Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 36 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
Искате да кажете, че ако си използвал ваучера от точките, трябва да го декларираш? Луда работа...
Не. Така са го направили, че тези точки ги водят дарение. Нататък, с другите активности, с които ще можеш да трупаш точки, ще е различно, но говорим за сегашните, със стартирането на програмата. Та, всеки профил има или няма точки, според зависи от активността, но в определен период, в определи теми, не като цяло. Приел си дарението само, ако си прехвърлил точките от тук, в платформата за пазаруване, без значение купувал ли си ваучер и ползвал ли си го.
Дарение по принцип се декларира в общината, не в НАП, но с/у документи. А те казаха, скрийншот на ваучерите да си извадиш. Ми, те от общината ще ме изхвърлят, ако искам да декларирам нещо със снимки. И ще са прави, аз колкото и да обичам да се разправям с тях, в този казус нямам основа, на която да стъпя

# 541
Ужас, аз си прехвърлих точките. Голяма глупост. Да, бе. Ще ходя да декларирам 20 лева.

# 542
  • при късмета
Те няма как да те обявят, като в НАП платците, защото нямат право да събират ЕГНта, а само с профила не става. В същото време, ако някой иска да си го декларира (тези данъци са доста по-ниски от 10те % в НАП), не издават документи, дори при поискване. Объркан затворен кръг, разбира се, че никой няма да се хукне към общината.
При това на платформата идеята е да съберат на едно място всички лоялни програми, на всички партньори. После като натрупаш точки от един, можеш да ги ползваш при друг и това е прекрасна идея. Ама, ако и те ги водят някакви дарения или друг вид доход, то тогава направо да я свалят тази платформа и да не съществува

# 543
Мако , за кои теми дават точки?Чисто любопитство.Аз нямам никакви, ама не пиша и в много теми- две-три.

# 544
То и аз пиша основно тук, ама съм събрала някакви точки. Много странна тази програма.

# 545
Честит празник!
На рибари, банкери и Бургас! Аз празнувам двойно, макар че  тази година рибка не съм хванала. Налових на Краснодар сафрид и толстолоб.
Бях на зъболекар и още не ме е пуснала упойката, та за вечеря ще хапвам.
Аз от любопитство проверих имам или нямам точки, ама като чета изобщо нищо няма да прехвърлям та после да се чудя как да се оправям. Колко точки са 1 лев?

# 546
  • при късмета
Мако , за кои теми дават точки?Чисто любопитство.Аз нямам никакви, ама не пиша и в много теми- две-три.
Никой не знае. Било е някакво засичане по техни си критерии, с ИИ, за определен период от време, който вече е изтекъл. Следващи активности ще обявяват предварително

Аз от любопитство проверих имам или нямам точки, ама като чета изобщо нищо няма да прехвърлям та после да се чудя как да се оправям. Колко точки са 1 лев?
Май 100 точки се явяват 1 лв., но не съм сигурна. Аз предишните, от тестването като прехвърлих си бяха кръгло число, като прехвърлих вчерашните ми излезе десетична дроб

# 547
  • при късмета
Добро утро!

Повтарям постове, пак ще вадя тИфтеря
На вилата и шкафове ще имам скоро, сложихме плочките за гръб и при мивката и направихме корпусите на 2. Остава шкафа - мивка и вратичките на всички

# 548
# 549
  • София/Севлиево
И аз съм тук,но не ми е много до писане...

# 550
Малеее, какво е това кафе, какви са тез иберийски екстри?
Благодаря за кафето.
Днес го играя домакиня, Пепеляшка, но се и разкрасявам. Отметнах последния педикюр преди прибирането на ММ от дългата командировка и идването на брат ми и семейството му от Англия, намазах с индиго косата, после и една маска на лицето ще сложа.
Хубав ден!

# 551
Ели, какво става?

Аз се опитвам да направя някоя друга консултация в София преди да отида в Бургас, където на 13-ти е часът с лекуващия онколог на майка. Искам да съм малко повече подготвена, защото ще предстоят тежки решения.

# 552
  • София/Севлиево
Ами пак със Слави проблеми,но не ми се говори,само ще кажа че има подобрение,но нищо повече...И това ще мине и се надявам всичко да си остане в тази година (ако помните я посрещнахме много болни с Росен и цялата година все нещо ни куца)...

# 553
Ели, дано наистина всичко лошо си остане в тази година!

# 554
Амин!
Смърфи ако мога с нещо да помогна чрез моя опит - тук съм

Общи условия

Активация на акаунт