Марулета Bellissimo

Този път мина по вода. Никакви проблеми /чукам на дърво/. Проблемите ми бяха други - свършвам в 16,30 и още от вътре си викам такси, то пристига до 10мин, обличам си янтирийката и излизам пред входа на центъра...... Той е на частен път на около 150м от нещо като околовръстно с три ленти в посока.... Пътя е блокиран от коли, полицай се размотават, а главния път е отцепен, пожарни, линейки, полиция....... Таксито се обажда - не мога да дойда. Полицая казва - за сега не се знае кога ще се възстанови движението, има инцидент. Мм е на работа до 18ч. и може да дойде при мен около 20ч., ако пуснат пътя... връщам се в центъра. Там няма легла, а са функционални столове, които си нагласяш както искаш, стават и на легло. Имаше свободен стол и ме настаниха. Аз натъпкана с антихистамини, проспах вливката и докато ме настанят отново захърквам.... Мм звъни в 18 часа да ме пита къде съм. Сестрата казва още сме затворени, ама полицията казва, че до половин час ще пуснат движението и аз оставам да чакам мм.... В 19часа пуснаха движението, обаче докато се раздвижат тапите мм стигна при мен 19,30 и благополучно се прибрах наспана в 20часа

На права отсечка по булеварда малко над пътя за дневния център, около 16 часа става първа катастрофа между 2коли и 3 мотора, след около 20 минити, малко по-надолу, при друго кръстовище - 2 коли и камион.......

.