
Ехххх, дано в следващия живот се класирам за принцеса Hands Pray

# 119
  • Out of the Mix
Хубав пост, Елиф. Simple Smile
Истини пишеш.
За потребителките и писането - всеки преценява, не го приемам, като "ласкателство". Всеки припознава, отговаря, не отговаря, както дойде, според настроение, желание и активност.
Не подценявам никой и нищо, просто така се разбира, форум е, не ме виждаш на 4 очи, не съм пред теб.
Изразявам предпочитания. И мисля, че го изтъкнах няколко пъти.
Глупави жени около мен не съм имал. Имам предвид, с които съм живял и партньорки.
Иначе е пълно и от двата пола с много неориентирани, меко да го кажа, не можеш да отречеш.

Защо да я лъжа с ГТ и Метро? Simple Smile
Да не мислиш, че ако работи в центъра, примерно и всеки ден ще ставам с нея специално да я карам на работа? Надали има такива.

Последните 3-4 г. са ми най-хубавите досега, и все по-добре ще е за в бъдеще. Simple Smile
Всичко в живота става с натрупване, когато не ти е дадено даром и наготово.
За семейството, какво да ти кажа? Божа работа. Но и така ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт