Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Добър да е денят ви!

Марулета
Bellissimo Heart Eyes

Този път мина по вода. Никакви проблеми /чукам на дърво/. Проблемите ми бяха други - свършвам в 16,30 и още от вътре си викам такси, то пристига до 10мин, обличам си янтирийката и излизам пред входа на центъра...... Той е на частен път на около 150м от нещо като околовръстно с три ленти в посока....  Пътя е блокиран от коли, полицай се размотават, а главния път е отцепен, пожарни, линейки, полиция....... Таксито се обажда - не мога да дойда. Полицая казва - за сега не се знае кога ще се възстанови движението, има инцидент. Мм е на работа до 18ч. и може да дойде при мен около 20ч., ако пуснат пътя... връщам се в центъра. Там няма легла, а са функционални столове, които си нагласяш както искаш, стават и на легло. Имаше свободен стол и ме настаниха. Аз натъпкана с антихистамини, проспах вливката и докато ме настанят отново захърквам.... Мм звъни в 18 часа да ме пита къде съм. Сестрата казва още сме затворени, ама полицията казва, че до половин час ще пуснат движението и аз оставам да чакам мм.... В 19часа пуснаха движението, обаче докато се раздвижат тапите мм стигна при мен 19,30 и благополучно се прибрах наспана в 20часа Joy
На права отсечка по булеварда малко над пътя за дневния център, около 16 часа става първа катастрофа между 2коли и 3 мотора, след около 20 минити, малко по-надолу, при друго кръстовище - 2 коли и камион.......

# 361
Важното е, че всичко при теб е минало както трябва, Лейди.
Марулетка, наслаждавай се!
Хубав ден!

# 362
Лейди,имаш способността да даваш страхотен поглед върху всякакви ситуации.
   Полиняно а Маре много много ни хареса.

# 363
И на мен много ми харесваааа Heart Eyes Завиждам злобно Joy

# 364
От това градче е музикантът създал песента Volare , носител на две Грами, Сан Ремо.Текстът на песента виси над уличката , на голяма почит е,има негов паметник край морето.
.

# 365
# 366
Прекрасно режимно кафе! Благодаря, Лейди!
Гласувах, пера, готвя, чистя, но го карам лежерно. Хубав ден от мен.

# 367
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, важното е, че при теб е минало по-добре
марулетка, браво за хубавото изкарване, светиш на снимките
Гласувах, пера, готвя, чистя, но го карам лежерно. Хубав ден от мен.
Обикновенна неделя викаш
Смърфи, как е майка ти?
На вилата вече и на тавана в кухнята има гипскартон и лампите сложихме, че до сега беше с временни. Остана да замажем снадките и винтовете, да намажа гредите с масло и започваме шкафовете.
Допивам си кафето и ставам да кълцам зеле
Гушки на всички Hug

# 368
Добро утро! Ма ко, благодаря за кафето. Изглежда много вкусно и апетитно. А на вас "Браво" за свършената работа по вилата.

# 369
  • при късмета
Добро утро!

# 370
То време за обяд станало.ЗдрастЕ!

# 371
По новото или по старото време? Щото аз мога да обядвам два пъти!

# 372
  • при късмета
Добро утро!
Пакост или лакомство?

Калинче, днес пак да мине леко, без страничните перипетии
Още не мога да свикна със смяната на времето, да спрат най-после да въртят тези часовници
Гушки на всички и се явете на отчет Hug

# 373
Добро утро! Разбира се, че лакомство!
Лейди, стискам палци!

# 374
Привет!
При нас индийците празнуват Дипавали. Почивен ден е. Ако не знаете, Малайзия е държавата с най-много почивни дни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето така украсяват:

Скрит текст:

Всичко е рисувано с цветен пясък.

Ма ко - пита ме за майка, тя казва, че е ок/бива/добре съм. Аз обаче много не й вярвам. На 15.11. ще й дадат направление за пет скенер и след като мине, ще разберем дали това лекарство действа.

Калинка - и днес да мине лесно!

Марулетка - как беше в Италито?

Общи условия

Активация на акаунт