Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Ahony, отиди в "Света Анна" при доктор Димов и недей подценява нещата, защото аз преди години от вадене на зъб при когото не трябва щях да умра.
В Света Анна са много добри, доктор Димов и доктор Димитров там ме оправиха преди време, когато много бях закъсал. Не ходи при случайници, че може да стане голяма беля.
Тогава бях писал и във форума, Санака участваше в темата и знае всичко.
Скрит текст:

# 421
  • София
Cydonia, бъдете честити всички!

Ahoney, стискам палци за бързо решаване на проблема и една лежерна и щастлива почивка!

# 422
  • София
Честити рожденици.
Не остана много време до началото на учебната година. Леко се вълнувам.
Наборката изкълчи глезен , но поне няма счупване.  Ще се оправи , куца като ходи.
Преди години беше пак стъпила на криво на същия глезен и беше с гипс 20 дни заради пукната кост. Сега и се размина, но се притесних де.
И аз ще отида до личната тези дни за профилактичните карти.
Дано се успокои болката от зъба на Ahoney и да си изкара едно хубаво моренце.
Има ли още некласирани деца в групата?
Дано се увенчаят с успех и да се похвалят.

# 423
Ahoney стискам палци нещата да се оправят и зъбчето да се спаси!
MamaRu никой не е доказал, че алергичната реакция е от ваксината нито пък личния някъде е докладвал. Можело от храна да е, а аз му бях готвила спагети и яде сладолед, неща които е ял над милион пъти.
Може от Немили Недраги да е тъкмо я свършваше тогава.

# 424
Ahony, обикновено не пипат докато не овладеят инфекцията с антибиотик, дори и за вадене да си. Няма как да ти сложат упойка май. Аз миналият ноември вадих остатък от зъб, бях се подула. Минах през зъболекар, пих каквото пих, овладя се и отидох на хирург. Една възрастна жена беше, няма да ти казвам какво чудо изживях - нарани ми устата и венеца от натиск с ръце и инструменти, каза, че няколко кисти чистила от костта, платих някъде около 400 лева и това по каса...
Sesil, за съжаление не искат да докладват нито ваксини, нито аб след алергична реакция. Синът ми, братчето на наборката, прави след всеки прием на Пентаксим тежки боледувания и то в серии, сякаш тотално остава без имунитет. Особено тежко беше след втори прием, но никой не признава връзката. Дано всичко е наред този път

# 425
  • Пловдив
Добро утро, мами Simple Smile
Да ви почерпя виртуално за 14-годишнината на моите тинейджъри:
Скрит текст:
Иначе, аз карти, ваксини и всичко необходимо от джипито съм представила при записването и на двамата. Изискваха ни го, като необходими документи.
За 300-те лева, дадоха ми служебна бележка само от на младежа училището. На девойката нямали готовност. Имам приятелка в социалните и я попитах кога ще имат информация от училищата. Каза ми на 15 Септември. Така, че да знаете, тези които чакат информацията да отиде служебно.

# 426
Честит рожден ден на всички 14-годишни от този месец! Да бъдат здрави, щастливи и успешни в новите училища! Да имат много нови приятелства!

# 427
Ahony, обикновено не пипат докато не овладеят инфекцията с антибиотик, дори и за вадене да си. Няма как да ти сложат упойка май. Аз миналият ноември вадих остатък от зъб, бях се подула. Минах през зъболекар, пих каквото пих, овладя се и отидох на хирург. Една възрастна жена беше, няма да ти казвам какво чудо изживях - нарани ми устата и венеца от натиск с ръце и инструменти, каза, че няколко кисти чистила от костта, платих някъде около 400 лева и това по каса...
Sesil, за съжаление не искат да докладват нито ваксини, нито аб след алергична реакция. Синът ми, братчето на наборката, прави след всеки прием на Пентаксим тежки боледувания и то в серии, сякаш тотално остава без имунитет. Особено тежко беше след втори прием, но никой не признава връзката. Дано всичко е наред този път

Точно така, първо антибиотици ми вливаха докато спадне отока и после го извадиха.
Ahoney, не се притеснявай, защото в Русе няма лицево-челюстни хирурзи и затова мама Ру си е изпатила така. И в София има некадърници, но в Света Анна са много добри, от личен опит, огромни благодарности на доктор Димитров и на шефа на отделението доктор Константин Димов, абсолютно препоръчвам да отидеш при тях. Извънземно добри са.

https://bg-mam.ma/p/1299901/42288454

https://bg-mam.ma/p/1299901/42313589

# 428
  • София
ilik123, да са ти живи и здрави прекрасните деца! Да бъдат борбени, уверени и смели! Да намерят верни приятели в новите училища! Весел празник Flowers Hibiscus

Преди 14 години точно на теб ти писах за раждането на моите близнаци, за да известиш в темата, сега спомените нахлуха с пълна сила Hug

# 429
Честит Рожден Ден на наборите на ilik123! Да са живи, здрави и безкрайно щастливи. И много да слушат майка си!
Успех и с оздравяването на Ahoney - може и 5-7 дни да отнеме облекчението при прием на антибиотик. Задължително се следи.
И ние сложихме на набора чак сега едната ваксина (ДТК)- нямаше я налична, когато беше по календар. Сложихме само наличната за морбили. Умрях от притеснения покрай случаите на коклюш. За изследванията за алергични реакции хич не ми се говори. Началото на март щях да умра от алергичен шок - 5 дни лежах в Александровска, правих една камара тестове, включително 2 пъти Алекс. Ами никой не може да каже към какво съм алергична. Това да изследват компоненти на ваксината - забрави. При мен явно е към някой емулгатор, но тестове няма.

# 430
  • София
ilik123, честито и на твоите деца. Да бъдат здрави и щасстливи.
Благодаря на всички за съветите и милите думи. Аз все си говоря, че ще го извадя, ама знам, че няма да го направя. Просто се успокоявам, че има и друг вариант.
Татко Мецан, благодаря за препоръката за лекар.

# 431
Ilik123, честити рожденици, да са ти живи и здрави и с много късмет в новите училища!
Моето дете е набор 2011, тръгна една година по-рано на училище,  за което винаги ще съжалявам,  но това е друга тема...
За тези 300 лв мисля да подам след родителската среща,  надявам се тогава да раздадат бележките.
Ahoney, аз също съм чувала много добри отзиви за лицево челюстната хирургия в Света Анна. Мъжът ми една вечер с болки стигна дотам, но трябваше да влезе по клинична пътека и се отказа. Тогава отиде в денонощния кабинет на Пешкирски, цепиха венец, дадоха антибиотик и след няколко дни лично Пешкирски извади зъба. Разбира се,  всеки случай е съвсем различен,  но може да го имаш предвид като резервен вариант. Там също всички зъболекари са добри.

# 432
  • при моите любими
Момичета има код за намаление -15% на ученически пособия в ozone.bg до 31.08 . B2S15 Аз поръчах тетрадки и 2 кутии от любимите химикалки.

# 433
Ilik123, честит рожден ден на наборчетата! Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати! Весел празник!

Ahoney, бързо възстановяване ти пожелавам и дано да спасите зъба и болката да изчезне!

Ние днес ходихме на зъболекар на профилактичен преглед. Наборът беше похвален, че си мие много добре зъбите и няма натрупана плака. Аз само му се карам, че ги мие за под 1 минута, а сега даже се почувства насърчен да продължава все така.

# 434
Ехе, колко много летни рожденици!
Честит празник на дечицата, ilik123. Да са здрави и безгрижни, успешни в новите училища и да те радват много.

Общи условия

Активация на акаунт