Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
А Дългун е пълен шмат JoyJoyJoyJoy  Вчера ми се обажда, че тръгва да се прибира... той е на 60км южно от нас... след 2часа се обажда, че пропуснал спирката и е на 50км на север от нас........ Та вчера имахме обиколка на Йоркша JoyJoyJoy

Не е шмат, а е влюбен в някоя българска девойка. Акълът му не е в Йоркша, а нейде другаде.
Правилно съм запомнила, че вливките ще са всеки четвъртък, ама си викам, че може нещо да са сменили схемата. Стискам палци за утре да мине бързо и леко!

# 226
Ох, Дългун,повозил се е!

# 227
Валенцето стискам палци за петък, знам колко ви е трудно с изследванията.
ма ко важното е че всичко е завършило без проблеми.
Аз днес имам родителска среща, утре също, но като не помня дали изключих ютията ( а  гладя униформа всеки ден)та летях до село и сега се прибирам в града. А имам толкова работа...

# 228
Вале, изтръпнах, като те прочетох. Много добре си спомням други взимания на кръв на Бубка. Стискам палци за петък.
И аз заподозрях някое българско момиче, че е замесено в придвижването на Тод.
Джейми, важното е, че си проверилаи е било фалшива тревога.
Ма ко, днес ми пристигна от Тему една тефлонова подложка за ютия. Хем няма да лепне, хем няма да се получават лъскави линии по дрехите. Доволна съм.
Смърфи, да те посрещнат с добри новини в България.
Спокойна вечер, момичета!

# 229
  • при късмета
Добро утро!

Дългун опознава околностите, няма лошо Joy
Аз мразя да гладя и затова просто не го правя. В изключително редки случаи, официални дрехи, когато няма как. Ютията даже стои в шкаф в кутията си. Шефа, ако не се научи, ще си ходи неизгладен
Джейми, има разклонители, които се командват през телефона. Ако включваш ютията в такъв, няма да се разкарваш при съмнение
Гушки на всички, ние пак ще мислим какво да се готви Hug

# 230

Добро утро!
При мен часа е точно толкова, температурата е 2гр, но се усеща като 0.......
Ами студено ми е да пия кафе вече в градината.......

# 231
Лейди, у брат ми се оплака снощи от студ. Прати ми снимка, че е с пуловер и топла шапка.
Ма Ко, ще те питам на лични нещо, че ми трябва помощ.

# 232
  • при късмета
Добро утро!

В събота като тръгнахме, не взехме якета и вчера на прибиране отоплението в колата беше като посред зима. Спъна ни работата времето. Правихме врата за мазето, направи я, но не можа да я сложи, че нямаше как да заварява на дъжда. Мислехме другата събота да почиваме, ама ще ходим да я довърши. Стига да не вали.
Оф, много мразя да се разваля трайно времето. Измрънках рано понеделнишки Hug гушки на всички Hug

# 233
Добра ви вечер!
Ма ко, не се коси. Работата няма да избяга.

# 234
  • гр.Варна
Добър вечер на всички. Да се появя и аз за кратко и да пожелая на студентите ни в групата успешна и здрава година. Трети курс започна моето момче. Дето се вика вече е на средата Grinning

# 235
  • София/Севлиево
Привет от мен и едно пораснало Росе-Босе

Успешна нова учебна година на всички студенти.
Аз съм голям карък -миналата година погълнах една зъболекарска отвертка, която изкарах с 300 зора,а сега съвсем малко парче дафинов лист (докато се усетя и вече го бях глътнала).Ще се наям с картофено пюре и дано излезе без проблем,че пак се вкарах в едни филми...А да, скоро трябва да ми поставят още един зъбен имплант, надявам се че повече няма да ям отвертки...

# 236
# 237
Сладък Росен, да расте здрав и усмихнат!
Макак така ще глътнеш отвертка?????
Аз затуй не ползвам дафинов лист като готвя.

# 238
  • при късмета
Да е здрав и щастлив Росенчо!
Аз съм болна

# 239
  • София/Севлиево
Сладък Росен, да расте здрав и усмихнат!
Макак така ще глътнеш отвертка?????
Аз затуй не ползвам дафинов лист като готвя.
Тя е една мъничка отвертка и точно преди да ида тогава да ми поставят импланта четох за подобен случай.Зъболекарят ми тогава ми каза,че е имал случай пациент от страх да глътне цял мост...А за дафиновия лист винаги го махам,ама този беше много мъничък и чак като го глътнах се усетих.Нищо де,днес и утре съм на картофено пюре и ще се махне(с отвертката не го знаех това ,ама добре че не заседна някъде)...
Мако,бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт