Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 00:45 от Татко Мецан

# 151
  • Пловдив
Е, не мога да претендирам за точност, за чувствителност на приложението, за големина на крачката и т.н. Мога да кажа, че като се прибраха едвам стъпваха от умора, но бяха щастливи. Приложението (айфон) показваше това 51 057 крачки и 29.5 км. Не трябва да си завършил СМГ, за да сметнеш при средна скорост на пешеходно вървене 5км/ч: t=S/v, t=30/5, t=6 часа. Е, те са почивали достатъчно, за да ги изминат за 13 часа. Напълно нормално, като вземем и грешките от неточност. Нека не сме толкова мнителни... Wink

# 152
Е не са 50к, ама е имало мегдан... 😉
Колкото и математически изчисления да се правят, реалноста показва че е изцяло възможно. Дори не за тийнове.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 11:10 от second

# 153
Човек прави повече от крачка в секунда при бързо ходене.
Тези гривни/телефони не са свръх точни, но важното е, че са вървели вместо да цъкат телефони и са доволни.
Сестра ми и майка ми на два пъти печелят местни награди за най-много ходене пеш. Сестра ми средно на ден имаше 20 Хил крачки, но тя буквално не може да стои седнала или затворена в стая, има завидна енергия за човек на 50+ г. Виж майка ми е на 70+ и имаше средно 16хил крачки на ден, много ме впечатли.
Моята дъщеря няма тик ток, нито инстаграм. Ще се запознава септември с децата. Дано се падне в един клас със съученичка.

# 154
Здравейте, дали може баба или дядо да отпишат детето и да получат оригинала на свидетелството?

# 155
.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 00:45 от Татко Мецан

# 156
  • Пловдив
Татко Мецан, защо така реши да си изтриеш постовете и да изглежда, че аз си говоря сама и се самоубеждавам в нещо Wink !?

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 07:51 от ilik123

# 157
  • Sofia
Татко Мецане, с най-добри чувства, тия точки, дето ги заварвам сутрин ме напрягат Laughing Човек или иска да каже нещо и го казва, или не. Е, ако е нещо наистина не за четене, разбирам Hands V

Наборката вчера седна с христоматията - "това го знам, това сме го учили, ох пак ли това..." Спря се на библията Laughing Брат ѝ се беше намерил със съученици, даже и среща преди началото на учебната година си бяха направили, но нея не я чувам да проявява някакъв интерес.

Едит: ilik123, писали сме едновременно - става ясно за какво иде реч Revolving Hearts

# 158
Добро утро.

Има ли някъде информация колко са незаписаните деца след 4-то класиране? Дали има такива?

# 159
Само на 1 място ли може да се подадат документи за 5 то класиране.

# 160

Да, предвид че се носи оригинално свидетелство може на едно място по едно и също време. Но училищата имат различни графици за прием на документи и може да се направи "календар за подаване" Wink

# 161
  • София

Можете и на повече, но не и едновременно, защото ви трябва оригиналът на дипломата. Подавате в едно училище, чакате класиране, ако не стане, се оглеждате за друго. Ако интересът ви е към повече от едно училище, може би е хубаво да си направите някакъв календар с графиците за попълване на свободните места на всяко едно.

# 162
  • В Страната на чудесата

Да, кандидатства се с оригинала на свидетелството за завършен 7 клас.

Вчера питах младежа дали е виждал тези видеа в Тик-ток, за които писахте. Не беше. Най-накрая и аз на нещо ново да го науча. Laughing Но пък бил включен в Инстаграм групата за набора им. Само 60-тина човека са там. Не била вече толкова популярна тази социална мрежа - много деца изобщо не я ползвали (той включително, нищо, че има акаунт там). Чак ме е страх да питам кои са на гребена на вълната в момента (освен Тик-ток, разбира се). Твърде много информация за древния ми мозък.Joy

# 163
  • Sofia
Днес успях да говоря с наборката (ако не ги извозвам някъде с брат ѝ, почти не им виждам очите). Та знае тя за тоя пост в Тик-ток, но нямало много (дали не каза и никакви) НЕГ-ърчета. Моята реакция беше - еми да, децата четат, не си губят времето в тик-ток Laughing

# 164
Питай, питай, че сподели после, да не питаме всички Joy
Аз хал хабер си нямам как се разбират, така като ви чета най-вероятно и те с комбинацията тик-ток, инстаграм. Те, близо две трети, си остават в същия клас, така че даже не се е налагало много да се издирват.

Общи условия

Активация на акаунт