За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Хиляди благодарности!

# 136
Това сигурно е фенщина.🤣
Мнеее, въобще Stuck Out Tongue Winking Eye
Онзи ден ми казаха, че след като не съм хареса новата песен на Джеф Сатурн не съм истински фен.
Което не е вярно, разбира се. Аз преди всичко съм фен на котката на Джеф и след това на самия Джеф.
Скрит текст:

# 137
  • вятърничава
Tuon, Joy
Все зад котката си се крие този Джеф.

Губят чара си K-драмите и може ли зрителят да се пренасити? Статията като продължение на дискусията от вчера.

# 138
Губят чара си K-драмите и може ли зрителят да се пренасити? Статията като продължение на дискусията от вчера.
Хареса ми. Нужно е разнообразие. Точно това исках да кажа вчера. Просто зрителя трябва да види любимия си жанр представен от друга гледна точка на режисьор и артисти от друга страна или просто да се гмурне в дълбокото със съвсем различен сюжет от обичайния.
Dark е невероятен сериал.🩷

# 139
Хм, интересна статия.
Но нали е събота, днес няма да ви занимавам много с моите смешки, само тази .
Голям симпатяга, много го харесвам Wink
Да прочета днешните коментари Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 14:01 от Danifin1

# 140
  • София
Tuon, Joy
Все зад котката си се крие този Джеф.

Хм, значи и в Корея като в Китай... Съгласна съм с частта за стрийминг платформите - важи си и за китайските сериали. Особено това с отворения край и очакването на нови сезони. Предполагам и в Корея си имат местни стрийминг платформи, но в Китай са толкова много и всяка бълва сериали, че то няма и как да не падне качеството на сценариите.

# 141
И аз смятам, че  от Alice in Borderland 3  няма голяма нужда, защото мангата свършва точно както сезон 2. Освен ако не дават Ямани както майка го  родила …. не знам защо е това продължение. 😇 Ама ето точно сега го снимат.

Само, че в статията са дали супер неудачния пример с чакането за пореден сезон. Най-малкият проблем на Sweet Home2 е паузата между първия и втория (третия идва бързо) сезон. Първият беше вълнуващ с напрежението, болката  и надеждата … ако харесвате подобен жанр. То втори сезон отиде в съвсем различна посока и зрителят беше изпратен в сеулския стадион, за да гледа драма по корейски с герои, които му бяха напълно чужди и с проблеми, които се срещат във всяка посредствена драма.
Все пак азиатските продукции предлагат много повече продукция само с един сезон, а не с повече от един.

# 142
Петък ли трябваше да е, събота ли? Нямам си сериал. Стигнах до Роземунде Пилхнер. Спасете ме...
https://www.facebook.com/reel/1034860851413218

# 143
  • България
Мога да помогна само с куче.

# 144
  • София
Петък ли трябваше да е, събота ли? Нямам си сериал. Стигнах до Роземунде Пилхнер. Спасете ме...
https://www.facebook.com/reel/1034860851413218

Не знам дали ще помогна, но днес си запазих тези две класации с китайски сериали, може и да има нещо (аз съм с две ръце за The Double):

Топ 4 драми с трафик в чуждбина:
The Double
The Legend of Shen Li
Dashing Youth
As Beautiful As You

Weibo's Top Ten Most influential TV series in 2024:
Top 1: Lost You Forever S2
Top 2: The Longest Promise
Top 3: Mysterious Lotus Casebook
Top 4: The Legend Of Shen Li
Top 5: War Of Faith
Top 6: Story Of Kunning Palace
Top 7: The Last Immortal
Top 8: Under The Skin
Top 9: The Double
Top 10: Hidden Love

# 145
На мен ми е много интересно, забавно, с много приятна романтика, с хубави актьори, които с всяка следваща серия са все по-вълнуващи като бъдеща двойка когато гледам сериала на Дже. Никой не го коментира и може би никой освен мен и 2 в 1 не го гледа, но на мен ми харесва, даже много и като дойде петък следобед през половин час проверявам дали е излязъл превода на новата серия и даже гледам с автопревод на руски, защото нямам търпение да чакам още няколко часа за авторски превод. Заличителят на лошите спомени за мен е много интересна и приятна романтична комедия, с драматична основа и драматични подробности в историята на главния герой.

# 146
И аз не мога да помогна. Това е Роземунде Пилхнер,  а там се раждат всички еднорози.

bb6, тъкмо гледах филм (Godzilla Minus One) с твой любимец и идвам да се похваля.
Скрит текст:

# 147
  • София
Рори72,  На английски или руски как е заглавието? Мяркам го в темата вече няколко пъти на български, но не мога да го намеря, дори с превод на заглавието.

# 148
На английски: Bad Memory Eraser
На руски: Стиратель плохих воспоминаний
На БГ са преведени първите 3 серии и са качени в плейтубето със заглавие Изтрий лошите ми спомени.

# 149
  • вятърничава
И аз не мога да помогна. Това е Роземунде Пилхнер,  а там се раждат всички еднорози.

bb6, тъкмо гледах филм (Godzilla Minus One) с твой любимец и идвам да се похваля.
Скрит текст:
Красота, нова прическа.Поне е по-хубав от Годзила. И как се справя моето момче?

Общи условия

Активация на акаунт