Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Изключиха алергии и коклюш, от началото на февруари кашля.

Алерголог направи ли му кожните тестове с алергени - домашни акари, дървесни полени, тревни полени и пр.?
Да.

# 406
cydonia, честито на семейството! Много щастие и любов. От здраве да не се отървете!
Аз запазих час за 09.09 при личния ще му бият ваксината за коклюш въпреки, че го изкара, чакахме да мине време. Уж било безопасностно за него, но аз съм притеснена.
Това ще му е първата ваксина след алергичната реакция, която направи от ваксината за шарката миналата година по същото време...
Иначе утре отива на лагер по астрономия. Никой не познава там дано му хареса!

# 407
  • София
cydonia, ама как сте се наредили. Simple Smile живи и здрави. Simple Smile

Моят 16.09-20.09 ще е лагер - само за осмокласници. Което е супер. Но искат контактна бележка. естествено срокът е 3 дена преди датата. Сещайте се колко ще се актуални тези бележки… аз ще ходя да се моля тази седмица на личната да даде. Защото 12/13септември ще е ад. Дано да няма проблем.

# 408
Щом е от 16.09 (понеделника) бележката трябва да е с дата петък (13.09)

# 409
cydonia, честито на семейството! Много щастие и любов. От здраве да не се отървете!
Аз запазих час за 09.09 при личния ще му бият ваксината за коклюш въпреки, че го изкара, чакахме да мине време. Уж било безопасностно за него, но аз съм притеснена.
Това ще му е първата ваксина след алергичната реакция, която направи от ваксината за шарката миналата година по същото време...
Иначе утре отива на лагер по астрономия. Никой не познава там дано му хареса!
А защо ще слагате ваксина срещу нещо, което е изкарал? Още повече, че вече е правил алергична реакция.

# 410
А защо ще слагате ваксина срещу нещо, което е изкарал? Още повече, че вече е правил алергична реакция.
Защото иначе няма да го пуснат в училище.
Звънях и в РЗИ и с личния се обяснявахме нямало друг начин.
А алергичната реакция била срещу друга ваксина и нямало да има проблем сега с тази - така твърдят.

# 411
Всички ли деца се класираха вече?

# 412
Cydonia, да сте живи и здрави цялото семейство !
И аз снощи си мислех дали успяха дечицата, които чакаха класирането

# 413
Защото иначе няма да го пуснат в училище.
Звънях и в РЗИ и с личния се обяснявахме нямало друг начин.
А алергичната реакция била срещу друга ваксина и нямало да има проблем сега с тази - така твърдят.
Това не е вярно. Не могат да не допуснат детето до училище, ако няма ваксина, могат само да наложат глоба. И след като има доказана алергична реакция първо трябва да се направят тестове и да си установи срещу кой компонент на ваксината е алергичната реакция, съответно да не се слагат ваксини с такъв компонент.

# 414
  • София
cydonia, честити да сте всички и много щастливи!
Аз съм го закъсала жестоко с един зъб и последните 10 дни са ми кошмар. Събота трябва да пътуваме на море, а не знам дали ще се оправя до тогава. По-скоро не. И съм потънала жестоко. Оплаках се, сори.

# 415
  • София
Ahoney, ще се оправиш, морето те зове Heart Аз навремето така се мъчих със зъб, който в крайна сметка извадих. Действай и дано всичко е на 6 Flowers Four Leaf Clover

Наборите имат една непоставена ваксина, първо я нямаше, после все нещо се случваше и така си остана. Бях се наточила да я слагаме днес, но в края на седмицата заминаваме на море инцидентно, а като се върнем - ще е лудница при личната. Ще изчакам края на септември.

# 416
  • Sofia
Cydonia, да си честита със закъснение и от мен - щастливи майка и дете след седмокласната одисея да бъдете:grinn:

НЕГ все пак са се събрали в мрежата - до преди 2 дни бяха 72-ма бъдещи осмокласници, почти целия випуск. Канят се да излизат заедно на 16 септември. Наборката не е някаква ентусиазирана, но и тя в кюпа. Вчера ходи с приятелка в приют за кучета и си е взела за вкъщи бълхи, а при нея всяко ухапване е свързано със сериозна кожна реакция. Мен ме няма, давам инструкции от разстояние какво да правят.
Аз една седмица забравям да отида да взема готовия картон от ЛЛ. Persevere

Ahoney, имаш 10 дни, отивай по спешност и да започнат лечение, да се махне болката до заминаването Hands V

# 417
  • София
aniK, имам 5 дни. Започнала съм лечение преди седмица, уж най-високотехнологичното и скъпо, и антибиотици пия, но не минава болката и това е. В сряда имам час за втората процедура и ако и тогава няма облекчение сигурно на морето по спешност ще извадя зъба. Нищо че изръсих една торба пари да го спасявам. Направо не мога да си намеря място от болка и притеснение.

# 418
Cydonia, честито на цялото семейство!
Мисля тази седмица да заведа набора до личния лекар, през септември ще е по-натоварено предполагам. Следващата седмица няма да сме в София и после идва септември...тогава имам тежката задача да обикалям с тийн по магазините за нови дрехи и раница.
Иначе прочете христоматията с не особено голям ентусиазъм, ще му дам и "Илиада",  пък ще видим какво ще стане.

# 419
  • Sofia
Ahoney, не съм чела с разбиране Sad Много неприятно, направо ужасно. Ако ще се вади, по-добре специалист, на който имаш доверие, а не някой, на който ще попаднеш на морето Sad То и след ваденето сигурно ще е мъка. Стискам палци за положително развитие Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт