За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Обикновено корейските актьори са късокраки, но той е съвсем приличен.
Корекции!  Simple Smile Удължавал ги е Simple Smile

# 286
Мен пък не ме интересуват краката на артистите.
Обаче винаги се питам нещо от рода на "Минчо какъв ли парфюм ползва?" Героят на нямазначениекой, но облечен в елегантен костюм и отново "с какво ли се е напръскал. Знам само, че Мандалорецът от Мандалорецът (таткото на бебе Йода) ползва Carbon на Prada, защото какво друго би могъл да ползва освен нещо с името Карбон?

Сега гледам някакъв филм и се отегчавам до смърт, но си мисля, че героят сигурно мирише на лимон и мента. А преди това гледах някакъв тай трилър и не ме напускаше усещането, че главния герой използва Him Bleu Noir на Нарцисо Родригез, но не знам защо го свързвам с зъболекарски кабинет. Преди това пък Kamiki Ryunosuke вероятно е вонял на риба, защото го гледах във филм за Годзила и няма на какво друго да миришат героите, но тогава видях, че участва Юки Ямада и ако мирише по този начин ...bb6 ще ме разкости, а  костите са ми нужни, та сигурно мирише на зелен чай. Юки, а не Годзила.

Смятам да видя The Frog или Master's
Daughter
или пък Naka De Salon , защото става въпрос за козметичка с необясними умения. Не става въпрос за уникална технология за изравняване на тена, а, че тя вижда тя вижда числа важни за човека чиято коса е докоснала.

# 287
  • България
Обикновено корейските актьори са късокраки, но той е съвсем приличен.
Корекции!  Simple Smile Удължавал ги е Simple Smile
Ааа, това го прави Майлс на Бюджолд. Grinning
Tuon, как така.
Това си е 1/2 от актьора.
Парфюмите им не усещам, все още само гледаме.
Може и да настъпи време, в което ще се усещат и аромати, но не съм убедена, че искам да ми мирише на кимчи.

# 288
Много съм "за" ароматите. Обаче си мисля, че са много малко уханията, които ми "звучат" мъжествено. Заради това ми е странно как като подменят личността на някого близките му не го разпознават. Вие няма ли да си познаете мъжа по аромата? Даже правихме експеримент на една сватба- само една от приятелките ми се обърка. ..Но още повече харесвам краката. В смисъл как изглеждат. Не мога да си кривя душата- няма как да ме спечели с харизма някой дребен и кривокрак. Боже, какви работи пиша преди сън...Лека вечер!

# 289
Аз съм ниска и въобще не ме касае колко е висок даден артист, макар, че наскоро си бях харесала Park Seo Ham.
Предпочитам да гледам добре изваяна коремна преса Blush

# 290
  • България
Може и да е нисък, но да е с добри пропорции, т.е, дългокрак.
Същото се отнася и за актрисите.
И те са ми точно толкова важни, колкото и актьорите.
Не че не съм гледала хубави сериали с некрасиви, но добри актьори.
Започнах 4 епизод от City Hunter (2011) и никак не ми е зле, че главните са много симпатични.

# 291
  • пак на Рив Гош
Роца със сигурност ще оцени това Искаш да го имаш Wink  WinkStuck Out Tongue Winking Eye
Дани, благодаря за вниманието, ама май си объркала линка... или ника Wink . Колкото и да са ми симпатични подскачащите младежи, малко са ми далеч от сферата на интересите Wink

И друга любима визия.
Кипра е той Joy

Героят на нямазначениекой, но облечен в елегантен костюм и отново "с какво ли се е напръскал.
Ако в ролята е Park Seo Joon - ще е нещо на Шанел.
Ако в ролята е Джуно - ще е някой от Диор-ите.
Joy

П.П. Още не са излезли субтитрите на вчерашния епизод на No Gain No Love. Подсмрък!

# 292
Упс, така става като чатиш докато си в метрото LaughingLaughingLaughing
https://www.instagram.com/reel/C-92HdWp5RR/?igsh=cTkyajc3ZHZzMGlr сега вече е верния.
Като допълнение към чадъра, който искаш Joy

# 293
# 294
  • пак на Рив Гош
Дани, благодаря за идеята! Добавям си я в уиш-листа, до чадъра Joy

Вики, да, и аз там го гледам, но петият епизод засега е само с озвучка, а аз си искам субтитрите, понеже обичам да чувам истинските гласове. Ще чакам... докато не ми писне и подкарам озвучката Joy

# 295
Какво можете да гледате този месец за мен пак почти нищо няма за гледане Rolling EyesWeary

# 296
Ако в ролята е Park Seo Joon - ще е нещо на Шанел.
Аха Heart Eyes

И веднъж го бяха облекли в букле сакенце Joy
Скрит текст:

# 297
  • пак на Рив Гош
[И веднъж го бяха облекли в букле сакенце Joy
Скрит текст:
Това почти като яркозелената жилетка с камъНчета на Jung Hae In. Ама Диор Grinning
Скрит текст:

И, като стана въпрос преди няколко дни, че нищо свято не остана и освен чантите, ни грабнаха и герданчетата, че и на червилцата посегнаха Wink - https://www.instagram.com/reel/C_ZwTRLJws1/?igsh=dGhwOGcycHV3MTcx

# 298
  • пустинен пъпеш
А аз още не мога да гледам без възмущение снимката на чаровния хубавец Ча(с IQ 143),с червилце и тиара,а и другата в Париж  с късите панталонки и сако.Как не ги е срам ,така да кичат и обличат хубавия и доста умен млад мъж.А от клипа с гримьорката му,подреждаща косата му,се питах наистина ли с жестовете си изразява чак толкова стеснителност иначе нахаканият младеж.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:32 от rududu

# 299
  • вятърничава
Това почти като яркозелената жилетка с камъНчета на Jung Hae In. Ама Диор Grinning
Наметнал се с жилетката на френската се майка Wink
Ох,що ми напомни за него, в сърцето ми зее рана след еп.8 Weary Дори не ми се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт