Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Добро!Валке,стискам палци,всичко ще е точно!

# 331
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, да нямаш нежелана реакция днес ти пожелавам
Вале, всичко ще е наред
Пореден ремонт започнаха съседи, всяка сутрин се стряскам от някакъв шум като се будя и после не мога да вляза в час

# 332
  • София
При мен всичко е наред❤️

# 333
Валка ,естествено , че е наред.
  До работата ми правят ремонт.Къртят с хилти,свалят плочки, стени,но няма какво да се направи.Млада двойка живеят, нека си направят хубаво децата.

# 334
Вале Kissing HeartHeart

Днес ми се размина с малко задух, дето сама си овладях с техники за дишане и след това проспах остатъка Joy
Купихме Баба Яга на Дългун /тойота айго/ с две врати и 1л двигател JoyJoyJoy Хич не му се нрави на Кратун ама тва е положението. Ако може и да намерим застраховка под 4000 ще е супер. Две години ще му се наложи да стиска зъби. Сега го чакаме да вземе книжка декември. Може да кара колата докато вземе книжка, ако аз или мм сме с него.

# 335
Безаварийно да му е на Дългун!Да имат готини преживявания с баба Яга!

# 336
Добър да е денят ви!
Дългун още не я е виждал Joy Ще се запознават утре, ако има време, че се връща, хвърля мръснидрехи, хуква на кормуване, от там на две работи, прибира се в 02 часа, сутринта е пак на работа от 9-18часа, прибира се, взема багажа и на влака за обратно Joy

# 337
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, да си кара Баба Яга дълго и безаварийно. Ама кога почива на този график?
Вале, браво
Започвам да стягам торбите, довечера ще празнуваме тук РД на мъжа ми, утре на вилата с други гости. Трябва и от 2 места да ни докарат разни материали, в кухнята имаме да довършим тавана, сега като се развали времето.
Трябва и градината да оправя
Гушки на всички Hug

# 338
Леле, Калинка, ама че график има Кратун, ама да си кара количката безаварийно и с кеф! Hug
Идеална първа кола е, а и на харизан кон зъбите не се гладат - така да му кажеш от леля му Смърфи. Wink
Ти как си?

Ма ко - супер да изкарате двата рд!

# 339
Баба ми едно време казваше "имаш право да си крадеш от съня"!
Та ще почива като се пенсионира JoyJoyJoy
Обясних му аз за харизания кон JoyJoyJoy и ако иска да е мъжествен да си купи сам кола и да си плаща сам застраховката JoyJoyJoy
Аз съм очудващо за доктора добре JoyJoyJoy и той не става за врачка. Дроба започна да работи, показателите са още в червено, но са спаднали 3 пъти за 4 седмици. Следващия месец съм на скенер.

# 340
Браво, Лейди, браво!
И честит автомобил на Тод! Да продължава в същия дух той.
Ма Ко, приятно изкарване на вас.
Едит. Лейди, сега видях снимки на тоя модел кола. Сигурни ли сте, че той ще се побере в нея?

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:55 от mariat

# 341
Мако весело да си изкарате! Наздраве!

Мария може и да очудващо, но колите с две врати са по-удобни за дълги хора Joy вратата е по-широка от тези с 4 врати и много по-удобно се влиза и излиза. Аз преди да дойда тук бях с микра с 2 врати Joy
Дългун кара шофьорския курс на айго, но с 4 врати и по-големия двигател, та има опит Joy
За съжаление избора на сигурна кола, която да е продаваема след 2г, да може да влиза в зелените зони, със скорости/не автоматик/, бензин и двигател под 1л. е много ограничен.
За нашата кола плащаме доста, ако влизаме в зелените зони, а повечето градове вече са такива.....

# 342
  • София
Лейди, все така да учудваш доктора !❤️
На Дългун - да е внимателен шофьор и все на хубави места да се вози. И с хубави момичета. 😁

Моята девойка днес замина заРумъния,  беше участвала в един много интересен онлайн проект между български и румънски младежи и журналисти . И сега е официалното закриване така да се каже.
Ще е в Букурещ до понеделник.
Много изморена ми се стори снощи като се прибра,сега им е малката сесия. Този семестър казва, че страхотни курсове учи, но много тежки. Но е страшно доволна и от преподаватели, и от предмети, от всичко.
Аз казах ли, че намерихме квартира за догодина? Баш, ама баш до университета, буквално до общежитието ѝ. Подписахме договор и сега съм спокойна .
Ако съм писала, извинете,забравям много .

Ма Ко,весело празнуване!

# 343
Честита да е колата на Тод! Безаварийно шофиране. Много интензивна програма има. Нашата беше така лятото. Сега съм му казала да мисли когато си прави график да се прибира да може да е поне един работен ден тук да си подаде документите за книжката.

# 344
  • Бургас
Честита кола на Тод!
Ей,кога стана голямо това момче?!
Лейди,много се радвам за твоите показатели!Все така да се подобряват,пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт